Neurja 2008

Začel/a CitroDS, Julij 04, 2008, 07:28:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroDS

Kako je bilo kaj po sloveniji danes?
Pri nas je tolklo za znorit, vse na polju je potolčeno, voda je bila povsod.
Pri nas je zalilo en del delavnice, nasrečo ni bilo nič škoda.
In nekaj kar sploh ne dojemam, xm-a mi je stolklo! Stolklo mi je obe šipi - zadnjo je čisto razsulo, sprednja je napokana. Na strehi in na haubi je na srečo samo nekaj malih udrtinic. Uglavnem za zjokat! Mel sem z dekami pokritega, šipe žal ne, pa je vseeno dobil. Jutri pripnem kako sliko, ker sem ga sedaj zapeljal k sosedom v garažo da mi ga ne zaliva.

Prilagam pa še sliko kako je bilo pri nas na vrtu, vode je na vrtu cirka 70cm.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

bramar

@citroDS
Madona, kje pa je to bilo. Upam, da boš vse lahko popravil. Pri nas je bil k sreči samo močan naliv ... :emot61:

Mike666

pri nas tudi naliv z točo novogradnjo mi je zalilo pravtako je bil GA pod vodo pohištvo ki sem mel shranjeno pod nadstreškom je zalilo tako da je vse fuč!Mater

CitroDS

V Beli krajini - okolica Metlike.
Vse je zjebalo! Spet je začel dež padat ko nor, celo sranje... Dobro da imam vsaj xm-a pri sosedih v garaži da mi ga ne zaliva.

lp

garac

@citroDS, moje sožalje! Menda jo je precej gadno odrezat ven, ker je precej natanko zalepljena, sicer sta lepljeni obe stekli. (prednje in zadnje) Sem poklical Toro, prednja, če jo sam snameš, ker je ful gadno menda okrog 40€
Bom vprašal še zoka
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CitroDS

Mene bo kap!
Sem šel zdaj avto gledat, in je streha kar fajn naluknjana in sprednja hauba je tudi malo.
Mi je že gigo rekel kje naj gledam in sem malo gledal, pa nič nisem kaj pametnega našel.
Danes popoldan kličem šenkrat na Hrvaško k mojemu serviserju, je rekel včeraj da bo pogledal če bo kje kaj dobil.
Bojo na meji mi kaj kompliciral? Saj sploh ne bom polivinila nalimal čez ko bom šel čez mejo ampak bo kar brez, saj ima še eno steklo, če bojo slučajno kaj kompliciral.

Ostali ste dobro odnesli? Imate kaj škode?

lp

Mike666

jaz sem dal za stekl.o cca 130€ vetrobransko.za zadnjo pa ne vem kolk je cena!
Današnji pregled včerajšnje ujme; Katastrofa. vso pohištvo mam hin v novogradni je vse zalila ves material vse zaj grem dalje pucat!

Gox

Hudo ste jo odnesli ... ostali si sploh ne moremo predstavljati kakšna neurja imate pri vas ...

Lp
Goran

Citroenovc

O "jeba" :(

Mi je prijatelj, ki dela na CZ v NM rekel, da je bilo pri vas zelo zelo hudo :(

Na uspešno popedenanje XMa in z minimalnimi stroški ...

Pa tudi ti, Mitch - upam da se pokaže, da ni vse uničeno.

Držim pesti!
OK

LP
Primož

Gox

Tudi pri meni je bilo danes eno mini neurje ... trajalo je dobrih 30minutk ...prej sonce, vroče ...karnaenkrat se je stemnilo, zagrmelo in zapihal je  močan veter z dežjem.

Po dobre pol urce, sije spet sonce, vsi sosedi pa že zunaj pospravljamo okoli hiš ... lonce, rože, posode ...

Meni je vse rože okoli hiše razmetalo, ena košara z dvema koritoma je padla dol z balkonske ograje, sreča 2 metra stran od sestrinega Pežoja. Bel šotorček na vrtu, pa mi je povsem sesulo ogrodje. (čeprav je bil dobro pričvrščen, ni prenesel hudega vetra in dežja.)

Toča je bila sreča redka in še to debeline 3-4mm.

Sej vem da proti vašim hudim uram, ni to nič ... še sreča da ni še hujšega ...

Pogrešam še stensko uro na balkonu :-) Ne vem kam je odletela.

Lp
Goran

deyo

Tudi nas je obiskalo neurje s točo in  močnim deževjem. Morda samo še minuto daljša ujma, pa bi mi voda zalila garažo. Avtomobila sta pa bila na varnem v garaži, streha od hiše je kot kaže cela (zaenkrat).

Mike666

evo malo slikic kak je to pri nas zgledalo!
Najprej so se pokazali tisti oblaki ki so povedali ,da ne bo nič dobrega!
Nato pa bum,tresk potem pa vse na hitro!

Gox

Dosti vode je prineslo ... kdo pa je škornje na cesti pustil?

Avte je zalilo tudi noter?

Lp
Goran

aygo

To pa izgleda bolj potok mimo hiše kot pa cesta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Tole pa je bil paket. Èe ni veliko škode na hiši in citrotih potem je minilo vse dobro.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens