Citroen CX katalog delov 81-85

Začel/a Gox, Februar 28, 2007, 06:05:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

V prilogi se nahaja katalog rezervnih delov za CX-a 1981-1985.

Gox

Še tretji,četrti in peti del. Kaj se nahaja v datoteki je navedeno v imenu datoteke.

(za odpiranje uporabite: desni klik na priponko >> odpri v novem oknu >> in vam ponudi opcijo odpiranja, oz. shranjevanja)

rok.si

Jaz imam komplet katalog delov (skenirani mikrofilmi) za GSA ter citroenove delavničke priročnike za GS. ?e kdo rabi se naj prijavi !

Gox

Priponke kataloga delov CX sem popravil. Sedaj delujejo.

Lp
Goran

cxfranc

Citat od: rok.si;8521Jaz imam komplet katalog delov (skenirani mikrofilmi) za GSA ter citroenove delavničke priročnike za GS. ?e kdo rabi se naj prijavi !

Jaz imam pa dele za CX, če kdo rabi:take_picture:

zlikovski

@franc, ponudba mi bo pomojem prišla prav, ker nameraven spomladi registrirat CX-a, je že par let počival, se bom vsaj imel na koga obrnit.

andraž

Ker me nekaj matra nakup CX-a, me zanima, če so novi rezervni deli dragi in če je ponudba še vedno dobra, npr. tako kot za DS. Vem, da ponudbe za A modele ne more dosegati.

zlikovski

@CX-franc, imaš mogoče za CX-a kuler, sem glih danes po enem letu malo zaštartal avto, pa je spustil. To pa je tip hladilnika.
Ali pa podoben, ki ima priklop horizontalno z zgornjim.

zlikovski

Ta hladilnik pa še iščem, če mi zna kdo svetovat?

JureA

Prejšnji mesec sem na mojem CX-u menjal hladilnik in grelec kabine (obenem pa mi je brat še usposobil alternator). Oboje sem kupil pri Jozzu v Gradcu.

http://www.citroen.ac

Nekaj slik novega in starega hladilnika je v tej galeriji:

http://picasaweb.google.com/jurekvakva/CXMaintenance

zlikovski

zlikovski

zlikovski

Danes smo se srečali z mike666 in psihopatom na pijači in vrgli kako besedo, mike mi bo zrihtal dele za CX-a, tak da spomladi gre avto na cesto.

zlikovski

Ekola, Mike mi je danes predal pošiljko z deli, zdaj pa še počakamo da se zunaj malo stopli in v roke gedore:Hammer3: