Kako pri?gat samo zadnje meglenke? Spljoh greš!

Začel/a hadei, Februar 20, 2007, 05:20:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Picdriver

Odisej

?e vedno ne vem zakaj folk moti ?e ima kdo pri?gane prednje meglenke...svetijo v tla....a gledate vanje.

hadei

Saj ni važno zdaj to....moti, ne moti... vprašanje je, ?e se dajo pri?gat samo zadnje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

frendyn

hja hja sem se pa res nasmejal , neekateri se res spoznajo na navodila ni kaj, glede na vidik varnosti, ?e si zadnji v koloni pa lahko namesto samo zadnjih meglenk pri?ge? vse smernike ampak seveda se spet pojavi problem ker ti pa ne svetijo samo spredaj in zadaj, ampak tidi na straneh- torej kar ti je ljub?e( odspred in ododzad al pa ?e iz strani........seveda z pravo kandidatko.....

Zdej me mate pa ?e dost.

aygo

Ja,lučk je za celo boši?no drevesce:emot37:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Citat od: frendyn;6773hja hja sem se pa res nasmejal , neekateri se res spoznajo na navodila ni kaj, glede na vidik varnosti, ?e si zadnji v koloni pa lahko namesto samo zadnjih meglenk pri?ge? vse smernike ampak seveda se spet pojavi problem ker ti pa ne svetijo samo spredaj in zadaj, ampak tidi na straneh- torej kar ti je ljub?e( odspred in ododzad al pa ?e iz strani........seveda z pravo kandidatko.....

Zdej me mate pa ?e dost.

Zakaj bi pa ti imel med vožnjo pri?gane vse smernike? Hmmm...boši?ek izpit prinesel?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

frendyn

Zakaj smernike, ja valda hadei , da si razumel, da je ?e vse skup parodija na navodila, sem pa? ?e jaz dodal svoj lonček!
Kar se pa tiče boši?ka ga pa takrat ko sem jaz delal vozničko ?e ni bilo na spregled tako, da sem ga moral kar sam opraviti.

LP
:emot112:

hadei

Gut, ?e je tako, ker sem dobil občutek, da dela? parodijo na post.:emot59:
[SIGPIC][/SIGPIC]

voznik

Zdravo,

danes ko sem prebral to temo sem šel poiskusit na maojega C5. Pri meni to gre. Stikalo za meglenke je dvostopenjsko, prvo prednje, potem pa zadnje, razen v primeru, ?e pri?ge? dolge luči, potem prvih sploh ne moreš pri?gati ampak se ti pri?gejo samo zadnje in tudi potem ko ugasne? dolge luči ostanejo goreti samo zadnje meglenke.
Ker pa sem avto kupil tabljen, ne morem re?i, ?e je to serijsko ali pa je kaka dodelava.

Poskusi, mogoče ti rata.

lp

Hydraulic

Ne to imajo večinoma vsi avti. ?e pri?ge? dolge luči potem sprednje meglenke ne gorijo, ker bo logiki jih ne rabiš....pa ?e neka zadeva o varnosti je tle sam nevem točno kaj.
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

hadei

To je bilo včasih, HYDRAULIC. Dvomim, da je ?e pri katerem avtu danes.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Hydraulic

@hadei pa me preprižaj nasprotno. ?e imaš dolge luči, zakaj potem rabiš melenke in obratno?
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

hadei

Nimam namena te v karkoli prepri?evat. Saj ve? vsak ima svoja mnenja.
Jaz ponoči v dežju redno uporabljam to kombinacijo, ker so trenutne ?arnice za qura*. Ko so vklopljene dolge luči je vidljivost pred "nosom" zelo slaba. Prej?nje ?arnice so bile dosti boljše, ker so tudi z dolgimi lučmi lepo osvetljevale cesto pred avtom.
drugače pa ne vidim nekega pomena imet vse vklopljeno razen, ?e je to iz določenih razlogov potrebno. Vem pa, da daNašnja vozila nimajo ovir pri vklopu dolge+meglenke tako kot včasih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

psemek74

Tudi na mojem avtu gorijo meglenke ne glede ali imam prizgane dolge ali kratke luci.
HADEI  tnx za tele. st. , zal se nisem imel casa poklicati ... ti pa sporocim glede cen za odstranjevanje lukenj v primeru toce.
Ati,mami nas Ziga :emot113: cetrti pa je napoti, se 1mesec :ahh1:

psemek74

Ati,mami nas Ziga :emot113: cetrti pa je napoti, se 1mesec :ahh1: