Mnenja in vtisi o DS3

Začel/a garac, Februar 03, 2009, 09:00:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Citat od: tct;70738BMW 1,6 bencinski motor v C4 Picasso žre 9-11l. In to je menda normalno.

Moj foter ima takega...žre pa med 7-8L. Celo mu je uspelo enkrat 6,4, samo to je res penzionersko bilo. Ne vem od kod 9-11...valda non stop mestna vožnja pa pune gasa.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Danes sem ga vozil...

Avto sem imel za okoli 15 kilometrov lepo ogreli pa gremo. Avto vleče zelo zelo suvereno. znotraj je zelo tih tudi pri večjih brzinah kot je 190 km/h itd itd... Leti pa ko svinja po domače povedano. Bi tak rekel idite peljat pa bote vidli teh 7s od 0-100 pa vse res lepo gre kaj šele, da bi ga čipnil na ene 180 konjev... Nenormalno! Lepo se pelje, sedeži so odlični, volan svetov, ni ne mehek pa ne trdo podvozje ampak se izkaže v vseh pogojih. Takega menjalnika citroen še ni imel 6 stopenjski... Kapa dol samo!

Pa tak med nami... Rec MINI pride 4000€ več kot ta naš... Z enakim motorjem pa še dere se med vožnjo z komentarji jeee pa this is fulll throtle...Pa take neke...

grozny

Citat od: mato;70768a nimajo nekateri bmwji zadaj menjalnik?

transaxle je pa fora Ferrarija in Maseratija
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Burzum

meni je kar všeč zunaj in znotraj. verjetno si ga bom kupil enkrat za malo manj denarja (od 1000€ do 1500€)

hadei

Meni osebno je voziček všeč. Vpadljiv, inovativen in lep. Videl sem jih že nekaj na cesti in jih je težko spregledat. Precej sem jih videl v Amsterdamu...presenetljivo dosti. In to kmalu po začetku prodaje. Odbita država, verjetno jim je zato tudi DS 3 všeč ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Zadnjič na poti sva enega srečala. Rumenga in je moja rekla ... da se ji dopade. OK?

ggorenc

Tudi sam sem ga vozil. Premehak volan, odlicen menjalnik in razocaran nad zmogljivostjo 156KM motorja. Sem upal, da bo dal kaj vec iz sebe. No oddolzi se z nizko porabo ob lepi voznji.

Cena je pa ene tri jurje previsoka.

Xandrej

ggorenc kaj ti voziš drugače? Samo vprašam...

ggorenc

Ze nekaj casa vsake par mesecev drug avto. Nisem znackar, mi pa zadnje case pasejo italjani, ampak so šlampasti. VW vozim s tsi motorjem in primerljivo konjenico. VW je se bolj slampast, gre pa lepse. Ok. druzbo mu dela supercharger ampak 150KM turbojet iz Fiatovih hlevov, da iz sebe vec zivljenja.

Ne razumi me narobe, le prevec uglajen je. Za vsakodnevno uporabo zna biti cisto ok zadeva, sploh v navezi s tako dobrim menjalnikom... kje so tega naredili mi ni jasno. In na koncu se oddolzi se z nizko porabo. Ampak oblika kar klice po cem mocnejsem.

Se zna zgoditi, da se bom v prihodnje ozenil z Giulietto s 1750tbi motorjem. Prav taksen motor bi pasal v razred nizji (in primerno lazji) avto. Zame recimo.

Xandrej

Ne vem no tukaj se nikakor ne morem strinjat s teboj... Res je uglajen pa tih pa vse ampak vleče ko svinja... Saj podatki govorijo... Občutek je pa meni tudi bil kar suveren... je pa res kakorkoli. Kolko kilometrov si naredil z njim ker sem ga sam poizkusil po vseh pogojih ceste tudi avtocesto na koncu...

ggorenc

Dobil sem ga res za eno urico, izkoristil pa tricetrt, ker je bilo tamalemu v sedezu - lupinci zadaj slabo, pa mu ponavadi ni... :emot77:

Je pa avto iz Kranja, morda slabo ulaufan. Sel pa sem iz Kranja mimo Besnice naprej proti Drazgosam.

Ma avto je kot celota zakon. Vedno bolj premisljujem in potihoma pravzaprav iscem eno majhno raketo zato so bila pricakovanja morda prevelika. Majhno pa zato, ker se 90% casa vozim sam, za druzinske potrebe bi pa dvakrat, trikrat na leto ze tisto trugo privezal na streho. Pa uzivam v teh majhnih piksnah in DS3 je kot celota zaenkrat najboljsa kombinacija. Treba se malo prekalkulirati vse skupaj in prespati.

andraž

michoBX

Danes sem v MB sedel v rdečem od AvtoCity, pa morm rečt da je kar dovršeno narejen, in za teh 18jurju dobiš dober avto - sploh pa sem zadnje čase ful alergičen na sedenje in notranje udobje - me je ta čist prepričal, brez pritožb. Samo zapeljat se še morm 1x, da vidim kako se odziva na cesti! Pa ne-bi dal teh belih feltn, drugače je pa tak kot je cel šmek ;)) Ni da ni, pa pohvalt morm študentko/deklino ki je stala ob avtu, prvo sem mislil, da čaka da se usede noter, hehe, sem le videl, da pazi na avto, jo bi kar zapeljal na en krog, pa ni mela klučev.
Hja, dougcajt mi je ja...

ggorenc

Citat od: andraž;75593Èe 156KM ni dovolj...

ni, na 1.28 tone, ce si vajen lazjega avtomobila. Ne razumem tega, da je 110KM dizel 160kg lazji. Dizel masina?!!

Gox

Meni najlepša barvna kombinacija :take_picture: