Menjava zadnjega mosta

Začel/a karel, December 21, 2008, 06:36:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

ne vem, piše da je obnovljeno, stvari ne poznam, sem samo link prilimal ,če bi ga slučajno zanimalo...
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

ggrega

Citat od: Dragan3;152823isarajli sj ne da šimfam..... sm tale mi je skor sosed.... pa kolikor jst vem tole ni obnovljeno ampak sam sneto z avta.....

če se ti da,bi mi poa potem lahko naredil eno ogromno uslugo:BigThumbs:

če ti je skoraj sosed,bi te lepo prosil če lahko skočiš malo "uč vržt" na tole premo
pa glede na to da si sosed, bi ti tudi kakšno bolj ugodno ceno nastavil kot meni

če bi se ugodno zmenil bi se ti oddolžil s kakšno drinko ...

antasi

Citat od: Dragan3;152823isarajli sj ne da šimfam..... sm tale mi je skor sosed.... pa kolikor jst vem tole ni obnovljeno ampak sam sneto z avta.....

tud jaz lahk naredim mal reklame za to trgovino
sem že prevečkrat sličal kak se tu obnavljajo in naprej prodajajo
auti-tak da kot je dragan napisal bi še mal premislu:bombs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Dragan3

Citat od: ggrega;152899če se ti da,bi mi poa potem lahko naredil eno ogromno uslugo:BigThumbs:

če ti je skoraj sosed,bi te lepo prosil če lahko skočiš malo "uč vržt" na tole premo
pa glede na to da si sosed, bi ti tudi kakšno bolj ugodno ceno nastavil kot meni

če bi se ugodno zmenil bi se ti oddolžil s kakšno drinko ...

na žalost se je s tem gospodom težko pogajat glede cene...  lahko ti grem pogledat to premo vendar ko je sneta ni veliko za videt.... lahko mal skačeš po njej da vidiš če ma kaj lufta.... se čuje ko malo poka.... kakšna je prema se najbolje vidi ko je še na avtu.... če škripa...kako stojijo kolesa.... koliko je odaljen blatnik od kolesa itd....

ggrega

eh kaj čemo potem  

prvotna ideja-bom pa en dan sam zamenjal

isarajli

kaj pa varianta ,da ti oni zamenjajo most, če trdijo ,da je obnovljen, se nebi smeli bat podviga...
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

antasi

Citat od: isarajli;153052kaj pa varianta ,da ti oni zamenjajo most, če trdijo ,da je obnovljen, se nebi smeli bat podviga...

je že dragan med vrsticami napisal da pri njih ni šale(in reklamacije)

dexterboy

Da se še moja malenkost vključi v debato:
- kolikor vem, daje Žgajner servis garancijo na obnovo zadnje preme, sem nekje zasledil njihov oglas.
- ko sem bil na Bine avto odpadu, mi je razlagal, zakaj ne peljem mojo xsaro na obnovo mostu na Vrhniko, ne spomnim se zdele iz glave kateri je to že servis. Ko sem mu potarnal, da sem zasledil povratne informacijo o tem, da je polovica voznikov bila zadovoljna z obnovo, polovica pa ne, se je strinjal z mano, ampak je tudi potrdil, da že več kot pol leta ni bilo več reklamacij in zgleda, da so fantje to prakso sedaj izpilili do željene kwalitete. Upam, da je to res.
- sam delati obnovo oz. popravilo zadnje preme je toplo odsvetujoče delo. Kot prvo, rabiš pomočnika, kot drugo pa če nisi tega sam nikoli prej delal, ti bo vzelo cajta še pa še, in zagotovo na koncu ne bo tako dobro narejeno kot če bi nekdo z izkušnjami opravil to raboto. Na naši Xsari so menjani vsi štirje amortizerji in vem, koliko sem se matral, ko sem pomagal mehaniku, da sva vstavila zadnja amortizerja na svoja ležišča.
Pa ne želim nikomur soliti pamet...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

antasi

Ja, to ni delo za hobby majstre doma brez orodja za šraufat preme.
Sem ravno govoril z Žgajner Rogaška za vgradnjo mazalice
v zadnjo premo v Saxo in sem se po telefonu tudi o torziji pogovarjal.
Večino menjavajo oz. popravljajo torzije za berlingota, jasno
saj jih je največ na cesti za delovni stroj,
in glede na to, da imajo preverjeno najugodnejši sevis- ceno
in doslej v petih letih nisem imel pripomb pri njih,
bi jih toplo priporočil-to ni reklama, ampak dejstvo.
Pokliči jih in se zmeni, doslej sem še vedno plačal toliko kot smo se dogovorili po telefonu.

garac

dexterbojane, zakaj je pol lastnikov z obnovo pri Prekomu oz. Vargalantu nezadovoljnih? Kje si to slišal?  v čem je problem? Osebno še nisem slišal za te probleme, prosim povej malo več v čem je fora
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ggrega

no to tudi mene zanima,kaj je šlo narobe,pol leta za most ni še neka doba ki bi se lahko kaj resnega pokazalo za reklamirati.

mislim da mora dati čez, vsaj eno pravo zimo  in potem še eno spomladansko deževje,če hočeš da se kako škripanje pojavi in s tem pol tudi reklamacija

menjal sem te ležaje pri eni stari prikolici,in ni bil neki bav bav ,ena ura na vsaki strani pa še danes stoji vkup. samo tam sem jo lahko okrog obrnil pa še dostopno je bilo vse:BigThumbs:  berlinga pa ne mislim v kanal na streho porint da mi bo lažje delat

Romzi

Samo opomba. Vargalant in Prekom sta dve različni firmi in tudi vsak zase rihtajo preme. Se je pa pred časom Prekom tudi imenoval Vargalant (ne vem točno kako in kaj in zakaj, ampak že takrat sta bili to dve firmi - ena na Vrhniki in ena v Horjulu). Da ni tukaj mogoče razlog (da delajo eni ali pa drugi) za zadovoljstvo oz. nezadovoljstvo?

xpuser

Romzi

Baje Prekom. Nočem pa nikomur delat slabe reklame, marbit je pa tudi Vargalant (in še kdo) OK.

garac

Nisem 100%, da prekom res obnavlja tudi mostove, zagotovo pa roke itd... imajo pa člani citroen kluba pri njih 15% popusta
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/