AMI v novem "ruhu"

Začel/a gule, April 04, 2009, 12:11:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Krntija se je vrnila z barvanja...evo par fotk od kanarčka

janez

Zdravo Gule

Bravo, tole je pa en velik lepotec :BigThumbs::emot112:::BigThumbs:

Javi, ko boš prišel na kakšno srečanje pa da ga še v živo vidimo.

lp Keža

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Hvala na komplimentih...upam, da pridem na kaksno srečanje.

dyfan

Lep avto, vreden pozornosti.
Po slikah iz galerije zgleda, da je bil v dobrih rokah in je v dobrem in originalnem stanju.

Uživaj z njim in srečno vožnjo.

LP
Lep pozdrav!

Zeko124

Luštn auto, uživaj v vožnji! :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Gule - si dobil dele ? Zmontiral ? Kak zdaj laufa...

lp

Zeko124

supr avto... :)! Pa še amiji so zdaj že precej ogroženi ;)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Zakaj so Amiji "ogroženi" Zeko124?

janez

Bom kar jaz, načeloma jih NI. Ko se kakšen pojavi je drag. Ko ga greš gledat pa vidiš , da ga tudi fizično več ni. Se pravi ni pleha - sama rja. In ker se vsi prodajajo tam od 1000, 1500 eur dalje jih ljudje pač ne kupujejo . Pomeni , se ne prodajo, niso uspešni za tak denar in potem poniknejo v pozabo, kasneje na odpad. Začaran krog. Ker jih ni, prodajalci mislijo kolk je to vredno, postavijo absolutno preveliko ceno, s tem odbijejo potencialne kupce in... hajd vse skup na smeti. Žalostno. Glede na to , da je Ami nič posebnega zgodovinskega pomena in velikoserijski proizvod, Izredno težek za kleparska popravila - varjenje, deli se zanj ne dobijo ali pa zerlo težko bi bila primerna cena teh razvalin 200 do 300 eur. Naj mi pravoverni citroenarji ne zamerijo , sam tak je to.

lp

Zeko124

Citat od: gule;50778Zakaj so Amiji "ogroženi" Zeko124?

precej malokrat jih na cestah vidiš, celo po srečanjih jih ni tako veliko ;)!:Hammer3:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;50781Bom kar jaz, načeloma jih NI. Ko se kakšen pojavi je drag. Ko ga greš gledat pa vidiš , da ga tudi fizično več ni. Se pravi ni pleha - sama rja. In ker se vsi prodajajo tam od 1000, 1500 eur dalje jih ljudje pač ne kupujejo . Pomeni , se ne prodajo, niso uspešni za tak denar in potem poniknejo v pozabo, kasneje na odpad. Začaran krog. Ker jih ni, prodajalci mislijo kolk je to vredno, postavijo absolutno preveliko ceno, s tem odbijejo potencialne kupce in... hajd vse skup na smeti. Žalostno. Glede na to , da je Ami nič posebnega zgodovinskega pomena in velikoserijski proizvod, Izredno težek za kleparska popravila - varjenje, deli se zanj ne dobijo ali pa zerlo težko bi bila primerna cena teh razvalin 200 do 300 eur. Naj mi pravoverni citroenarji ne zamerijo , sam tak je to.

lp

Mimogrede, hvala janez, da si vskočil :)! Bom tudi jaz v prihodnjih dneh malo svojo "kripo" poslikal, pa poglej če se da kaj napravit od nje ;)! Lp:take_picture:

www.keramika-genorio.si

janez

Citat od: Zeko124;50784Mimogrede, hvala janez, da si vskočil :)! Bom tudi jaz v prihodnjih dneh malo svojo "kripo" poslikal, pa poglej če se da kaj napravit od nje ;)! Lp:take_picture:

Zeko, ti lepo poslikaj vse kar misliš , da bi bilo za popravit, mi pošlji na 2cv.ak350@gmail.com in se bova pomenila kako in kdaj. OK ?

lp

gule

janez

Citat od: gule;50797Janez ta stran, pa ni aktivna...//www.2cvkeza.com

Ja , malo je še prezgodaj. Delam na tem  in bo v kratkem delovalo. Teden, dva in bo gor vse. Moje delo, rezervni deli, stari novi, avti , in še kakšna zanimivost . :BigThumbs:

lp Keža