Diane kar tako...

Začel/a michoBX, April 17, 2008, 08:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Èe dobro pogledate sliko - lahko je le igra svetlobe, vendar meni se zdi, da na spodnjem robu med sprednjimi vrati in sprednjim blatnikom vidim rjo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

zlikovski

Seveda da je, pa notranji blatnik, če pa v živo gledaš pa vidiš še marsikaj.

andraž

Kdo bo rekel, da si zmišljujem; tudi šiv med sprednjimi vrati in trikotnikom ni enakomeren. Spodaj je širši kot zgoraj, kar pomeni da se šasija poseda, kar kaže tudi kako naseda havba na masko.

garac

lahko se poseda le prednja stena, ni nujno, da se podvozje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

...medtem ko gre debata se je cena dvignila iz 690 na 753 eur. Naj jo gre kdo pogledat, jaz sem predaleč in tudi nimam namena jo kupit (za ta denar). Èe čudno stoji je lahko tud čudno povarjena ali pa čudno sestavljena. Poleg šasije ali prednje stene.

V živo pogledat...

garac

sem jo videl zadnjič s ceste, stoji na parkingu pri skipinskih garažah, ampak ulice pa ne bi znal povedat katera je, vem, da sem šel mimo žal nazaj na obvoznico proti gorenjski
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Verjetno lastnik vidi, da se na veliko pisari o njegovem avtu, pa misli, da je vreden več...

Zeko124

Hja, malo čudno je tole... Skokovit padec cene, zdaj pa počasi dviga?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Mogoče nastavlja ceno glede na povpraševanje. Več klicarijo, višja cena. Nič klicev, nižja cena. Morda je ekonomist.

Zeko124

Citat od: andraž;81306Mogoče nastavlja ceno glede na povpraševanje. Več klicarijo, višja cena. Nič klicev, nižja cena. Morda je ekonomist.

Hja, jaz sem tudi ekonomist :BigThumbs:! Èudna so tale nihanja cen, glede na to, da se mu kao mudi prodat...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amipick

En kolega jo je šel gledat-KATASTROFA."Obnovljena" pred kratkim,ko jo pogledaš podrobno gnila okoli in okoli.Morda za dele,ma ne za 700eur!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

... cena raste , zdaj je že 820...

2sv

misli možakar da če jo ni za 700 prodal da mu bo lažje ratalo za 820e   ha.ha.ha.haaaaaa:emot11:

andraž

Več denarja -boljši avto, več interesentov. To je ta logika.

janez

Julija je bila cena tolk...

... Bo prišla nazaj ? Bo prekoračla to ceno ?

Odgovor sledi po oglasih!