C4 by Loeb II

Začel/a garac, Februar 12, 2009, 08:44:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Nova izdaja C4 by Loeb 2009.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

dvorjan

Ma, saj ta 1.6 turbo se BP odpre na 180 konjev, kar pa spet ni tako malo. Ce se se bolj potrudis, pa gre tudi cez 200 konjev ...

So ze znane cene?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Za cene nimam pojma, sem te slike dobil pri francozih in mi sploh ni jasno, od kje jih imajo, saj na citroen presse ni še nič o tem avtu
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Dvorjan če bi bil vsaj 2.0 turbo ne pa 1.6 motor...

Mislim, da je ta loeb prava sramota za večkratne svetovne prvake.

Focus RS ima 300 konjev
Renault megane RS 225
Mazda MPS 280

itd itd

Sramota res. Pa nekaj se vadijo, da nebi prodali... Seveda bi. Jaz ga kupim takoj če ima vsaj 250 konjičkov. Pa seveda turbo!

aygo

Cene v Franciji:

Motorisations dispnibles et tarifs de la CITROËN C4 Coupé "By Loeb"
moteur essence 1.6 VTi 120 BV5: 21'100.- €
moteur essence 1.6 THP 150 BV6: 22'500.- €
moteur diesel 1.6 HDI 110 FAP BV5: 23'900.- €
moteur diesel 1.6 HDI 110 FAP BMP6: 24'650.- €
moteur diesel 2.0 HDI 140 FAP BV6: 24'700.- €
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Focus RS se v britanji začne prodajat marca. Cena okroglih 25 000 funtov... za 300 konjsko pošast.

amaskembla

Citat od: Xandrej;46741Focus RS se v britanji začne prodajat marca. Cena okroglih 25 000 funtov... za 300 konjsko pošast.

bo 4x4? :BigThumbs:

edit: ne bo :( Sedanji 225KM je še nekako v meji za sprednji pogon, 300KM bi pa moral biti 4x4.

CitroX

Citat od: Xandrej;46737Dvorjan če bi bil vsaj 2.0 turbo ne pa 1.6 motor...

Focus RS ima 300 konjev
Renault megane RS 225
Mazda MPS 280

itd itd

Sramota res. Pa nekaj se vadijo, da nebi prodali... Seveda bi. Jaz ga kupim takoj če ima vsaj 250 konjičkov. Pa seveda turbo!

Ma ja - mogoče kot drugi avto.
Boš vraga hidravliko za trde fedre zamenjal.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

drmare

Citat od: Xandrej;46737Dvorjan če bi bil vsaj 2.0 turbo ne pa 1.6 motor...

Focus RS ima 300 konjev
Renault megane RS 225
Mazda MPS 280

itd itd

Zanima me zakaj rabiš te strašne konje - glede na gnečo na SLO cestah in politiko kaznovanja prehitrih voznikov?

neyc

za užitek, za PREHITEVANJE tistih ki delajo gužvo,....... pa ne mi rečt da sem še mlad pa nevem kaj še vse....

tudi dost bolj varno je prehitevanje če maš kr mal več konjev po havbo, kot pa da misliš pedal skoz pleh porinit, da pravočasno prehitiš, ker se ti je med dolgim prehitevanjem prikazalo nasproti vozeče vozilo..

garac

Xandrej=Nejc ?

No ja, osebno bolj malo prehitevam, imam citroen za uživat in ne za divajt.

Sicer pa podpiram idejo, o C4 alla Subaru impreza, ker rad spremljam dirke in tak C4 bi bil odlična osnova za pripravo dirkalnega avta
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Zakaj rabim 3.0 V6 z 235 konji? Za dušo in to je to. Rabim jih pa vsake toliko. Pa ne boš vrjel tudi imam avto za uživanje in udobno vožnjo!

Èe bi dali C4 Loeb z 250 konji ven ga kupim TAKOJ! Za dušo in tak avto ima pravico do imena LOEB ne pa neki kaffe mlin.

drmare

Za povprečnega uporabnika avtomobila je tak avto ekonomsko neupravičen (beri predrag - nabavna cena, vzdrževanje, registracije, cena jim z leti strmo pada .... itd)! Koleracija med stroški in užitki ne odtehta slednjih (saj v mojem primeru ne, v večini ostalih primerov je isto). Takšni ostareli mišičnjaki so običajno popolnoma brez cene, ker jih nihče ne mara financirat!

To je samo vprašanje STRASTI ali EKONOMIÈNOSTI? Kam te pa strast lahko pripelje, pa vsi vemo....

Ampak ljudje smo si različni in kdor želi naj plača..... teh je pa zelo malo, se mi zdi!

LP

Xandrej

Ne vem pol kaj prodajajo Megane RS, Focuse RS, Tvingote RS, Mazde MPS, Golfe GTI pa te scene? Ne vem no malo čudno gledate na to. Vsaka hiša ima eno strupenjačo. Glede na to, da je citroen svetovni prvak v WRC pa ta C4 Loeb si ne zasluži imena. Jaz osebno C4 VTS nebi imel ker je prešvoh. Xsara je bila ker je bila zelo lažja. Èe bi dali ven pravi avto bi ga kupil. To so avti za mlade, zato nekateri to ne razumejo. Ko bom pa jaz že srednjih let pa bom mogoče enako gledal na to.

Ostareli mišičnjaki brez cene? Kateri že? Èe je avto OK ima ceno vrjemi. Èe pa prodajaš podrtijo 34 krat razbito pol pa to ni to.