Nalepka "otrok v avtu"

Začel/a garac, Februar 14, 2008, 07:45:01 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

rs23

Nekateri se znajdejo samo v čredi.

CitroDS

Hahah garač samo to ni čisto moja izjava, jaz sem jo samo posredoval tebi, da če te ni na facebooku da te ni :)
No midva z gox-om sva na facebooku ane goran? :=) haha

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Gox

Seveda, če je zastonj zakaj pa ne ...

Sicer smo že dobro zalutali iz smeri teme ......

rs23

Ja res je. Pri teh nalepkah nisem nikoli vedel, še posebno, če je bil voznik sam v avtu, kaj je mišljeno s tem, ko piše otrok v avtu.  :)

grozny

Citat od: rs23;48139Štirje    :BigThumbs:

si pzabu na me

ej kaj pa ti? kako mas pa ti nalepko na novem avtku z novim članom družince?

popravek->članice če se ne motim
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

rs23

Citat od: grozny;48183si pzabu na me

ej kaj pa ti? kako mas pa ti nalepko na novem avtku z novim članom družince?

popravek->članice če se ne motim

Zadnjič sva z ženo našla muco Kitty, katero se vakumsko pripopa z notranje strani. Bom probal slikati. Meni je bilo zanimivo, ker je starejša "matasta" na to muco.

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Zlasti fantje jih imamo radi. Zaradi tega pa se kasneje na avte lepi nalepke "otrok v avtu".
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

Ja no a si predstavljate, da bi dekleta lepila na zadnji del vozila slike muc? Recimo Špelca v avtu? Ajej, po moje bi se št prometnih nesreč precej povečalo, bi bilo precej trkov "od zadaj"
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

@hadei tale je že v pravo smer, se pravi k mucam...kolikor sem jo uspel videt je bila svetlolaska
[SIGPIC][/SIGPIC]  

grozny

a obstaja kaka "otrok za volanom"

zame seveda he he he

sam ta je pa ajt čau
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

grozny

ni sicer "otrok v avtu"  je pa sigurno goreči citroenar
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Zeko124

Citat od: CitroDS;29799Vsi lastniki kvazi prestižnih nemških znamk bi morali imeti nalepko debil za volanom! Saj ne pravim da so vsi vozniki taki, večina jih pa je!!! In opažam da velikokrat se mi zahoče prdnit ravno ko stojim zraven teh nemških strojev - z veseljem ga spustim! Sovračim predvsem pasate,golfe,audije vseh tipov in pa bmw-je!!! Ko se peljem čez gorjance in me kdo prehiteva ?e v naprej vem katere znamke je avto in takrat ga z veseljem prtisnem do konca pa pustimo zdaj ?e je to spremenljivo ali ne jebe se mi za te izme?ke!!!!

lp in pardon za off topic

@ CitroDS, tu si pa malo prestrog, pri voznikih, moj oče tudi vozi 2 nemca+2 Citroena, pa je pri vseh skrben voznik, pazi da ne izsiljuje in to... Ga intenzivno prepričujem da menjamo komplet avtomobilistiko na Citroen, pa bomo videli, če bo kaj iz tega, zaenkrat je navdušen nad C5 in C6...

Kar se nemcev-avtov tiče se povsem strinjam... JaS se bo sicer režal, a meni se kozla ko gledam tu na naši šoli nekega 18-letnega pederčka, v roza majci, se fura z rdečim Audijem cabrio (vedno ene 3 pičke zraven obvezno)... Točno vidiš da je to spet en očkov sinko, ko mu atek kupi auto, potem se pa nekaj važi... Zame je car en tip (ki ga žal ne poznam) ko pride po otroke v šolo z v nulo zrihtanim XM Exclusive... :). Temu z Audijem bi pa prav z veseljem malce podkuril, pa mi je fejst žal, da Ami še ni zrihtan, ker zna bit fajni "pičkohvatac" :Hammer3:... hmmm... Drugače od nemcev mi gre najbolj na jetra bmw...

Tudi jaz se opravičujem za off topic, a zdelo se mi je da je ta tema itako že zabluzena....

Lp, Zeko:funny34d:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

tale sem mislil, da je bil v avstraliji pa ima njihove opozorilne table, gledam, kje je narisan kak kenguru, pa ga ni

drugi sem mislil, da je kakšen s.p. flora in fauna in kaj vem kaj še urejanje okolja. Flora Meta? A je to firma, a je to en otrok, ali sta dva al kaj nimam pojma
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dvorjan

@garac:
Mogoce je pa puncka z dvemi imeni ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!