Novi Berlingo vtisi, vožnja

Začel/a garac, Marec 29, 2008, 10:10:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Citat od: jumper1;140265saj pri tvojem se tudi lahko nastavi da ne gorijo parkirne

A da samo sprednje dnevne luči gorijo? Zadnje pa ne?

jumper1

Citat od: Xandrej;140283A da samo sprednje dnevne luči gorijo? Zadnje pa ne?

ja samo spredaj dnevne potem ko pa je tema se prižge vse ostalo sem pri enem 06 letniku tako nastavil pa dela

Tomay

Imam leto dni starega berlinga, pravkar naredil prvi servis. Do sedaj ni še nič crknilo edno kar sem opazil pri 4000 km je začel menjalnik piskat podobno kot pri diferencialu, ki ima "luft" sliši pa se pri 60km na uro. Tak zzzzzzzz zvok samo bistveno bolj tih. Na servisu so rekli, da je to normalno vem pa, da do 4000km tega zvoka ni bilo. Zraven tega še piska servo za volan pri počasni vožnji.

Ima kdo kakšno od teh težav. Je to razlog za reklamacijo ali mora dejansko crknit.

V glavnem najboljša stvar pri citroenu je podaljšanje garancije na 5 let, ki pa je upam, da ne bom nikoli potrboval.

lerin

zame to ni normalno in pri mojem berlingu nič ne piska oz. zuji.

brat00

pelji ga porihtat pod garancijo če pa pravjo da je to normalno pa se zapelji na drug pooblaščeni servis in ti naj porihtajo
Citat od: Tomay;168401Imam leto dni starega berlinga, pravkar naredil prvi servis. Do sedaj ni še nič crknilo edno kar sem opazil pri 4000 km je začel menjalnik piskat podobno kot pri diferencialu, ki ima "luft" sliši pa se pri 60km na uro. Tak zzzzzzzz zvok samo bistveno bolj tih. Na servisu so rekli, da je to normalno vem pa, da do 4000km tega zvoka ni bilo. Zraven tega še piska servo za volan pri počasni vožnji.

Ima kdo kakšno od teh težav. Je to razlog za reklamacijo ali mora dejansko crknit.

V glavnem najboljša stvar pri citroenu je podaljšanje garancije na 5 let, ki pa je upam, da ne bom nikoli potrboval.

north

Jaz nebi nikol dal razdirat novega vozila potem pa ko dajo most dol optika ne štima več vse prešraufano pomojem še slabše kot prej..moje mnenje glede servo volana ima električnega mislim da je normano da se malo sliši črpalka olja ...
Citroën - Creative Technology

kstoner

a kdo ve kakšna bo prenova berlingota v tem letu? so že kakšne slike?

mitjaaleksander

zanima me ktera colaza bi sla na novga berlngota v 17 in 18 coli ...

mitjaaleksander

garac

koliko je največja že homologirana velikost, 16 col?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

brat00

Citat od: brat00;196898pelji ga porihtat pod garancijo če pa pravjo da je to normalno pa se zapelji na drug pooblaščeni servis in ti naj porihtajo

kje si pa avto kupu če si ga pri selmar potem pojdi takoj stran in si poišči drugi servis ker pri selmar je vse normalno pa tudi če ti bodo šravfi odpadal z avta

TeMpL

Citat od: brat00;198909kje si pa avto kupu če si ga pri selmar potem pojdi takoj stran in si poišči drugi servis ker pri selmar je vse normalno pa tudi če ti bodo šravfi odpadal z avta

Pa obstaja kak boljši ? Ker jaz imam z vsemi (ki sem jih testiral) take izkušnje..