Prehitevanje tako in drugače

Začel/a Gox, Marec 10, 2007, 12:29:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Prehitevate preko dvojne polne èrte?

ikoli
59 (56.2%)
bèasno
4 (3.8%)
rehitim, èe me nobeden ne opazi
2 (1.9%)
rehitim samo èe naletim na oviro (v<30km/h)
31 (29.5%)
rehitevam, èe je varno in naletim na poèasneta
9 (8.6%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 68

Hydraulic

Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

hadei

Kaj je to mogoče VW FOX?! Mislim, bil....mmmm.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Kolikor je kročil mail s temi slikami naokrog, je bilo reženo da je to polo cross. Poglej na drugi sliki na pragovih pri zadnji gumi se celo vidi par ?rk - cros...
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

Tako to izgleda, ko se traktorist v "le?erni" pozi noče umaknit na primernem mestu, da bi spustil kolono vozil za njim. Lepo počasi 30 km/h....
[SIGPIC][/SIGPIC]

LuCit

Prava mobilna cona 30:Hammer3:,. Ob tistih slikah zgoraj sem se pa po?teno zamislil in se tudi odločil, da manj?ega avta kot je xm ne bom nikoli kupil mogoče ?e večjega pa bo.

hadei

Ja načeloma so večji varnej?i, vendar to ne velja za 100%. Ampak po večini. Je pa tudi vprašanje kakšna je bila hitrost. Verjetno dosti večja kot sem jo jaz imel za traktorjem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Po mailu sem dobil zanimiv videoposnetek debilnega motorista. Tak?ne in podobne stvari sre?ujem/o skoraj dnevno....sicer na srečo brez nesreče.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

isto mesto drug avto, madona naj se ?e enkrat policaji spravijo na ta odcep. Omejitev 70 vozim 80 pa je očitno premalo

Kaj ?e bi ga spregledal in zavil na pumpo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

...uuuaaa, super posnetek. Bravo :emot112:.  Je*o bi mu ti ma*er, da si žaltal v tretjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Tukaj pa druga dilema. Kako prehitet "nevarnega tovornjakarja"....te?ko ali celo nikakor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

In, ko le pride trnutek, ko pa bi lahko, pa....
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Madona tile pa so ubrisani, tip s polom pa ima muda, sicer bi v primeru trka vrjetno sneli tudi tebe
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

Hydraulic

Taki podvigi se ponavadi končajo na travmatolo?ki....odelek B.
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

deyo