Mnenja in vtisi o DS3

Začel/a garac, Februar 03, 2009, 09:00:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Totim pa se je vredi poslabšalo :argue1:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

toliko je govora o notranjosti al kako, a je že kdo zasledil kakšno sliko? No končno tudi ena slika malo lepša, zunanjosti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rs23

Armatura res spominja na DS-ove.

Citroenovc

kaj te pa pri tem plastiči-fantastiči skropucalu spominja na armaturo od DSke?
OK

LP
Primož

Citroenovc

potemtakem te lahko skoraj vsaka Citroënova armatura spomni na DSovo ;-)
OK

LP
Primož

rs23

Spoštovani Citroenovec!

Avtomobilski proizvajalci oz. njihovi oblikovalci zadnje čase iščejo navdih v svojih preteklih modelih. Tudi pri Citroenu so se odločili, da poimenujejo določeno linijo vozil z imenom DS, kar nas spomni na nepozabno boginjo, čeprav, kot pravijo s to kratico hočejo naznaniti nove čase. In, če na hitro primerjaš obe armaturi vidiš neko rahlo podobo. Al bi po tvojem morali kar original armaturo iz stare DS preseliti v ta nov DS, da bi zadovoljile tvojim kriterijem po podobnosti?

Citroenovc

Glej - glede na to, da je z DSko Citroën vpeljal dizajn v obliko armaturne plošče (do DS so bile bolj ali manj ravne "dile"), glede na to, da je do srede 90ih naredil po mojem mnenju nekaj najbolj fantastično oblikovanih serijskih armatur - je tale novi DS noter ena srednja plastik fantastik žalost ....

Neko paralelo med armaturo iz čisto prvega GS in C5 III sem še našel ... med tem novim DS in pravo DSko pa amo nič.

Moje mnenje
OK

LP
Primož

andraž

Od DS-a je tukaj samo ime. Da bi bila podobnost v kakšni liniji se mi ne zdi. Kar se tiče oblike pa ni več Citroenova, ki je bila vedno do sedaj nekaj posebnega. Tale novi DS, pa bi bil lažje izdelek kašne Nemške tovarne, glede na to kako zgleda.

Lp, Andraž

rs23

Počakajmo še, da ga vidimo v živo. Sicer pa gre komaj za prvi model iz serije DS.

rs23

:BigThumbs:       @garac, dober marketinški pristop, da bi avto začeli gledati z drugega vidika

neyc

če nebi blo roza strehe bi blo super... a cena bo pa od 16k€ naprej al kaj :S glede na to da je zamenjava za C2...

LuCit

Že vidim ko me bo kdo vprašal kero DS-ko pa imaš. Mislim še enkrat sramota da  avto ki je citroen dvignil med legende tkole oskrunijo in dajo nekemu kinderjajcu ime po taki legendi. Sem pa našel zanimiv meni osebno lep fotošop kako bi lahko izgledal nov avto ki bi mu lahko dali ime DS

Lamy

@lucit se takoj podpišem pod to DS-ko. DS v pravem pomenu besede:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Uf ta pa bi lahko bila spet bolj izzivalni citroenov dizajn. Lepo.

Glede na vse te retro trende bi utegnila biti zanimiva - ne vem pa kako bi nanjo gledali poslovneži, katerim je tak avto pravzaprav namenjen.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gigo

Èe bi takšna zadeva priletela v citro salone bi že začel razmišljat o zbiranju denarja zanjo. Vse kar fali na prvi pogled so samo eni malce manj športni sedeži.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens