Citroen CX katalog delov 81-85

Začel/a Gox, Februar 28, 2007, 06:05:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Evo pa smo začeli šraufat.

amipick

Klasika.Meni je na istem mestu puščalo.Ko sem se odločil menjat hladilnik sem istočasno menjal še termostikalo in termostat.Da je mir.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlikovski

Ja ponavadi spusti na tem mestu tesnilotu, saj novi hladilniki so tudi grajeni po istem kopitu.

zlikovski

Včeraj ko se je spt malo ogrelo, sva z očetom nadaljevala z delom, zdaj sva odstranila releje in EL za klimo, pride pa pumpa od xantie v rezervoar, da bo filala gorivo do bošpumpe, sem imel probleme, ker mi ni hotelo potegnit goriva do motorja, in sva se odločila da vgradiva pumpo od xantie da ga bo zalagala z gorivom.
Tu pa je slikica demontaža elektrike za klimo.
Slike še bojo sledile.

zlikovski

Še predelani rezervoar goriva z Xantijino pompo.

amipick

Veselica z elektriko!Največje presenečenje je ko demontiraš še armaturko in spodaj vidiš še 10x tolko žic.Dobra ideja ta z pumpo od xantije.Jaz imam na mojem dodatno pumpo malo pred "boš" pumpo.Električna,vleče gorivo iz rezervoarja in ga pošilja do črpalke,takoj ko daš kontakt.Zdaj vžge v vseh možnih naklonih!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlikovski

Saj najprej sem imel plan kot si opisal, montirat pred bošpumpo, ampak ta motorček ne dihta, višek šprica iz pumpe, tak da sem moral izbrat to varianto, pa še pozimi nebo pomojem frke zaradi zgostitve ''kaše'' nafte, ga bo pumpa malo miksala :)

Mike666

Saj sem vedo da bo tota pumpa še prav prišla čeglih sem obe xantiji prodal.

zlikovski

Saj, zato se lahko zahvalim tebi mike.
Upam da se bo odneslo v uporabi.

zlikovski

zlikovski

Še malo zvočnega zapisa.
Tu je še star hladilnik ;)

zlikovski

Danes je ''uradno'' postal nov član družine.

garac

super, naslednjč pa ta stroj pripelješ na srečanje ane, ane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

zlikovski

Seveda da pridem!

''@Garac srečanje organiziraj ob nedeljah, potem mi najbolj ustreza, drugače je bolj tak kak, kak nanese''