Kako pri?gat samo zadnje meglenke? Spljoh greš!

Začel/a hadei, Februar 20, 2007, 05:20:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Markolin

Morač imet dve stikali za to, mislim, da mora biti to ?e tovarničko urejeno, ker mora ustrezati stanadardu, ki predpisuje, da so prednje in zadnje meglenke stikalno ločene. Včasih je veljalo, da se meglenk spredaj ni smelo imeti pri?ganih skupaj z dolgimi lučmi, so te na tehničnem kar zavrnili, isto je veljalo za zadnje meglenke, se spomnim, ko sem ?e imel škodo, da ?e si imel pri?hgane meglenke spredaj in zadaj, in si hotu dat dolge luči, so se meglenke izklopile. To je bilo tovarničko reženo na stikalu.

Sicer pa ?e imaš maloo ?ilice elektrikarja ali elektronika, se to da kaj hitro urediti. Našrt, stikalo pa kaki rele pa nekaj kabla in pravilna vezava, pa je.

SIcer pa je to odvisno od vsakega avtomobila in izvedbe posebej.

LP

Marek

_janez_

Ne samo zadnjih meglenk ne moreš pri?gat. Lahko imaš samo prve za bolj?o vidljivost spredaj in da ne moti? zadnjega ?e voziš v koloni. Zadnje ki so najbolj mote?e pa so lahko pri?gane samo skupaj s prvimi.

Xandrej

hadei

Zako, ker, ko dohitim kolono imam vozničko kulturo, da vgasnem meglenke, da ne bi motil sprednjega. Vendar, da ugasnem sprednjo meglenko, ugasnem tudi zadnjo in sem tako potencialni kandidat, da me nekdo "naba?e". Seveda to velja, ko sem zadnji v koloni, da ne bo nesporazuma.

Tisto za meglenke in dolge luči pa vem, da je bilo tako kot si napisal MARKOLIN. štromar sem toliko kot astronaut.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Zadnje meglenke lahko na Pablotu pri?ge? samo, ?e razstavi? žalter in da? drote skupaj. Ampak glede na to, da ti je astronomija bli?je, boš prej na luni :RandomSmiley:

hadei

Se mi je zdelo ja, da ne bo nič iz tega. Sem najprej mislil, da kje kakšna caka kako pri?gat samo zadnje.Cccccc.
No, to pa je moj prvi - za citroen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Za voznika spredaj se ne sekiraj ?e ga moti bo na vzvratnem ogledalu premaknil tisto ro?ko pa ga ve? neboš motil... Tak, da sploh nema problema.

hadei

Kot sem napisal......voznička kultura. Koliko je vsak dovzeten do tega pa....
Tudi meni gre na qurac, ko se mi kateri peder prilepi na rit z vsemi močnimi lampami kaj jih premore + ?e kakšna bleščeča modra. Ni prijetno.
V glavnem ne gre. Beda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

stikalo za meglenke ima dve stopnji,na prvi stopnji gorijo prednje meglenke,na drugi zadnje meglenke;
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

pozabil sem napisat, da potem ko gorijo prve meglenke lahko šele pri?ge? zadnje,
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

To sem/smo ?e ugotovili. Mene je zanimalo, ?e se močno pri?gat samo zadnje tako, da sprednje ne bi gorele.
Kar smo tudi ugotovili, da ne bo nič, razen modifikacije.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Sem pa ?e mislil, da imajo novejši to drugače izvedeno in moj tega nima
V glavnem mene to niti ne moti
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

marjank

pri?e? prvo spredaj meglenke ,obrne? ?e malo in so prižane zadnje,greš nazaj in se ugasnejo prednje in ostanejo pri?gane samo zadnje