Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

in še strešni nosilci za Berlinga III v slovenskem katalogu dodatne opreme.
Kar se tiče akcijskih berlingov z krilnimi vrati zadaj sem dobil kup različnih informacij, od te, da so bili proizvedeni za drug trg (menda španski) do tega, da jih je bilo na voljo 19kom, 8 jih je menda vzela neka firma, tako, da niti koncesionarji niso mogli naočit vsaj enega primerka na zalogo. Tudi cene sem slišal različne, pri enem od prodajalcev celo nekaj čez 11.000€. Èe je to res, potem so bili skoraj zastonj, saj naj bi bila v oprema teh vozil multispace, ki pa je seveda odstopala od klasičnih multispacov na našem trgu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rs23

Nikjer pa nimajo kot dodatno opremo srešnih nosilcev 2 položaja.

lp
Robert

point

Citat od: garac;44351in še strešni nosilci za Berlinga III v slovenskem katalogu dodatne opreme.
Kar se tiče akcijskih berlingov z krilnimi vrati zadaj sem dobil kup različnih informacij, od te, da so bili proizvedeni za drug trg (menda španski) do tega, da jih je bilo na voljo 19kom, 8 jih je menda vzela neka firma, tako, da niti koncesionarji niso mogli naočit vsaj enega primerka na zalogo. Tudi cene sem slišal različne, pri enem od prodajalcev celo nekaj čez 11.000€. Èe je to res, potem so bili skoraj zastonj, saj naj bi bila v oprema teh vozil multispace, ki pa je seveda odstopala od klasičnih multispacov na našem trgu

Od teh 19 kosov so bili tudi 4 XTRji, katere so ponujali za 14.900 €. Tile štirje srečkoti so pa res že zadeli na lotu. Verjetno je šlo kar po poznanstvu. Tista cena 11.000 je pa malce huda. Zasledil sem, da se za to ceno prodaja en testni kos z 10.000 km. Ne vem kaj misliš, da je oprema odstopala od Multispace na našem trgu. Mislim ,da je povsem enak, le dodatno ima opremo katero sem opisal v mojem 1. postu.    
Ne vem pa zakaj so vložili toliko truda v prevod  SLO kataloga dodatne opreme, kajti po skoraj enem letu od začetka prodaje tega modela se ne da iz njega praktično ničesar niti naročiti. Vsaj moje izkušnje so take.

rs23

Ma meni sr tudi zdi, da je oprema odstopala od navedene v katalogu. XTR, katerega imajo v Kopru kot testno ne ustreza opisu opreme v katalogu. Tako npr. nima predalčka v podu zadaj, pod je v celoti gumiran.

lp
Robert

point

Citat od: rs23;44396Ma meni sr tudi zdi, da je oprema odstopala od navedene v katalogu. XTR, katerega imajo v Kopru kot testno ne ustreza opisu opreme v katalogu. Tako npr. nima predalčka v podu zadaj, pod je v celoti gumiran.

lp
Robert

Èe odstopa tisti testni XTR, potem odstopajo vsi, kajti tistega prodajajo že kar nekaj časa in nima veze z zadnjo akcijo.  Mojega sem pregledal komplet in popolnoma ustreza Multispace opremi, le dodatno ima kar sem že povedal.
Nisem pa zasledil, da bi moral imeti predalček v podu zadaj. Kje si to pobral?
Tudi v opisu opreme sta predalčka le v podu za prednjima sedežema.

rs23

Citat od: point;44507Nisem pa zasledil, da bi moral imeti predalček v podu zadaj. Kje si to pobral?
Tudi v opisu opreme sta predalčka le v podu za prednjima sedežema.

Mislil sem na tista dva predalčka v podu za prednjima sedežema, ki jih XTR v salonu v Kopru nima, čeprav v ponudbi piše, da jih mora imeti.

lp
Robert

point

Včeraj je Berlingec dobil kar nekaj dodatkov za katere je pisal božičku. Alan 30 še enkrat hvala za kontakt. Odlična izdelka Aleša Šetine sta kriva, da sem pozabil na mraz, ko sem cel dan postopaval po Lj in nisem imel kaj delat. Rezultat včerajšnjaga dne; premražen voznik, volan in ročica menjalnika oblečena v usnje, v oči pade siva nitka.
Ker pa se počasi pripravljamo tudi na prijaznejše vreme sva naročila tudi nova 16" platišča Tomason TN3 black silv. Do 15.1. ima A3M akcijo - 40%. Ta model ima celo homologacijo zanj. Je kdo že našel rešitev za konzolo med sedeži?

deyo

Citat od: point;45309Včeraj je Berlingec dobil kar nekaj dodatkov za katere je pisal božičku. Alan 30 še enkrat hvala za kontakt. Odlična izdelka Aleša Šetine sta kriva, da sem pozabil na mraz, ko sem cel dan postopaval po Lj in nisem imel kaj delat. Rezultat včerajšnjaga dne; premražen voznik, volan in ročica menjalnika oblečena v usnje, v oči pade siva nitka.
Ker pa se počasi pripravljamo tudi na prijaznejše vreme sva naročila tudi nova 16" platišča Tomason TN3 black silv. Do 15.1. ima A3M akcijo - 40%. Ta model ima celo homologacijo zanj. Je kdo že našel rešitev za konzolo med sedeži?

A bi bil pripravljen zaupati podatke tega majstra. Tudi sam imam namen obleči volan v usnje, ker mi je cel "zguslan".

point

Deyo, administrator pa taka lenoba. Na strani 3 al 4 v tej rubriki je parkrat napisano.
Aleš Šetina, Ježa 76, Èrnuče 041 632 960

deyo

Citat od: point;45323Deyo, administrator pa taka lenoba. Na strani 3 al 4 v tej rubriki je parkrat napisano.
Aleš Šetina, Ježa 76, Èrnuče 041 632 960

A je** ga :Hammer3:. Vseeno pa hvala.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

rs23

Zanima me, če je kdo od lastnikov BIII naročil oz. ima paket prilagodljive notranjosti?

lp
Robert

garac

berlingo III je postal družinski avto leta na Nizozemskem. Na drugem mestu je p308 sw, tretji pa golf varinat.

Celo na nemških forumih se posmehujejo, češ, kaj bi na to rekli pri auto bild, vw šele tretji?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

rs23

Citat od: rs23;46772Zanima me, če je kdo od lastnikov BIII naročil oz. ima paket prilagodljive notranjosti?

lp
Robert

No, bo kaj?      :Red-Irate:

point