Mehari v garaži

Začel/a garac, Oktober 10, 2008, 08:51:07 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

dvorjan

Mene za Garacevega meharija sploh ne skrbi. Ce se je do sem pregrizel, ga bo tudi na cesto spravil. Pika amen. Je pa res da ne bo lahko, ampak zato bo pa zadovoljstvo toliko vecje ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

vinotoc

Citat od: dvorjan;108575Mene za Garacevega meharija sploh ne skrbi. Ce se je do sem pregrizel, ga bo tudi na cesto spravil. Pika amen. Je pa res da ne bo lahko, ampak zato bo pa zadovoljstvo toliko vecje ...

mene tudi ne skrbi za meharija, skrbi me za Garača!
Kar prime v roke.....je neka modifika :Hammer3: prejšnjih lastnikov :Paint-Angry:

srecko64

Vinotoč
Ti pa znaš vzeti voljo :-)
Èe nebi poznal tvojega mehlna bi rekel da je to maščevalnost.

Drugače pa imam eno prednjo masko za novi tip meharija, pa podlogo za banjo (nosilec - dvosedežni mehari) viška, če kdo rabi.

garac

@srecko, fajn vzeto na znanje. Sicer je vinotoč edini, ki ti kaj volje za delo vzpodbudi, ko dobiš pa kak "æudovito" obdelan del nazaj v roke, pa lep "raæun" zraven, te pa vse mine
@vinotoč sej mogoče se mi pa ne bo več treba s to zeleno plastiko ukvarjat, vsakič, ko jo pogledam me spominja na naš novi kontejner za smeti.
Imam eno ponudbo za menjavo, pa še znamko bom zamenjal, da se mi ne bo več treba s temi citroeni ukvarjat, ki se samo kvarijo in ...
No ja berlingo in servis jenko pa ostanejo!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Ejga,
Èe je tako, ga jaz kupim, samo da te odrešim! A boš prešaltal na Renoja kot jaz? Mene so na XP zjebale bunke in sem že od srede julija na Renoju in ti povem: krasno.
Jaz razmišljam o R4. Imeti istega letnika avto in ženo, to je pa neprecenljivo. (vrstni red je nameren!, čiv, čiv)
LP vinotoc
PS
Srečko64 povem ti, da se je Garaču vse hudo že zgodilo in sedaj gre samo še na bolje. Samo čakam kdaj bo popizdil in rekel, da greva na Azurno po novo plastiko.
Pismo kajla! Vem!

gule

Citat od: garac;108525Danes sem začel odstranjevati "poliesterske ojačitve" s hrbta stranice. Šment, kakšen kakec  je naredil kvazi strokovnjak... še plehe je prikovičil preden je nanašal vlakna. Pločevina seveda rjavi, polister odstopa, v glavnem obup! Pa kje se najdejo takšni mojstri

To je kot kakšen Jugoplastika čoln...saj boš že rešil zadevo...počasi...:BigThumbs:

vinotoc

Ni zajebancija! Takole bi enkrat želel narediti Meharija.
Garač pa tudi bo!
LP vinotoc.

Ups. ena ne spada sem :(

garac

3 ne spadajo sem, ena je pa fajn slikca. Vinotoč, vidim, da me zelo dobro poznaš... tista misel o novih stranicah...

Èe menjam, ne bo francoz, ne bo golf, celo avto ne bo
[SIGPIC][/SIGPIC]  

srecko64

Vinotoč
Plastika je Cosa Pericolosa je meni rekel Mare ko sem začel delat. In če takrat nisem verjel, verjamem danes. Po štirih letih mučenja je zgledala perfektno. Danes, po enaki dobi vožnje (tudi brezpotja, gozdovi in korenine, da ne bo pomote) poka točno tam, kjer je malo bolj obremenjena. Ni ga znalca, ki bi znal obnoviti prepereli ABS.  In neskončne ure ravnanja, lepljenja in izdelovanja zaplat gredo počasi v nič.
Preden greš na Azurno pokliči, morda se priklopim in nabavim novo plastiko.

Garač
Cene so nekaj, o čemer ne govorim in skrivam v družinskem proračunu. In 4x4 je 2x4x2. Ampak užitek v vožnji odtehta pesek v zobeh, mastne roke in nervozo ali bo vžgal po enem tednu.

ModelJT

Citat od: garac;1091103 ne spadajo sem, ena je pa fajn slikca. Vinotoč, vidim, da me zelo dobro poznaš... tista misel o novih stranicah...

Èe menjam, ne bo francoz, ne bo golf, celo avto ne bo

Kaj boš Tomosa nabavil?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Citat od: ModelJT;109169Kaj boš Tomosa nabavil?

Se pravi, moped ali pa spačka, ki tudi ni avto (kdo je že napisal tisti vic o spačku in kravjeku?). Bo Meho dobil brata v plehu.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

No, pa sem si spet dodatno delo naredil. Odtrgal se mi je navoj na vzvodu vzmeti zadaj, ko sem se ukvarjal z nadomestno šasijo.

@modeljt, to ni hidravličar, da bi za moped menjal, mehari je vseeno nekaj vreden. Mogoče bo mercedes, da se rešim teh citroenov, naredim avtodom in se grem malo potepat

@srečko, že običajni kosi so dragi, 4x4 pa vem, da cene letijo v nebo. Letos še nisem članarine plačal v cassis, ker mi gredo rahlo na k, tamle pri mcda pa tudi naročit ne znam, ker so pač Francozi z veliko začetnico...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Citat od: garac;109528No, pa sem si spet dodatno delo naredil. Odtrgal se mi je navoj na vzvodu vzmeti zadaj, ko sem se ukvarjal z nadomestno šasijo...

Kaj si vtrgo ? Štango od fedre... ? Kaj si na silo šraufau ...

Hudiča , nič te ne bi bolelo, če bi me poklical in vprašal kaj naredit...

A.T.K

Super, zaj maš vsaj razlog, da odpereš fedre, pa preveriš stanje.