Nalepka "otrok v avtu"

Začel/a garac, Februar 14, 2008, 07:45:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Veliko vozil ima na svojem zadku prilepljeno naleko Otrok v avtu. To me sicer ne moti, sme?ne so mi recimo neke italjanske iz pračka, od plenic, ali kaj vem, tipa Bimbi a bordo, ali pa Baby on board itd.
Take nalepke, ki naj bi imele namen opozarjanja voznikov, za njmi, da je v njihovem avtu otrok se mi večkrat zdijo nesmiselne, ko recimo njihov o?ka ali pa tudi mamica brezgavo prehiteva izsiljuje itd...
?e huje je, da je veliko otrok na sedežih zadaj nepripetih, ?e? samo do trgovine skočim.
Zadnji?, mi je nekdo celo trdil, da je taka nalepka obvezna, ?e preva?a? otroke?
No tiste: "prevoz živih ?ivali so menda res?"
Kako pa je s tistimi tipa Jan in ?an v avtu, pa ne vem? mogoče bi veljalo ?e kaj dodati: Jan in ?an, vozi pa o?ka kreten, nisva kriva za njegovo početje.

Ali kdo izmed vas ve, kako je s temi nalepkami in ali krasijo tudi va? stroj?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Meni se včasih zdi, da tak?na nalepka ozNašuje voznika.
Da ne omenjam teh nalepk z fotografijami lastnih otrok....pateti?no. Koga briga kakšen je njegov otrok?! Kar nekaj....
[SIGPIC][/SIGPIC]

CitroDS

Vsi lastniki kvazi prestižnih nemških znamk bi morali imeti nalepko debil za volanom! Saj ne pravim da so vsi vozniki taki, večina jih pa je!!! In opažam da velikokrat se mi zahoče prdnit ravno ko stojim zraven teh nemških strojev - z veseljem ga spustim! Sovračim predvsem pasate,golfe,audije vseh tipov in pa bmw-je!!! Ko se peljem čez gorjance in me kdo prehiteva ?e v naprej vem katere znamke je avto in takrat ga z veseljem prtisnem do konca pa pustimo zdaj ?e je to spremenljivo ali ne jebe se mi za te izme?ke!!!!

lp in pardon za off topic
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

garac

@hadei se strinjam, pa ?e tiste z imeni. In kako naj bi bilo s tistim, da naj bi bila obvezNaš

@citroDS, tudi med vozniki citroenov je vse ve? takšnih, kar poglej si tam v temo malomarno parkiranih.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Meni je tudi nagrav?no ko imajo slike njihovih otrok pa gor imena: Taj, maj bor, nik. pik bik drekna palci... Fran?ek naj bo. Saj včasih ko grem po parku ne vem ali kli?ejo pese pa veverice ali otroke... Bogi reve?i...

Glede voznikov Uiber strojev:

Ko grem v Tu? ali kamorkoli 10000% na prostorih za invalide stoji 90% audi bmw pa teh vozil kak pa mene to rzpizi prokleti peder ali lejzbija da nemoraš poiskat prostora 20m oddaljeno... Jaz nebi smel bit policaj ker bi imel največjo realizacijo. To bi kr kaznoval pa kr tukaj je treba za?et ne pa pri kaznih za 1000?... Butli...

hadei

GARA?....nalepka zaenkrat ni obvezna, je pa vprašanje časa kaj si bodo Naši vrloumni misleci, ki predlagajo zakone ?e izmislili.

Hehe, Citro DS mi je dal dobro idejo. Vsem vrlim idiotom na cesti, ki so naredili resnično nek pederski prekršek (ne malenkost prehita vožnja) ali varnostni pas, bi morali obvezno imeti na vozilu nalepko "IDIOT ZA VOLANOM" z fotografijo.

Primer prekr?ka, ki jih zadnje čase kar pogosto zaznavam je: Stoji na pasu za levo zavijanje (po močnosti z mobijem na u?esu) in nato seveda vožnja naravnost namesto levo. Ali pa se kar brezkompromisno pripelje po tem istem pasu za zavijanje levo in se nato vriva v kolono za naravnost in po močnosti blokira tiste, ki dejansko zavijajo levo. Mater jim j****.
[SIGPIC][/SIGPIC]

spacek

Nalepka ni obvezna, ni pa tolk neumna, kot pravte! Mojim mulcem je rado slabo v avtu, pa moram vcasih vozit ko en penzionist in mogoce nalepka zadaj koga pomiri, da ne benti za mano.
Pa tudi ni nujno, da so nalepke grozne - evo prilagam mojo:

soncek

Bravo spaček!
Sem jo imela namen poiskati čez vikend in pokazati, kaj je LEPA nalepka!

SUPERCA!

Gox

Ta je res zanimiva nalepka ... ?e ?e hočete imeti nalepko "otrok v avtu" predlagam, da si zrihtate kakšno tako :BigThumbs:

LP
Goran

garac

:BigThumbs:za kakšno točno tako se obrnite na studio vizual, na šefa, ki sliši na ime Slauc, pripravite veliko ?. točno tako imam doma v arhivu, dobil pa sem jo točno tam
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

sodelavec ima na passatu sw, tablice, kot so tiste, ki smo jih narožali na forumu. Na eni strani je Alen, na drugi pa Tilen, s tem, da so nekakšne kičaste, kao nek perla svetle?e.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

CitroDS

Jah itak, dedc ma dva otroka pa rabi velik avto in to je idealen za to drekec passrat variant TDI.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

deyo

Tako nalepko "Otrok v avtu" imam tudi sam. Pa mogoče zaradi tega, ker me je enkrat v preteklosti pa? en nasral da mora bit zakonsko nalimana na šipi.

No kakorkoli ?e, nalimana je (taka nevtralna). Ko so otroci v avtu se vozi z glavo in pametno, otroka so pa vedno pripeta in vsaka v svojem avto sedežu.

garac

evo tudi moj oče jo imajo nalepljeno, dasiravno sem ?e velik fant in navadno sedim  spredaj, ali pa sam vozim njegov avto.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deyo

Taka pa krasi mojo zadnjo šipo.