AMI v novem "ruhu"

Začel/a gule, April 04, 2009, 12:11:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Citat od: janez;50801Ja , malo je še prezgodaj. Delam na tem  in bo v kratkem delovalo. Teden, dva in bo gor vse. Moje delo, rezervni deli, stari novi, avti , in še kakšna zanimivost . :BigThumbs:

lp Keža

Sej piše kmalu na netu, gule, KMALU :D! sicer pa, janez, ko bo delovalo, bom malce pokomentiral, pomoje bo zanimivo tole :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;50787Zeko, ti lepo poslikaj vse kar misliš , da bi bilo za popravit, mi pošlji na 2cv.ak350@gmail.com in se bova pomenila kako in kdaj. OK ?

lp

ok, sej mislm da sta se z mojim očetom tut nekaj menila že, za neko menjavo podna če se ne motim... :)! Samo poden je mal težko slikat, ti pa kr direkt povem da je samo še za u kontejner :). A zdaj čez poletje boš imel kaj časa? Lp, Zeko:funny34d:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

A je tvoj oče prijatu od Radota iz Krke? Z njim sem se menil. Kaj zdaj je avto registriran al je to drug. Takrat je bil problem s prepisom in mi ga ni mogel pripeljat. Potem se pa nisva več slišala. Lahko ga zrihtam, samo videt ga moram , da vem kolk je dela in kdaj bi ga vzel not.

lp

andraž

Javornik na Krki ima tudi lepega Amija.

janez

Sej tistga sem jaz kleparijo delal, Rado.

Zeko124

Citat od: janez;50816A je tvoj oče prijatu od Radota iz Krke? Z njim sem se menil. Kaj zdaj je avto registriran al je to drug. Takrat je bil problem s prepisom in mi ga ni mogel pripeljat. Potem se pa nisva več slišala. Lahko ga zrihtam, samo videt ga moram , da vem kolk je dela in kdaj bi ga vzel not.

lp

Ja, to je bil moj oče :)! Jaz pa mladi Citroenar in navdušenec :)! Ne avto je isti, prepis je bil narejen 1 mesec nazaj, registriran pa, žal, še ni :). Èez 3 leta, se ga tako ali tako prepiše name, upam :). No, se bom jst mal pomenu z očetom dans... Radotu pa je ravno zadnjič crknil, menda je šel alternator :). Lp, zeko

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;50820Sej tistga sem jaz kleparijo delal, Rado.

Ja, sej se vid, je lep avto nastal :)... :emot112:

www.keramika-genorio.si

gule

Janez komaj čakam...sigurno bo "svašta" zanimivo. Zeko ko sem jaz vprašal Janeza zakaj ne deluje...tistega"kmalu"še ni bilo.

Lepi pozdravi vsem!

Zeko124

Citat od: gule;50829Janez komaj čakam...sigurno bo "svašta" zanimivo. Zeko ko sem jaz vprašal Janeza zakaj ne deluje...tistega"kmalu"še ni bilo.

Lepi pozdravi vsem!

Sej skoz piše "kmalu na netu" :)

www.keramika-genorio.si

janez

Se opravičujem, ko je Gule vprašal res še ni bilo napisano. Me je pač prehitel...meaculpa...

Zeko124

Citat od: janez;50835Se opravičujem, ko je Gule vprašal res še ni bilo napisano. Me je pač prehitel...meaculpa...

Aha, ok potem :)! Keža, kok dela maš ti s tisto 6-ico?

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Kakorkoli že, šestic v sloveniji je malo... Sicer poznam enega ki ima šestico break, menda eno redkih v SLO... Vsi so se vrgli na novodobne avte, samo ko pa jaz na mobitelu slikco od amija pokažem, sam dol padejo :).... Hočem rečt, da so to zakon avti, le malce več bi jih lahko bilo... Lp, zeko124

www.keramika-genorio.si

gule

Ti avti so tako slabo narejeni(antikorozivna zaščita pločevine, poddimenzionirani sklopi;npr. cevi za zavore...), da je pravi čudež, da danes še obstaja kak primerek in še vozi...

Zeko124

Citat od: gule;51172Ti avti so tako slabo narejeni(antikorozivna zaščita pločevine, poddimenzionirani sklopi;npr. cevi za zavore...), da je pravi čudež, da danes še obstaja kak primerek in še vozi...

hhe, sej jih je res že bolj malo... mašina, svaka čast, ampak prločevina rjavi ko pes :(:funny34d:

www.keramika-genorio.si

gule

Zeko neke fotografije si obljubil, a bo kaj?

LP