Citroen C5 III - ALU platišča

Začel/a nostra, September 22, 2008, 08:19:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Mešani občutki.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

BT-C5

yamaha2025

Ja, Nokian ZG 2...

Flukturr

Citat od: BT-C5;125619--hja,razlika med otroci in odraslimi je samo v ceni igrač:)

No, tudi med odraslimi in odraslimi je velika razlika v ceni igrač ;)
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

yamaha20252025

C5
Skoraj vsi ste pohvalili platišča, design, celoto...

Žal meni ni vse tako, kot sem želel in pričakoval...
Sama platišča, design in sam avto s platišči izgleda super, ampak le, če je dovolj sonca, da se platišča lepo zasvetijo...

Ker je avto moder, temen, potrebuje popestritev s strani platišč. Vsaj moje mnenje je tako. Originalna platišča se lepo svetijo in zato celoten avto lepo izpade.
Na konfiguratorju se te ATS lepo podajo v celoti, v živo pa je stvar drugačna, kar se vidi tudi s slik, ki sem jih dodal...
Izgledajo tako, kot bi bila umazana od zavornega prahu ipd..., oziroma splošno umazana...

Menim, da bi morala barva platišč biti sijajoča, bolj srebrna, svetleča, nekako srebrnokrom barva....ne znam točno povedati...
Ta ATS, pa so znotraj črna, potem pa ta sterling silver barva...
Mislim, da bi diamond silver bila ,mnogo lepša.

Èe bi bil prepričan, da bi se resnično bolje podala diamond silver barva, potem bi dal demontirati platišča in jih dal prebarvati....

Èe bi bil moj C5 npr. bele barve, bi ta platišča bila super...

Vesel bom mnenja...

Zanima me ali imam prav, da bi bila bolj svetleča platišča boljša kombinacija???:BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

MSrougeZX

Èist odvisno od okusa...sicer se strinjam, ampak jaz bi pustil tak kot je sezono ali 2 pol pa prebarval.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Flukturr

Tole je pa že taka filozofska debata, da moram tudi jaz začinit.

Torej, meni osebno niso všeč prazne felge in te tvoje so zelo, zelo prazne... Pač, stvar okusa.
Ampak jaz sem itak čuden, vozim pozimi 16 col z polnimi radkapami, poleti pa 17 colski original ;) ;) ;)

Zakaj? Ker sovražim nizkopresečne gume in ker so mi originalne felge lepe. Saj po navadi jih skonstruirajo tako da pašejo na avto.

Pa še nekaj je zame zelo pomembno.

1. Kupil sem hidravličarja da avto ni trd. Mi ne pade na kraj pameti da bi mehkobo kvaril s colami.
2. Kupil sem avto da se v njem vozim, ne da ga slikam ;) Slikam ga tudi sicer nerad, ker ni vedno bleščeče čist...
3. Boli mene do Ðevðelije kaj si drugi mislijo kake felge / radkape / prašino / whatever na avtu imam.
4. Vsak €€€ prav pride - a če bi imel dobitek iz loterije bi najbrž kupil Merðota E Brabusa, ne pa C5 s felgami za jurja in dodatnimi avspuhi.

Evo, toliko na kratko ;)

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

MSrougeZX

No če smo že pri višini gume...te na sliki niti pod razno niso nizkopresečne...45% od 245 širine ni in nikoli ne bo nizkopresečna...je neka sredina, balon je pa balon, recimo Flukturr tvoja zimska 16 je balon. Nizkopresečna niti ne bi pasala na avto kot je C5. Nizkopresečna je recimo 195/45 ali pa 205/40 - sem jo imel na xsari...tudi 245/40 19 - original C5 ima še kar precej "mesa" na boku.
R5 e-tech 2025

BT-C5

yamaha,jaz vidim da ne boš zadovoljen dokler ne bo zgledal tvoj voz nekako takole:)

http://www.youtube.com/watch?v=R92VhDsW1_g

lp.

Xandrej

Vsakemu svoje...

Dober filmček.

Sicer meni OSEBNO ne paše carlsson pa 1.6 Hdi ampak spet vsakemu svoje. Prej je bil Carlsson

C5I 3.0V6
C5II 3.0V6
C5III pa vse mogoče... od 1.6 z 110 konji pa gor...

garac

Osebno me ne moti, kako si yamaha opremi svoj C5. Njegov denar, njegovo veselje. Èe je zadeva lepo narejena:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

yamaha20252025

No v nedogled stvar ne more iti..., s tem mislim na Carsona...hehe, čeprav se ga ne bi branil.
Danes smo platišča odmontirali dol. Do jutri mi bodo pripravili dve ali tri možne barvne kombinacije.

Tako bomo jutri barvne odtenke pregledali in videli, kaj bi se najbolj podalo zraven.

Mnenja so deljena.
Eni so rekli, da so platišča super, neglede na to, da so temnejša, drugi pa, glede na temnost avta, krimirane letvice, da bi morala biti platišča svetla tako, kot so originalna...

Èe bi vedel, da bo tako čudno ispadlo, se ne bi podal v to.

Ampak sedaj želim nekako rešiti stvar...
Pa še vedno bo odobrodošlo vsako mnenje...:BigThumbs:

Lp, vsem.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Gox

Samo tako informativno me zanima, koliko potem znese strošek dodatnega barvanja platišč?

Tignes

sam nebi nič barval, čisto ok pašejo...škoda novih platišč da bi jih peskal in barval itd...

MSrougeZX

Zato sem pa jaz napisal naj pusti 2-3 leta in ko bodo že malo spraskana in jajčasta, jih da na obnovo in barvanje.
R5 e-tech 2025