Satelitska Navigacija

Začel/a garac, Marec 05, 2007, 09:39:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: visar;76488zakaj samo tujina... predvsem na naših cestah ko je veliko zastojev zna TMC priti zelo prav.

Pri nas ti ze po radiu povedo, kje so zastoji, je TA povsem dovolj ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

grozny

kako je pa z mapami? mislim predvsem na tise zvlečene iz neta-je to easy nalagat na SD kartice (copy - paste) al je zapletena zadeva?

poleg tega če ima naprava WIN CE .Net 5.0 lahko pol gor uporabljaš bilo kere mape-navteq, teleatlas, adria route, SCG route.....?
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

zlikovski

Ja če je mapa odklenjena, ponavadi ti to piše zraven, potem je samo copy paste.

vsx

Na platformi Win CE deluje Garmin XT, mape pač odkleneš in dela (na SD kartico kopiraš karte, lahko že skrekane, ki jih ne rabiš odklepat, ali pa jih sam skombiniraš s pomočjo Mapsource in jih odkleneš ter nato dodaš file s kodo).
Relativno enostavno.
Kaj deluje na tej platformi še drugega, ne vem, uporabljam samo AR, verjetno pa bi dele iGo, morda še kaj.
Karte AR so za moje potrebe odlične, vmesnik na Garmin XT je zastarel, vendar mi je bolj pomembno, da najdem cij, kot da mi prihaja ob čudovitem in oh in sploh vmesniku.

LP

grozny

ekola po novem Mio odpade, ker nima reže za spominske kartice, je pa nov v igri: NAVIGON 4350 max
tudi navigon uporablja navteq-ove karte tako da kar se pokritosti balkana tiče je pol isti kot garmin. je cenejši, baterija (na papirju) zgleda boljš, zdaj ga je pa treba samo še v živo probat
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Gox

Izšla je nova karta AdriaRoute 3.10 ...

Dobi se jo na uradni strani, za download kliknite:  (karta je originalna, zaklenjena)

http://www.garmin.com.hr/Default.aspx?sifraStranica=195&kultura=hr

gigo

Zadnjič pregledal AR 3.1 Light verzijo pa vidim še kup pomankljivosti ampak predvsem z temi novimi krožnimi križišči.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

grozny

Citat od: Gox;77782Izšla je nova karta AdriaRoute 3.10 ...

Dobi se jo na uradni strani, za download kliknite:  (karta je originalna, zaklenjena)

http://www.garmin.com.hr/Default.aspx?sifraStranica=195&kultura=hr

gox->odklenjeno pa se dobi na pašniku :)
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

zlikovski

Tu pa so citroenova vozila za Garmina.  
Odrarate in skopirate v mapo vehicle v garminovi mapi.
Zajema:
CitreonMehar
Citroen2CV
CitroenC2
CitroenC4
CitroenC4Coupe
CitroenC5
CitroenDS19
CitroenXsaraPicasso
CitroenXsaraWRC

Gox

Ta vozila sem že sprobal ... trenutno "uporabljam" 2CV-ja, prav zanimivo izgleda :emot112:

zlikovski

@Gox tudi jaz ima tega gor  :BigThumbs:

grozny

ekola javljanje v živo iz terena-AR 3.11 v srbiji še ni točna. niti v večjih metih.
določenih cest-čeprav so zgrajene že pol leta-še ni not.
tako da tisti ki boste zajadrali na jug kot jaz vzamite vsako odločitev navigacije malo z rezervo-včasih dela tudi neke čudne ovinkeokoli riti v žep.

rugače pa ima vsaj za Novi Sad vrisano vsako zakotno ulico kar je super.
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

dvorjan

Ze AR 3.10 me je malo sumljivo vodila po Beogradu, pa sem ji oprostil. =) Sicer pa se vedno najboljsa navigacija je reklo - "kartu citaj, seljaka pitaj". =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

ta je pa dobra

Vpoklic za Garmin

Garmin sporoča, da na predčasni servis kliče lastnike (teh je približno 1,25 milijona po vsem svetu) modelov 200W, 250W, 260W in 7XX, ki naj bi imeli napako v povezavi z baterijo. Zaradi te napake se lahko zgodi, da celotna naprava lahko tudi zagori.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

grozny

Citat od: dvorjan;80403Ze AR 3.10 me je malo sumljivo vodila po Beogradu, pa sem ji oprostil. =) Sicer pa se vedno najboljsa navigacija je reklo - "kartu citaj, seljaka pitaj". =)

ha ma je blo čudno, ker v Novem sadu-kjer sm biu-imajo že kakega pol leta novo štiripasovnico pa je sploh ni blo.
pa pol me je peljal v ulico brez izhoda.... pol sm zapeljal v drugo pa je preračunavala.....
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence