Diane kar tako...

Začel/a michoBX, April 17, 2008, 08:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

aha pol pa sem prav ugotovil. Mater smo se spresmejali. Eden izmed njiju je lastnik te diane ampak se ne spomnim kateri.

amipick

Tisti za volanom.Tisti raid je bil en teden čistokrvnega smeha.Bi bilo za ponovit.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

grozny

Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

janez

grozny

malo da ni rajsal po asfaltu. sam škoda da ni kakega filmčka.

tip u glaunem obvlada
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

janez

sej so filmi...pa pri vsakem piše na kateri minuti se pojavi dijana, ker so iz normalnega rejlija posnetki. Menda malo dalje po temi pogledaš...

janez

Malo sem surfau po oglasih in vidim , da je "s ponosom" prodana tista revica...

Akadijana razrezana v pikup, prerjaveta in uboga do kraja... Kolko se spomnim je na oglasu pisalo ORIGINAL PICKUP Dijana... 400 eurov... Niti vrat ni imela več svojih original (stekla na vinto), zadnji blatniki so bili ven odrezali ker so rabili rebra ... prtljažni prostor oblečen v nek alu pleh - spodaj pa kolkr poznam furgone se je vse sesulo v prah, cela je bila v mahu in verjamem da je stala nekje zunaj dolga leta ker verjetno spet pomeni da je šasija in sestavni deli adijo. Pa da potolažim bodočega lastnika - skoraj nič ne paše od druge a serije na akadijano... papirji? Na vrbi sviralo...

Me zanima kdo je tisti revež, ki je nasedu prodajalcu...

Res ne vem ,kolko smo majhna država pa vseeno ljudje menda ne vedo kam po informacije in kupujejo kar tja v en dan nekaj.

Ma ,sej to ni moja stvar... ko gledam kaj se prodaja na netu od A serije me pa vseeno stisne. Mali procent je normalnih avtov in prodajalcev. Večina pa preprodajalci ,ki samo dvigujejo cene.

Sem imel srečo, da sem še kupil onega rumenega spačka po normalni ceni pri normalnem človeku.

garac

Eh, po moje je to samo marketinška poteza, kdo bi le kupil to?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Hja, k*** pa tak marketing...

Zeko124

Phehe... Cene so res vrtoglave danes... Sam sem imel že kar srečo, da sem svojega dobil za tako "male dnarje"! Danes folk tak noro navija cene... A če je odli je pa več vreden, četudi je vse v p...?? Ko da bi foter zahteval 500 eur za svojega Amija... S tem da papirji so ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amipick

Leta nazaj je kolega kupil iz italije akadyano.Sem mu rekel odlično,on pa ,da je lahko dobil samo karoserijo brez šasije...On pomirjevalno,hja saj šasija paše od navadnega daka!Nato pa jaz njega "pomirim",da je šasija za akadyano čisto posebna,daljša,...Ni bil več tako vesel..
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Ja a ne, pa amortizerji daljši ,pa fedre daljše, pa še in še.

Zdajle že celo leto spremljam kaj se dogaja in kaj ljudje kupujejo , kako in za koliko ... Večinoma kupijo avte od preprodajalcev, ki so vsaj za 500 - 600 eurov precenjeni.Nekateri tudi več. A ima to smisel. Pa recimo da je komplet, vseeno takšni avti na koncu stanejo 5000 eurov ali še več pa niso poštimani kot u nulo. Zakaj? Ker niso praktično s takšnim kršem nič uporabnega dobili in morajo 90 % avta - delov kupit na novo. Nove ali stare dele.

Dajmo realno gledat, krš je krš in če se z njim ne moreš peljat ni vreden več kot 200 eur. Èe ni vozen vsaj po dvorišču pa na prikolico je verjetno več ali manj sestavnih delov zanič. Šasije teh novejših spačkov vemo , so nepopravljive. Starih je vedno manj in ostane edina opcija nova šasija. Pa je strošek. Motor,če ga ne vžgeš ne veš kaj si kupil pa lahko prodajalec še tak naklada kak je dober. Sem imel zadnjič tak primer in na koncu menjal obročke, bat in glave. Menjalnik , ne boš vedel kakšen je dokler se ne zagreje med vožnjo... rabljeni pa so tudi od 50 - 70 eurov. Pa je spet strošek. Zavore...zdaj so trde in primejo po parih kilometrih pa spustijo. Ja normalno. če je pa stal tolk dolgo. Tudi meni je po parih dneh glavni zavorni valj zablokiral na rumenem spačku. Ja če je pa stal 15 let. Pa je strošek. Tile biseri na avto netu , one dijane... ja lepo te prosim. Avti rastavljeni pa ti piše da je čist kompleten. Kako boš pa to vedel? Pa zraven še prišteješ strošek prevoza tistim 600 ,800 eurom pa nimaš nič pa si skuru 1400 eurov.

Tist ami za 700 eurov... ne ga lomit no. Jaz sem ga gledal ko mi ga je hotel dat prejšni lastnik v račun za 100 eurov... pa ga niti jaz nisem hotel vzet. Pa sem šuknjen. Sem mu pa "kleparijo" naredil da ga je lahko pol prodal...hehehe, ko sem hotel sest v njega ni šlo, ker je bila streha vdrta do sedežev in sem jo moral najprej ven zbit. Avto je pa kot povarjen... ja , kompletna požarna stena s stebri odstopa od preostalega dela karoserije... se pa drži skupaj z prednjimi notranjimi blatniki - skupaj zvarjeno.

Prodajal se je en oranžen spaček 1970... mi je poslal še par slik detajlov... zadnja cena 800 eurov...ne, ne... avto je bil dobra osnova za rihtanje samo v primeru da te pride s prevozom vred 400 - 500 eurov. Spaček gor ali dol. Praktično po 20 letih je vsa mehanika zanič in spodaj je imel na debelo rjo, kot da bi nekje v vlažni kleti stal. Pa mašina je bila 602 namesto originalne 425 ccm.

Dilerji najdejo te avte še vedno po 50, 100, 200 eurov ker imajo čas in  jih iščejo. Pomeni da avti so ... samo odkrit jih je treba.

Mi vemo kakšni so ti avti, ljudje ki pa jih še imajo neodkrite pa gledajo te zmešane cene na oglasih in jim klikne , ja madona to je pa velik vredno. Ajd, sine... porini oni krš ven,ga slikaj pa daj na oglas . Ziher bo jurja pa pol padlo.

Èez kak mesec pa ...Sine fu**n ta krš na odpad da ne bo tu stal, sej ga itak nihče noče.

Al pa pride diler pa kupi za 100 eurov in ga parkira pa prodaja naslednje leto dni dokler ne najde pacijenta , ki mu ni nič jasno okol spačkov. Glavno da je veteran.

Jezen sem. Tako.

Zeko124

Citat od: janez;68485Dilerji najdejo te avte še vedno po 50, 100, 200 eurov ker imajo čas in  jih iščejo. Pomeni da avti so ... samo odkrit jih je treba.

Jezen sem. Tako.

Keža... Seveda so, samo iskati moraš malo dlje... Rado pozna enega tipa ki je kupil Charlestona za 200 eur od ene mamke, ki ga je imela menda nevem kolk časa v garaži... Smo ga gledal, jaz ata in Rado... Poden super, pleh kot nov, mehaniko blatnike pa zice je dal pa rihtat... Pa se fura... jaz sem dal 550 za svojega Amija, s tem da je blo potem še slabih 200eur stroškov, da je (kolkr tolk) vozen... Ja, precej, samo mal je takih pa da je original bordo rdeča barva... Pa sem rekel hajd, ko sem že pri dnarju :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Lamy o teh prleških dianah smo že govorili, so izgleda na tistem mestu končale svojo pot
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/