A je kdo od vas?

Začel/a garac, Oktober 05, 2008, 08:21:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Srauf

Pozdrav
no pa da se še jaz pohvalim, imel sem tehničnega in registracijo.
mašina je 2.1 TD 80 kW 108 konjev.
Komplet registracija in maldi voznik in 15% bonus 630 €
LP
Šrauf

dvorjan

Koliko pa vrednotijo XM-e na zavarovalnici (zavarovalna vsota)? Ker jaz se tem cifram pri C5 lahko samo smejim. Osnovno zavarovanje + milijon popustov + zelena karta znese 148,40€. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Citat od: dvorjan;56221Koliko pa vrednotijo XM-e na zavarovalnici (zavarovalna vsota)? Ker jaz se tem cifram pri C5 lahko samo smejim. Osnovno zavarovanje + milijon popustov + zelena karta znese 148,40€. =)

Ja pa tehnični 35 pa cestnina ene 100 pa te zadeve ... Pa si že bliz 300Eur ...

Pa povedal je, da ima samo 15% popusta pa še dodatke za mladega voznika plačuje ...

ti si dal pa 150Eur samo za osnovno zavarovanje z vsemi možnim popusti, je tako?
OK

LP
Primož

dvorjan

Je tako. Tehnicni je vsako drugo leto, cestnina pa okoli 107 evrov ... Ampak, najpomembnejsi podatek je zavarovalna vsota, ker je od nje odvisna visina premije. Moj C5 je zavarovan za cca. 24.000 evrov, zato me je tudi zanimalo, koliko napisejo za XM-e. Je to 30, 40 jurjev? Manj, vec?

Sicer sem pa ravno v petek imel priloznost videti, kako totalno neresni in nefleksibilni so pri zavarovalnici Generali, ceprav se radi pohvalijo, da so druga najboljsa stvar po belem kruhu - se posebej za avtomobiliste. Tako da z veseljem ostajam pri AS, pa vsakemu, ki me bo povprasal o mnenju, bom zaupal svojo "generali izkusnjo".
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Citat od: dvorjan;56228Ampak, najpomembnejsi podatek je zavarovalna vsota, ker je od nje odvisna visina premije. Moj C5 je zavarovan za cca. 24.000 evrov, zato me je tudi zanimalo, koliko napisejo za XM-e. Je to 30, 40 jurjev? Manj, vec?

Vrednost novega avtomobila nima veze pri osnovnem zavarovanju AO ... to pride samo prii kasku v poštev.

AO je pa vezana samo in zgolj na kW.
OK

LP
Primož

garac

danes, verjetno pa že včeraj zvečer je na relaciji mercator-tuš v kr obnemogel xm break, najbrž kak zokov bivši. Ko sem se vračal sta bila avto in trikotnik že odstranjena. Upam, da se bo zrihtal in vrnil na cesto.
Pred dnevi sem videl, da je imel Zok naloženo eno limuzino mk1 za svojo poslednjo pot.
Torej tudi xm se počasi umika s cest.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

evo tegale sem pa danes srečal na dvorišču. Sva mu z Janom (renault4) švasala sprednjo premo v švici nebi šel čez tehničnega. Lastnika najbrž poznate je tudi spačkar Vojc Rutar. Ima dva spačka rdečega in zelenega ter ami-8 karavana, ax-a gti ja. ter C5 2.2 HDi ter tega XM-a 2.5 TD exlusive oprema ter avto zelo lepo ohranjen.

mirchi

Ta avo sem kak mesec nazaj dohitel na ac proti jesenica.Res je lep.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

JureA

Jaz sem ga pa prejšnji teden pred servisom Novak videl, ko sem šel po nosilec motorja za mojega XM-a.
Nimam se za tako mahnjenega na avte, da bi okoli njih postopal in gume brcal, ampak okrog tega sem pa naredil en krog. Na zadnji polici je bil prospekt za Diano, če se prav spomnim.

saxovts

ja pri novaku so mu podrli armaturo da je nesel popravit displejček. Ima pa original prospekt od Diane 6L na zadnji polici ja.

garac

tale že dlje časa leži v našem mestu, v mali ulici...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Je to tako, kot nekdaj tista bela xantia v Portorožu? (F tablice)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Hja to je tukaj crknilo pa je to tu ostalo. Bolj poceni it domov z letalom ko pa to šraufat... Samo ne vem kaj naredilo s tablicami oni tukaj v naši sloveniji te obesijo če jih ne daš nazaj....

garac

V fr menda ostanejo na avtu, samo, najbrž je treba povedat, kje je deponiran? tudi na odpadih so imeli tablice gor.
Ne vem, al je crknjen, al se kaj premika, mislim, da je celo ene 2 parkinga naprej, kot je bil, je pa še vedno na tleh. Niti nisem pogledal opreme itd, se bom en dan ustavil
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Ja daj prečekiraj če je to se kaj premikalo oz. kako to še sploh zgleda oz. če je še to živo blo kaj zadnji čas... Ker drugače mislim, da bi ga itak mulci že razbili ali pa vzganjali kake kung fu udarce nad njim.

:BigThumbs: