C1 - nakup (svetovanje in pomoč)

Začel/a Luna25, Februar 09, 2008, 03:23:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@luna25:
Saj jih ne smes prevec zatemniti ... lahko pa das namesto temnitve na crno barvo, temnitev na temno srebrno/sivo, bo tudi lepo izpadlo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

dvorjan kolkor vem srebrna in ostale barve, ki se ble??ijo niso dovoljene, recimo zelena ?e gre in kaj podobnega
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

?rna je zakon.Obvezno atermi?na.Glede homologacije pa:Paint-Angry:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Luna25

Ta teden dobim kon?no avto. Ampak sem se odpovedala belemu, ker so mi rekli, da ni to čista bela, ampak da potegne bolj na krem barvo, na žalost!

Xandrej

Xandrej

Sicer pa seveda je bela in to bela ne krem včasih je ni boli po novem pa je bela. Mislim, da te je prodajalec pategnil malo samo, da bi prodal. ?e ne pa pridi v Mb po avto pa boš dobila belo C1-ko. ?e jo naročijo jo dobiš. :BigThumbs: Pa ?e kaj bi ti zrihtali kako opremo tepihe pa te stvri itd itd... mogoče ?e kaki popust. :BigThumbs:

Luna25

?koda, da se nisi oglasil prej, ker sem bel avto res povsod iskala. Zdaj imam pa granitno sivega in je naravnost fantasti?no lep :emot145:

Gox

Do prej?njega tedna nisem ?e opazil C1-ke s strešnim spojlerjem ...

Ta je prva, ki sem jo ujel na parkingu.

Gox

@luna25

A bomo dele?ni kakšne slikce? Povej kaj kako je kaj z novim avtom ... ob?utki, kako se Pelješ

Morebitne slabosti, ki si opazila?

Lp
Goran

Luna25

Ja, moj Cicek je naravnost fantastičen.
Novih pomanjkljivosti nisem Našla, razen teh, katere je ?e prej Naštel Spike. ?e nekaj časa nazaj sem imela (no, ne jaz osebno) prvi servis, tako da lahko sedaj malo bolj ?ibam, in mi je prav všeč, ker prav lučtno potegne (to me je v bistvu ?e najbolj skrbelo).
Slik pa ?e nimam, ker mi ga ?e do danes ni uspelo poslikati.

deyo

Citat od: Luna25;32641Slik pa ?e nimam, ker mi ga ?e do danes ni uspelo poslikati.

Skoraj ne morem verjet da je to res? No ali pa

michoBX

Citat od: Gox;30701Do prej?njega tedna nisem ?e opazil C1-ke s strešnim spojlerjem ...

Ta je prva, ki sem jo ujel na parkingu.

Eno tako, samo modro, večkrat vidim v sairachu... Ma ravno tak spojler pa vse - sj @saxovts kj ve? ve...
Hja, dougcajt mi je ja...

boga

@luna, no ja saj ni treba ciceka poslikat, ?e ti je nerodno, kar C1 daj da vidimo kako izgledaš
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Luna25

Evo, tole je prva slikica, ko sem ga dobila.

Gox

Lep je tvoj cicek.

A stekla so temnjena zadaj?

Lp
Goran