A je kdo od vas?

Začel/a garac, Oktober 05, 2008, 08:21:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Lamy

Citat od: zlikovski;53874Sem mislil da sem jaz :)

Èe maš reg.: MS J9-019, si to ti
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Ne ne, saj poznam svoj avtek :)

jerson1978

moj sosed mislim da je morn pogledat reg zakaJ temno moder je bil?

jerson1978

Xandrej

Mike666

:argue1::Hammer3::emot100::emot26:

fizika

ja valda da, ampak če ga boš res lepo vzdrževal in vozil s srcem, potem ti bo tudi on vračal užitke in lepe trenutke, pač taki smo citroenarji...v tem se ti obrestuje, ker citroeni so narejeni za ogromno kilometrov.

psihopat100posto

Zeko124 ti samo kupi, vozi in uživaj.  Samo najdi lepega, redno servisiranega, najbolje od poznanega lastnika, če pa imaš $$$ na zalogi pa tudi premisli o uvozu iz Nemčije ali Nizozemske, se najdejo super primerki.
lp

P.S.osebno že 8 leto furam XM-e, pa naslednji bo tudi XM zgleda, prvo ker so poceni in poceni za vzdrževanje, drugo pa ker citroen še ni ustvaril dostojnega naslednika.

P.S.Xandrek daj neja bluzi čuj. :)

Zeko124

Citat od: psihopat100posto;55401Zeko124 ti samo kupi, vozi in uživaj.  Samo najdi lepega, redno servisiranega, najbolje od poznanega lastnika, če pa imaš $$$ na zalogi pa tudi premisli o uvozu iz Nemčije ali Nizozemske, se najdejo super primerki.
lp

P.S.osebno že 8 leto furam XM-e, pa naslednji bo tudi XM zgleda, prvo ker so poceni in poceni za vzdrževanje, drugo pa ker citroen še ni ustvaril dostojnega naslednika.

P.S.Xandrek daj neja bluzi čuj. :)

Počasi no, prvo treba izpit narest, rez pa je, da že malce vnaprej gledam kaj bom kupil, in kot kaže bo to prav Citroen :). Poceni in ne preveč zahteven. Naj nea bluzi :Hammer3::Hammer3:... Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Kako pa lahko uvoziš XM iz tujine, če še ni oldtimer, je pa normalno prestar za navaden uvoz?

psihopat100posto

Vsi, ki imajo EUR2 normo izpuha so primerni za uvoz, pri XM-ih je to praktično od letnika 95 dalje pri vseh, če gledaš po nemških oglasnikih pa ponavadi že od letnika 91 dalje. se pravi katerikoli avto ni pomembno kolko let ima, glavno da ima potrdilo EURO 2 norma.
lp

Zeko124

@ garac, ta XM na začetku teme, si si morda zapomnil registersko? Danes sem namreč v ljubljani na Rudniku opazil enega z registrskimi CE, gre pa za XMa Turbo D 22, če me spomin ne vara. Razlog zakaj sem pomislil da je to ta: sprednji in zadnji konec avta namreč barvno ne pašeta skupaj, sprednji konec je malce svetlejši kot zadnji, kot kaže je bil že karamboliran in ponovno sestavljen. Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

CitroDS

XM d22 ne obstaja, imaš samo 21, se pravi z 2.1 td motorjem in 2.1navadnim dizlem ki jih pa v sloveniji skorej ni. Potem so pa še 2.5td motorji.
Aja pa ne splača se xm-a kupit za vozit, ker to je res gadn avto, ker en brez vezen avto...

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Zeko124

Citat od: CitroDS;55723XM d22 ne obstaja, imaš samo 21, se pravi z 2.1 td motorjem in 2.1navadnim dizlem ki jih pa v sloveniji skorej ni. Potem so pa še 2.5td motorji.
Aja pa ne splača se xm-a kupit za vozit, ker to je res gadn avto, ker en brez vezen avto...

lp

CItroDS, moraš upoštevat, da sem ošinil številko z 20m razdalje pa še to med vožnjo :).:Hammer3:

www.keramika-genorio.si