Rahla obnova princese Dyane

Začel/a Mike666, November 17, 2008, 10:54:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

@Dyane
Krajšal sem jih zato ker je od amija šasija kar pomeni da ma ami daljše lonce za fedre jaz pa sem naredil lonce iz rostfraja po meri in uporabil fedre od dyane z šibkami vred. Zadaj so fedre pri amiju dolge cca 210mm pri dyani pa cca 170mm ker ma ami za razliko od dyane zadaj daljše fedre. torej zaradi teh par cm se pravi cca 5 cm daljši lonec je bilo potrebno skrajšati tudi šibko ker ni bilo napetosti na roko!
Lahko si napel šibko do maximuma in ni bilo zadaj niti mlo napetosti.

Dele mam nekaj rabljenih doma kaj pa se tiče novih pa nabavljam vse pri Jozzotu v Avstriji. Daleč najcenejši.
//www.citroen.ac

garac

@mike, koliko pa je do tega jozota v Km? Ali posluje samo preko pošte ali kako? Recimo od Mb do njega?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Od MB pa do Gleisdorfa ali pa do Graza. Ima eno halo pri Grazu in majhno skladišče  novih delov v bližini Gleisdorfa.Preko pošte še nisem od njega nabavlal ker grem vedno gor in tak kupim.

Mike666

Ola. Evo mene. Prazniki so mimo,hvalabogu da jih mamo saj smo fraj in si marsikaj naredimo.
No tudi jaz sem zelo napredoval.
Šasijo sestavil do konca,zaščitil še zunanjo površino...

Mike666

Nato je bila poroka in sem pritrdil še školko in začelo se je sestavljanje.

Mike666

Malo počitka nato pa dalje. Še havbo in zadnje blatnike ter vse ostalo in vse poravnat v linijo.

Mike666

Malo sem jo postal na svež zrak in medtem spucal garažo.
Nato sem jo obrnil ker se je revica vendar naveličala gledat radiatorja, he he he.

Mike666

In začela sva jo z klegom brusiti,nato pa jo čaka kitanje.

Mike666

se opravičujem ker nisem nič napisal do sedaj.
Prišlo nekaj vmes ker sem še delal ax-a,ter Xantio in še druge stvari pa ni bilo časa za Dyanco.
No včeraj sem začel z kitanjem in nanesel prvi nanos tak da grem danes brusit ker je včeraj blo že prepozno.
Zvečer vam še prilepim slikice.

Mike666

Evo včeraj sem še nekaj brusil kaj nima veze z citroenom in se mi je kako da ne pač zgodilo.
Iskra padla v oko. AUUUUUVAAAA. Zato ni bilo slik.
no pa vam zaj dam.
Evo ojačas sem še prednjo havbo da ne bo tresljajev in da bi mi na tajnšem delu pokala barva. še lepo zaščitil,nato pa sem se končni spravil na kitanje.
Tak da prvi del kitanja in brušenja je končan zaj pride drugi del in izravnava linij.
tudi nova postavitev sedežev je že gotova.
sledijo fotke:

Mike666

Felne so tudi že speskane in zgrundirane.
In kitanje.

Mike666

Mike666

Tak danes sem dokončal brušenje in izravnavo linij.
Zaj pa gre Dyanca malce ven in bo dala plac pujsu skozi vikend da še njega malo sredimo.

Mike666

Seveda sem jo pokril da nebi slučajno paparzi kaj slikali po nepotrebnem.
:take_picture:

psihopat100posto

Upam, da si pujceka tudi poslikal med obdelavo! :)
lp