CXi kar tako

Začel/a michoBX, Junij 16, 2008, 10:41:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

To je ta če se ne motim. Zgleda prav čudovit. Notri je rjavo usnje. Njam!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

ModelJT

To je ta. Kaj pa na zadnji sliki tako "fino" prste držiš? haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Citat od: ModelJT;127490To je ta. Kaj pa na zadnji sliki tako "fino" prste držiš? haha

Picaso style lepo prosim.
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mirchi

Evo danes sem pa užival v družbi tega lepotca in njegovega lastnika. Èe mi kdo najde Cx-a ki je v boljšem stanju,kot ta je pa as. Avto je kot nov. Zunaj,znotraj in pod haubo. Sem ga vozil dobro uro. Èisti užitrk.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Je ha? Jebemtiš to pa je res primerek.

gigo

Mammamia kako lep in še avtomatik povrh. Nobene luknje pod zadnjimi lučmi, odbijači brez lufta, najbrž tudi tista bralna lučka dela. Uff mi kr srce zaigra... morm it po valium, da se pomirim. ;) En takšen se je dosti let nazaj prodajal v Portorožu ko sva ga šča s Skrtom gledat. Je bil tak mal bogi sam pa nisem hotu dat 50jurjev SIT za njega. Èez en teden ga je pa nekdo drug rugnu na vleko in bye bye. Smrk, smrk.

cikocx

Lepa je res, sm volan ni gti, drgac pa odlično ohranjena, koliko ma pa kej km?
Cx za zmeraj:BigThumbs:

cikocx

Citat od: ModelJT;127468Danes se je pri Jerovšku ustavil tale CX 2400 Pallas.

Ta je pa najbrž tak letnik kot jaz, ali pa kakšno leto mlajši (1978-1982).
Cx za zmeraj:BigThumbs:

Citroenovc

Noro lep. Pa še model, ki je za moje pojme "definicija" Series 2 CXa ...
OK

LP
Primož

superca13

Citat od: mirchi;133270Evo danes sem pa užival v družbi tega lepotca in njegovega lastnika. Èe mi kdo najde Cx-a ki je v boljšem stanju,kot ta je pa as. Avto je kot nov. Zunaj,znotraj in pod haubo. Sem ga vozil dobro uro. Èisti užitrk.

Ta je res perfekten. Tudi pelje se tako, kot se spodobi :)

Jogador

Fjiuu, takšnega bi pa mel v garaži (nekoč), prava barva, pravi motor, pravi menjalnik... To pa je oldi, da se reče!:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Citroenovc

Pa čisto, za na s firbce ... Uvožen pred kratkim? Že dalj časa pri nas? Morda celo "slovenski"?

Zanimivo bi bilo izvedeti, kam se je izgubila zbirka od nekdanjega serviserja - Štefeta iz Trzina.

Je imel nekaj zanimivih CXov. Med drugim tudi baje zadnjega 25GTi Automatic Berline prodanega v YU. Èe se še prav spomnim - je bil bel. Morda pa tudi sivo-srebrn.
OK

LP
Primož

mirchi

Ce je nas al iz uvoza ne vem,ga pa ma ta lastnik ze kakih 5 let. In v tem cajtu je na njem odpravil vse malenkosti. Tako mehanske kot opticne,tak da je avto cisti uzitek za pogledat in za peljat.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Lenko

Citat od: Citroenovc;133317Pa čisto, za na s firbce ... Uvožen pred kratkim? Že dalj časa pri nas? Morda celo "slovenski"?

Zanimivo bi bilo izvedeti, kam se je izgubila zbirka od nekdanjega serviserja - Štefeta iz Trzina.

Je imel nekaj zanimivih CXov. Med drugim tudi baje zadnjega 25GTi Automatic Berline prodanega v YU. Èe se še prav spomnim - je bil bel. Morda pa tudi sivo-srebrn.
Vem za en Štefetov avto. Sicer ni CX ampak spaček. Od 2006 je v moji lasti.

garac

Ajga, a je ta Cx od Robija? Ziher je od Robija, svetoven je!:emot112:

Mene je Štefe postrani gleda, ker je imel en predelan Cx z eno hudo nadgradnjo zadaj, pa sem se čudil, če je za čebele, pa je dedu mal pokrovko dvignilo

Spaček je bil tudi lep, dokler je bil tam, potem pa ga je Lenko očitno zguncal. No saj zdaj bo bolje, se je mož umiril :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/