CXi kar tako

Začel/a michoBX, Junij 16, 2008, 10:41:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

čisto mimovode - 22 TD ni obstajal ;-)
2.2D motor je bil zgolj in samo na začrtku dizelske ponudbe v CX - pa še tam je imel oznako 2200.

22 pa je bil bencinar - ampak bi potem moral bistai 22 RS/TRS
OK

LP
Primož

Lamy

Citat od: Citroenovc;46693čisto mimovode - 22 TD ni obstajal ;-)
2.2D motor je bil zgolj in samo na začrtku dizelske ponudbe v CX - pa še tam je imel oznako 2200.

22 pa je bil bencinar - ampak bi potem moral bistai 22 RS/TRS

Maš prav, MOJA NAPAKA :argue1:

Danes vredi pogledal res je 22 RS

@amipick, sem malo pogledal zadnjo havbo, pa ni videt, da bi bila menjana.

Je pa zanimivo (verjetno je samo kaka nalepka - ne vem) na desni strani ma napis 4.0 Litra

Mogoče kdo ve kaj to pomeni?  al je samo nalepka
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

tale bi bil verjetno še za rešit, trd, no najprej ga je treba izkopat iz smeti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lamy

Ja ke se pa te totega vjagal?
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Včasih je bil to silos - zaj pa kmetje rajši travo zvijajo, plac jim pa ostaja ;)
Hja, dougcajt mi je ja...

andraž

Kako ga je škoda. Ljudje res nimajo občutka. Marsikdo bi bil takega avta fuuuul vesel in bi ga spravil nazaj na cesto.

Zeko124

Al pa daš vsaj podarim po delih če ga že res ne potrebuješ. Še znebiš se ga lepo...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

se peljem iz Ilirske pri Kozini... in kaj vidim...!!!
Takoj nazaj, spet sem zmotil en par, tokrat dva penzionista namenjena k hrvatom na dopust. Mož je povedal, da je avto star, zelo star, preko 20 let in da je traktor, dizel... nista se dala kaj dosti motit, počivala sta naprej, mož mi je zaželel še srečno pot in doviðenja je še pristavil...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Citroenovc

Uuuu, s tema sem pa jaz lani govoril. NA enem izmed počivališč med Zadrom in SLO ... Mislim da nekje pri izvozu za Plitvice ali mogoče še malo "višje" ... No, govoril sem samo z gospodom. Imela sta pa še eno mlado gospodično s seboj.

Tip ima že od pamtiveka hidravličarje. DSe in CXe in so mu ZAKON :-)

Face!

Imam celo fotke nekje ... čakaj .... a evo jih ... JEP, ta pravi :-)
OK

LP
Primož

garac

to je pa res zanimivo naključje. Citroenarji smo pač taki, da opazimo takšen stroj in da radi tudi kaj rečemo o njem.
ti si slikal to u hrvačkoj al kako?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Zeko124

No evo, da še jaz malce "pristavim piskrček" glede CX-ov, zdaj ko sem bil na kolesarski turi sem videl kar 2, enega umazano belega v Ljubjani, je stal ob cesti neregistriran, za motor pa je pisalo 4.0 litre, drugega pa sem videl v centru pirana, mislim da je bil 2,5 turbo diesel, limuzina kolikor se spomnim črn, a žal nisem imel s seboj fotkiča. Ta v Piranu pa je bil tudi registriran z novo (Evropsko) tablico, in če sem prav razumel listek na vetrobranskem steklu ga ima nek mehanik kot nadomestno vozilo. Lp...:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Jeste, dok sam se vratio nazad iz službenog puta ...

Zelo prijazen gospod je bil ... edino - ker sem bil s službenim Škodilakom - sem verjwtno malo manj verodostojno trdil, da kaki CitroHydroFreak sem ;-)

Zeko - CX seveda nikoli ni imel 4.0 motorja ... nabor motorjev je bil (tako bencin kot dizel) 2.0, 2.2 in 2.5, samo bencin je bil pa še 2.4 - oziroma pri oznakah starejših CX bi torej pisalo 2000, 2200, 2400 ali 2500, pri novejših pa 20, 22 in 25.

V Piranu na klancu sem vrsto let srečeval enega temnega CXa (Prestige) ... Mogoče si videl dotičnega ...
OK

LP
Primož

Zeko124

@ tisto 4.0 litre za motor je bilo rečeno malo za hec, je pa bila dejansko gor nalepka 4.0 litre, verjetno bolj za okras kot ne :). Hm, ja verjetno imava istega v mislih...

hehehe, CitroHydroFreak :Hammer3:

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Èe kdo rabi CX-a si ga lahko odpelje za dele, ali pa če ima voljo si ga skup sestavit, je v raztur stanju. Pleh je dober, edino za ostalo se je treba malo potrudit.
Avto je že najmanj pet let sparkiran, so se pobirali kaki deli iz njega,...
Se mi zdi škoda ga vrč v meti, lahko komu pride prav.
Tak da cena je 0€ edino volja za odvoz.

Dosti delov se še valja po podstrešju,...
Ja da nepozabim ta je dizel 2.0 ampak je mašina v zelo slabem stanju.

Èe je kdo zainteresiran me naj pokliče 040 650 241 najraje bi da se odpelje cel in še zraven dodam druge dele, ker mi samo smeti in bi se ga rad znebil.

Tu še prilimam ene par slikic:

dani77si