Mehari v garaži

Začel/a garac, Oktober 10, 2008, 08:51:07 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Pa saj ni konec sveta! Škoda pištole!
Jagoda pa me tudi več ne vidi tako hitro. Kar mi je pocinkal sem vzel in sedaj nimam po kaj hoditi. No ja, če ga ne bo doma pa......
Žiga, jaz se odločam "u tren oka". Sem te mislil pobrati, pa si imel tako krasno delo. Celo pot sem razmišljaj, kakšno bogastvo si podedoval. Èe si imel potrpljenje z obnovo spačka, mislim, da bi tudi čebele obvladal. Prvič v življenju, pri 52 letih, sem danes videl kako se med toči , kako se z glavnikom "postrga" vosek ....
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Citat od: vinotoc;101907Pa saj ni konec sveta! Škoda pištole!
Jagoda pa me tudi več ne vidi tako hitro. Kar mi je pocinkal sem vzel in sedaj nimam po kaj hoditi. No ja, če ga ne bo doma pa......
Žiga, jaz se odločam "u tren oka". Sem te mislil pobrati, pa si imel tako krasno delo. Celo pot sem razmišljaj, kakšno bogastvo si podedoval. Èe si imel potrpljenje z obnovo spačka, mislim, da bi tudi čebele obvladal. Prvič v življenju, pri 52 letih, sem danes videl kako se med toči , kako se z glavnikom "postrga" vosek ....
LP vinotoc.

No prec mi je žal, da sem ti dal scinkat... Zdaj bo spet dolgo trajalo da ti kaj "zarusta" in da posledično prideš prjatla obiskat?!
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;101963No prec mi je žal, da sem ti dal scinkat... Zdaj bo spet dolgo trajalo da ti kaj "zarusta" in da posledično prideš prjatla obiskat?!
Meni je že vse zarustalo, zato pazi, da ne visim vsak dan pri tebi :(

stipe36

Pozdravljeni!

Zanima se za nakup Citroen Mehari 4x4! Prosim za kakšne informacije.

Hvala že vnaprej

Lp

janez

Jagoda

Citat od: vinotoc;102031Meni je že vse zarustalo, zato pazi, da ne visim vsak dan pri tebi :(

Prjatu vrata so ti vedno odprta!
Dober je za kogar je ...

srecko64

Èe kupuješ 4x4 popazi da je serijska CE ne CA. Francozi ponujajo pod 4x4 tudi navadnega s 4 sedeži. Pa pripravi se na velike stroške obnove (ca 3x navadni)

mato

Tisti pokrov motorja od meharija imam že kar nekaj časa v filerju. Se že vidi da se materjal poseda in se kažejo posledice peskanja.

vinotoc

fak. Je bilo prelepo, da bi bilo res. Sedaj pa žlejfpakn pa šmirglpapir :(
LP vinotoc.

mato

Saj ni še krize,pa še enkrat bo treba v filer.

vinotoc

Aha, a se že zdaj brusi, ali po drugem nanosu?

mato

Sedaj ko se enkrat vornh posede se brusi bolj na fino, potem pa končni nanos filerja saj dve roki. Ko je enkrat končni nanos suh se ga odpre,da se bolj posuši v globino, pustiš kakšen mesec sušit. Po vsaj enemu mescu obrusiš spet na zelo fino in daš na rahlo filer še eno roko,ko se ta spet posuši obrusiš za lakiranje.

garac

Nabavil nekaj drobnarij v Salbrisu. Vsak vijakec, čep, zatič je 1€ ali več. Tudi čepe, ki pridejo na sredino feltne sem dobil. Pa saj človek ne more verjet nove original capodioptre, takšne z alu robom. Od samega navdušenja sem kupil 4 kom. Zatiče za "lajtngo goriva in zavor" pa vijake za prednjo masko... Novo pletenico sklopke in rostfrei zadjno krivino izpuha in še par malenkosti.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Samo se sestavit, pa bo ropotalo po cestah. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Danes sem začel odstranjevati "poliesterske ojačitve" s hrbta stranice. Šment, kakšen kakec  je naredil kvazi strokovnjak... še plehe je prikovičil preden je nanašal vlakna. Pločevina seveda rjavi, polister odstopa, v glavnem obup! Pa kje se najdejo takšni mojstri
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/