C4 by Loeb II

Začel/a garac, Februar 12, 2009, 08:44:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

drmare

Citat od: neyc;46966za užitek, za PREHITEVANJE tistih ki delajo gužvo,....... pa ne mi rečt da sem še mlad pa nevem kaj še vse....

tudi dost bolj varno je prehitevanje če maš kr mal več konjev po havbo, kot pa da misliš pedal skoz pleh porinit, da pravočasno prehitiš, ker se ti je med dolgim prehitevanjem prikazalo nasproti vozeče vozilo..

Spoštujem tvoje mnenje ampak - s takšnim avtom si tudi ti tisti, ki dela gužvo na cesti! Take mi motoristi podelamo v šusu (če je pravi dan, prava guma, in dovolj vroč asfalt)...... Problem pa nastane, ko en tak užaljen (v avtu seveda) začne tiščat za tabo, ko nor, ker si mu ego podrl v poden! Ko sem imel čoperja se mi je to zgodilo, da bi me en model v Ljutomeru kar od zadaj nasadil, pa mu nisem nič hotel. Zato sem prodal jajca od čoperja in kupil pravi motor.... ta pa raztura (če je treba, tako, kot si napisal tudi ti) Probaj kdaj od 0 - 100 v 3 - 5 s! To so samo pobožne želje avtomobilistov.........zato je za moje pojme vsak avto brez veze, ker nikamor ne gre...... e kost za glodanje! Navali narod!

Tole zgoraj je sicer vse res ni pa stalna praksa.... vsaj moja ne! Boginja sreče (Fortuna) ti na motorju hitro obrne hrbet, v avtu pa tudi glede na črno kroniko!

Je pa dejstvo - adrenalin mora po žilah, če ne si mrlič, ki hodi......
!

Malo pokomentirajte - da vidim, kaj mslite o tem...

LP

Xandrej

Glej 100 ljudi 100 čudi. Jaz osebno imam 4 kolesnika pa še to 250 ccm malo za finto, če bi kdaj bi raje kupil Hard enduro ali enduro. Govorimo o Hyusquarni, KTM-u ali Husabergu... Nekj v tem smislu. Ker sem doma na pohorju in mi tak motor zdi primeren zato kaj ga bom rabil. Nikoli v življenju si nisem želel cestnega motorja.

Glede avta pa se ne gre za ego, gre se za športen avto, ki je drugačen od ostalih in tudi hiter. Tekmovanja motor avto so nesmiselna.

To je enako kot če bi lovca F16 primerjal z Boengom 747.

drmare

Citat od: Xandrej;47022Tekmovanja motor avto so nesmiselna.

Vsa tekmovanja na cesti so brez smisla......vodijo samo v nesrečo! Eni to že vemo, drugi se pa tega še učijo.....

Xandrej

Mislil sem primerjava na cesti med motorjem in avtom... Èisto drugi svetovi!

CitroX

C4 je sramota za ime Loeb. Svetnovni prvaki pa noter star nezmogljiv motor.
Zakaj konje? Za dušo zagotovo, kje jih pa izkoristit, je pa druga zadeva. Bolj kot divjanje 200 na uro, ki ni nobena umetnost, je zanimiv občutek pri pospeševanju, pa tudi če med semafori, pa kakšna ovinkasta pista z "vklopljenimi možgani".
Druga zadeva je pa občudovanje odličnih tehničnih izdelkov, seveda, če odmislimo, da uporabljamo 100 let staro, neučinkovito tehnologijo....
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Xandrej

Evo glihkar pride na trg Alfa Mito GTA 1.8 motor... Pazi: 240 konjev!

Pol pa se loeb prodaja pod 150 konji...:argue1::argue1::argue1:

amaskembla

C4 bi si MORAL privoščiti en cestni dirkalnik z 4x4. Bi ga verjetno tudi sam postavil v garažo poleg družinskega C4. Tako pa mu do nadaljnega družbo dela Mitsubishijev stroj :D

Gox

Danes sem opazil črno C4-ko By Loeb v Kopru :take_picture:

Èrna, črne feltne ... mogoče bi raje lepe srebrne Alu dodali ... te črne na daleč zgledajo kot da so kolesa "brez pokrovov" ...

Gox

Sedeži so lepi, v črno rdeči kombinaciji :take_picture:

Xandrej

kaj te vem. Previsok je pa črne felne ne pašejo...

Raje bi naredili v tem smislu loeba:

To bi iblo to pa noter ene 250 konjev... kaj si nor!!! Kupim takoj!

bronco

na tistem črnem bi blo ful bolše če bi ble bele feltne, bela nalepka in malo več kroma...še posebej na prednji maski med meglenkami...pol bi biu hud da peče glava :)

grozny

pa še ene 5cm nižji in 250 km
bomba
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

aygo

Za začetek bi lahko vgradili vsaj 175 konjski motorček.
[SIGPIC][/SIGPIC]

neyc

@andrej: ona slika pa je taprava ja... uuu to bi pa še jaz imel v garaži,...

michoBX

By Loeb, pa kaj se grejo, k to še jaz z BXam naščijem - jst sm že obupal nad tanovimi, kao športskimi modeli...
Hja, dougcajt mi je ja...