Rahla obnova princese Dyane

Začel/a Mike666, November 17, 2008, 10:54:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Mah me čas lovi! Nisem še utegnil nareti vse planirano!
Za zdaj sem še komaj ščistil školko od spodaj in še malo od znotraj in jo pripravil za nanos temeljne barve in nati zaščite votlih in zunanjih delov.
Zaj za praznike bo več časa in bo tudi več nareto.

:take_picture:

dyane

Mitch, če boš kaj rabo od delov mislim, pokliči, ker jih mam ogromno..

lp
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Dyane če bo treba kaj ti javim.
To bom vedo ko bom začel sestavljat.

Nekaj fotk je spet pripravljenih, gor bom dal jutri ker se mi danes nea da!

Mike666

Evo nekaj obljubljenih slikic!
Pripeljal sem amijevo šasijo in jo bo treba počasi pripravit za dyanco!
Ampak še prej sem moral zaščititi školko, od zunaj in znotraj da mam pol plac za šasijo v garaži.

Mike666

Predelal sem si puše za fedre tudi vse sestavne dele sem očistil in zaščitil z barvo. ampak me je presneti varilni aparat najprej razočarar da mi je zmajnkalo plina nato nabavim plin in še vsega povrh včeraj zmajnkalo žice da bi dokončal fedre.

Mike666

Kot sem že omenil sem sestavne dele za fedre že sčistil in pobarval.:Paint-Angry:

Mike666

Evo še pobarvane..
In že je šasija v garaži.:BigThumbs:

Mike666

No tukaj mi je zmajnkalo žice za nadaljno delo.
Tako sem le zamejal bolcne za zadnje amortizerje in sem vstavil dyanine kajti amijevi so debelejši.
in seveda sem pobarval z zaščitno barvo.

dyane

kolk vidim je šasija od amija..

če boš dal dijanine amortizerje jih moraš skrajšat..

lp m
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Jap od amija je ja!
Ja vem da jih bo treba skrajšat. Èakam da jih dobim. So že naročeni.

Mike666

Tako danes sem še naredil lonce iz rostfraja,zvaril in vse lepo namazal z vazelinom da nebo škripalo ko bomo kje mhm mhm hehe.
tudi prtrdil sem jih že. naredil sem še nekaj sprememb na šasiji, naprimer nosilce za tank sem privaril na pravo mesto ter nosilce za nosilce odbijačev sem tudi pripravil.
Zdaj še čakam točne mere za zadnjo šibko od fedre da jih skrajšam. Tudi preme so že zgoraj in zadnje zavore so že skup dane.
Zaj še čakam penki penki če bo šefica nakazala kako božičnico:argue1::gimme_money: da si grem po izolacijo za šasijo.
Ah ja tudi votli deli šasije so že še dodatno zaščiteni z voskom!

Evo nekaj hitrih fotk.

Mike666

gigo

Res, da je z detajli ogromno dela ampak ta princesa bo po moje do julija končana. Si ku strela hiter.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Ja računaj vsak dan od jutra do večera.
Niti sexam več ne. Ni časa. heheheheheheheheheheeh:argue1:

dyane

Zkaj pa boš krajšal šibko od zadnje fedre?...

Kje nabvljaš dele?
[SIGPIC][/SIGPIC]