CXi kar tako

Začel/a michoBX, Junij 16, 2008, 10:41:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Na telefonu našel zanimivo sliko, ki sem jo naredil decembra lani. Se mi zdi da je že precej redek model citroena na cesti, pa naj bo še zanj ena takšna tema;
Hja, dougcajt mi je ja...

garac

u micho, ravno prav si tole temo odprl, sem včeraj ujel en lep CX, žal sem imel prazno baterijo v aparatu, zato sem slikal z gsm
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Še z lanskoletnega dopustovanja na Pagu; Bil je s kamping prikolico, pa ga nisem ujel takrat...

saxovts

danes sem v žireh srečal enega cx-a karavan modre barve.

cxfranc

Èe bi kdo imel kakšnega CX-a, limuzino ali karavana, naj se javi. Dobra vozila na zalogi. CXFranc  Celje

mitomanija

Zdravo!zanima me kateri model je limuzina?

lp
Mico

deyo

Citat od: cxfranc;43933Èe bi kdo imel kakšnega CX-a, limuzino ali karavana, naj se javi. Dobra vozila na zalogi. CXFranc  Celje

[INFO=info]@cxfranc, na forumu za take zadeve obstaja del foruma, ki sliši na ime MALI OGLASI.

Ob tej priložnosti prosim vse uporabnike, ki kaj prodajajo, kupujejo ali podarjajo naj prispevke pišejo tja.[/INFO]

Lamy

Včeraj sem spet videl enega CX karavana V Lj. Ima KP registersko in več krat stoji na istem mestu je pa temno sive barve. Ga bom mogo enkrat pofotkat, je pa podoben tistemu iz prve slike od @michoBX
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

@Lamy

To bo tale, srečal na LJ Obvoznici. Je pa, se mi zdi da trd 22, če se prav spomnim.

Lamy

Citat od: michoBX;45539@Lamy

To bo tale, srečal na LJ Obvoznici. Je pa, se mi zdi da trd 22, če se prav spomnim.

Mislim, da bo to to ja :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

Oj,bo kar TRD 25 turbo 2-120 km.Ta je prišel iz francije,homologiran v slo.Ga je imel kolega iz krasa,lp
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lamy

Evo, včeraj sem ga spet videl in si pogledal oznako je: 22 TD
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

Je bilo slučajno videt,da je zadnja havba menjana?Ker tisti,ki ga je imel kolega je imel zelo slabo havbo.Lahko,da je tip menjal del,ker drugih cxov brekov iz primorske ne pomnim,lahko pa sem tudi falil,lp
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lamy

Citat od: amipick;46672Je bilo slučajno videt,da je zadnja havba menjana?Ker tisti,ki ga je imel kolega je imel zelo slabo havbo.Lahko,da je tip menjal del,ker drugih cxov brekov iz primorske ne pomnim,lahko pa sem tudi falil,lp

Na to pa nisem bil pozoren, ko ga naslednjič vidim, ga bom bolj podrobno pogledal pa javim.
[SIGPIC][/SIGPIC]