Diane kar tako...

Začel/a michoBX, April 17, 2008, 08:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Citat od: garac;69823Lamy o teh prleških dianah smo že govorili, so izgleda na tistem mestu končale svojo pot

Ja vem, če se spomnim par let nazaj ko sem tam mimo šibal enkrat na teden in sem jih gledal kak propadajo. Me kar srce boli. Res škoda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Jaz to moram vsak dan gledat. Lamy drugič pa dobiš po kepi. Nisi me povabo na kofe če si že bil blizu mene!

vinotoc

Mike,
bodi srečen da samo gledaš. Si lahko zamisliš, kak bi jokal, da ti jih Antolič pripelje v obnovo?
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Mike666

Vinotoč to pa se strinjam. Samo na misel me že glava boli.

janez

Hja , jaz sem pa navajen... nič več ne jočem ko mi kak krš pripeljejo. Se pa jezim na izdelovalce in prodajalce pločevine.

Bom enkrat eno temo odprl o tem... predvsem o derFranzose in njihovi nesramnosti, pa o tem kakšen klump (milo rečeno ) prodajajo...

Sam da tistega 1961 spačka do konca naredim. Pa lahko rečem da sem vse najslabše dele do sedaj videl. In vse od der Franzose... banda nemška , naj raje za golfe dele prodajajo ne pa za citroene.

Gox

Danes pogledam z balkona hiše, daleč v ulico in med hišami opazim zanimivo oranžno barvo ... pol sem 20x pozumiral in videl kateri avto je :take_picture:

dyfan

Zgleda, da v začetku dyane še niso imele Jaeger števcev, ampak O.S..
Lep pozdrav!

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

@modeljt ... Ko se je tole predvajalo pred leti in ko so tole na veliko vozili ni bilo nič kaj smešno. Večino teh grozot je bilo narejenih iz ukradenih poštimanih avtov. Posebej lastnikom ukradenih in demoliranih spačkov in dijan ni bilo do smeha.

ModelJT

sej ni nč čudnga to. najdejo, uzamejo, "predelajo, vozjo, ko pa crkne pa pustijo tm k je.

LP
[SIGPIC][/SIGPIC]

2sv

mene pa zanima če kdo pozna to diano ,lastnika, ali kakršno koli informacijo o tem avtu ali lastniku lp.

zlikovski

Mike666 kdaj si dal gor meglenke ;)

Zeko124

@2sv- zadnjič sem jo mislil it pogledat, pa se mi tip na najmanj 8 klicev ni javil, čez teden me je pa 3x klical... Lahko da je lepa, edino zadnja vrata mi zgledajo malo švoh.

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

Enkrat je prodajal eno drugo dyano ko sma z Psihopatom hodla gledat. Po telefonu je hvalil v živo pa katastrofa. Očitno me ni poznal ko je raznorazne stvari tvezil pred mano. Pragi so bli narejeni iz poliestra in on meni da je to izolacija. Halooo.
It pogledat pa v živo videt če se splača al ne. Mora pa prodat drugače bodo mu jo na dinos odpeljali ker ma to pred blokom kjer nebi smelo stat zapuščeno vozilo. Je pa na Greenviški če se dobro spomnim.

2sv

eh tudi meni se zdi ta tip malo čez le.... enkrat je prodaju dele za spaka pa se ni dal nič pametnga zment tak ko bi se tip norca delu  iz mene tak da nisem šel v ljubljano sedaj pa vidim da ful ene oldtimerje prodaja pa po nekam smešnih cenah pa kao super ohranjeni zato me je zanimalo malo vaše mnenje ker se mi zdi vse malo sumlivo če pa še ima kakšne izkušnje z njim pa kar na plano  lp.