Daljinsko centralno zaklepanje XP

Začel/a mcmicky, Marec 21, 2008, 03:32:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mcmicky

Pozdravljeni.Pred kratkim sem kupil picasso-ja in ker mi ni delalo daljinsko centralno zaklepanje,sem se obrnil na servis da mi prekodirajo ključ a ni nič pomagalo.Ker so na servisu imeli gu?vo so me prosili da pridem drugi?.ključ naj bi bil O.K. saj naj bi oddajal signal.Zanima me ?e je kdo med vami imel podobno težavo in kaj bi lahko bilo narobe. Hvala.

Xandrej

Ja mogoče samo vprašam kdo zamenjal baterijo?

mcmicky

Jerry

Probi akumulator iztaknit za nekaj časa.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

mcmicky

sivac33

mcmicky

centralno dela na ključ.sepravi ko s ključem odklene? oz. zaklene? vse dela tud smerokazi utripajo sam ko pa hoče? z daljincem odklenit oz. zaklenit pa nič tema

peter skala

a si tole zrihtal. imam namreč podobne probleme.samo da je pri meni zatajil daljinc za alarm in cent.zaklepanje.a kdo ve kje je inštalirana škatla od alarma
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

mcmicky

Mene zanima,če kdo ve kje se nahaja v avtu elektronika za daljinsko odklepanje/zaklepanje.Hvala!

mcmicky

Sem slišal,da naj bi se po določenem času avto,ki ga odkleneš tudi sam zaklenil. Ker pri mojem XP-ju to ne deluje,me zanima ,če imajo to funkcijo vsi in če ,kako se jo nastavi.Hvala!

aygo

Avto se sam zaklene,če po odklepanju v cca.pol minute ne odpreš vrat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mcmicky

probal pa nič.Avto je stal cca. pet minut pa nič.

ledi76

ta opcija samodejnega zaklepanja je pri dalinjskem centralnem zaklepanju

mcmicky

zanima me če kdo ve kje se nahaja modul za dcz

mus

haj na forumu ne zasledim kje je pri XP elektronika za centralno zaklepanje/odklepanje hvala za pomoč lp