Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aygo

Citat od: alan30;40642Kolikor sem razbral iz servisne knjige ima motor 1.6 hdi 8v jermen, motor 1.6 hdi 16v pa ketno.

lp
Alan

Oba motorja poganja zobati jermen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Bingo je dobil nov dodatek (tempomat).:emot112:

lpAlan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Koliko pa je bilo doplačila za tempomat?

Lp
Goran

alan30

[SIGPIC][/SIGPIC]

point

Pozdrav vsem. Sem novopečeni lastnik Berlija III HDI 1.6 90 KM Multispace. Želel sem si XTRja, pa je bila ravno akcija, tako, da se mu nisem mogel upreti. Ga pa moram zato šele sedaj počasi opremiti kot se spodobi. Hecni so mi tile trgovci, ki samo izbuljijo oči, češ, kje si pa tole našel, tole ni možno nabaviti,... pa je treba sam katalog odpret, vse je notri. Enim je še to pretežko. Bi mi mogoče lahko kdo izmed vas pomagal??
Alan30 - mi lahko zaupaš ceno in mojstra kateri ti je volan v usnje oblekel. Izgleda super.
Je mogoče kdo vzdolžne strešne letve iskal? Na Citroenu jih baje čakajo že dolgo, na Peugeotu niti ne vedo kaj bi to bilo, češ, da je Berlingo/Partner še nov model!!! Kmalu bo leto zunaj!! Težko jim jih je ob nekem novem vozilu naročit in bi jih premontirali, ko pride v SLO. A pozna mogoče kdo še kako rešitev?
Odlagalna konzola - naslon med sedeži. Obstajajo neke univerzalne variante, je kdo kaj probaval? Tisti hladilnik, ki ga je tudi mogoče  vmes namontirati mi je predrag - 166€.
Malce mi je žal, ker ne moreš tistega notranjega kovčka nabavit posebej, ker je dobavljiv le v kompletu Modutop.
Spomladi ga še obujem v ALU 16. Na srečo so že vpisane v homologaciji.
Za vsakršnem odgovor se vam zahvaljujem.
Srečno vsem.

garac

@point, če pri nas ni se pač obrni na tujino, tisti predal med sedeži bi moral biti dobavljiv. Sem spraševal enkrat za tisti hladilnik(C4 pic), ki ga omenjaš je blo podobno, kot ti praviš, trgovec je samo debelo gledal, ampak potem ga je poiskal in tudi ceno zanj, samo, da bi ga izdobavili že skupaj z avtom, jim pa nekako ni šlo

Torej ti bi rad sani, kot jih ima modutop in predal, kot je v priponki?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rs23

Ma jaz sem tudi tako razočaran nad prodajalci Citroenov, da je groza. Nobeden nič ne ve in nobeden se noče pozanimati. V nekem trenutku, ko sem naročil Berlinga III XTR sem že razmišljal, da bi ga odpovedal, ker mi niso znali povedati, kaj natančno vsebujejo določeni paketi opreme. Tako, da mi še do danes (čeprav je minilo že 2 meseca od naročila) ne znajo odgovoriti na to vprašanje.

garac

@rs zanimivo ja, sem pa opazil pred salonom sedaj potniško  varinato s krilnimi vrati zadaj? Cena je okrog 13 jurjev za dizla, ga moram iti pogledat od blizu, da vidim, kaj vsebuje od znotraj.
XTR, kot si ga izbral ti je po moje najboljša izbira, sicer pa itak trgovci ne ločijo niti modubox od modutop.
Paketi so sicer tudi malce smešno poimenovani in zasnovani, samo s tem prodajalec nima veze, to pač določijo distributerji v Kp. Recimo paket za lepši videz? Kaj zdaj to vsebuje? Paket udobje, paket svetloba...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

alan30

Mojster, ki mi je oblekel volan in ročko menjalnika je g.ALEŠ ŠETINA Ježa 76, Lj. (Èrnuče) TEL.: 041/632-960

Kar se tiče nakupa strešnih nosilcev sem jaz skoraj doktorat naredu iz tega. Težil prodajalcem na več koncih slovenije klical na citroen Italija se osebno oglasil v citroen salonu v Avstriji, nikjer še niso dobavljivi.

Kar se pa tiče predala med sedeži sem pa tudi že obupal, sem pa dobil drugo idejo in sicer predalnik od scenica je skoraj idealen kar se tiče velikosti, je pa zopet umetnost dobiti rabljenega.

lpAlan
[SIGPIC][/SIGPIC]

point

Citat od: garac;44225@rs zanimivo ja, sem pa opazil pred salonom sedaj potniško  varinato s krilnimi vrati zadaj? Cena je okrog 13 jurjev za dizla, ga moram iti pogledat od blizu, da vidim, kaj vsebuje od znotraj.

No, tega s krilnimi vrati sem vzel jaz. Moraš pa pohitet, ker je akcija že davno mimo, se pa dobijo zadnji kosi pri posameznih trgovcih. Od dodatkov ima avtomatsko klimo, tempomat in omejevalnik hitrosti, krilna vrata zadaj, ter zatemnjene stranske in zadnje steklo. Meni se je zdel super nakup in zaenkrat sem zelo zadovoljen. Je pa res, da ima še zelo malo kmjev, ker čaka na registracijo v letu 2009.
Danes sem vanj "montiral" gumijasto korito za prtljažnik. S popustom pride 68,00 €. Glede na to, da so navadni univerzalni gumijasti tepihi po avtotrgovinah 50-55,00 € mislim, da se splača vzet tega. Zanimiv mi je predvsem zato, ker ko zvračas sedeže ti pokrije še tisto dolžino do spravljenih sedežev. Malce komplicirano povedano ampak verjetno zadevo že poznate.  
Fantje hvala za info, se pišemo.

rs23

@point, kje si ga vzel, v Kopru?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

rs23

Škoda da nimajo vzdolžnih nosilcev z integriranimi prečnimi nosilci.

point

Citat od: rs23;44256@point, kje si ga vzel, v Kopru?

Ne, v Tomačevici pri Komnu (Štolfa).

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]