Najstarejši Citroenarjev avtomobil

Začel/a deyo, Januar 08, 2008, 11:47:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Na Citroenar forumu smo ?e debatirali o Naših prvih jeklenih konji?kih, pa tudi o ?tevilu prevoženih kilometrov smo se oz. se ?e pogovarjamo.

Sedaj me pa zanima (pa verjamem, da tudi ?e koga drugega) kateri je najstarejši Citroenarjev avtomobil.

Pogoj je da je vozilo registrirano oz. mogoče v obnavljanju pa bo po obnovi spravljeno nazaj v promet.

Gox

Moj verjetno ni najstarejši, ima pa vseeno ?e lepo starost :BigThumbs:

AX 1.1 Allure, prva registracija 6.11.1992

garac

haha, gox, po moje bo najstarejši voz v lasti imel janez. Moj mehari je 1973 vendar sigurno ni najstarejši
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Moj furgon spaček je bil letnik 1956. žal je tako naneslo, da sem ga prodal. Ce la vie...

lp Ke?a

visar

Visa MP 1983, sem pa prepričan da ni najstarejši
______/\\______
______/\\______

Mike666

moja dyane je 79 letnik!
Me pa prav zanima kateri ma res najstarej?ega!

CitroDS

:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Klemzy

Dve Dyane 1976 letnik od tega je ena registrirana.

janez

dyana 6LC , Cimos, letnik 1980
Moja Krem?nita, Cimos 2cv6, letnik 1976
od moje Dyana 6L, letnik 1978

lp Ke?a

rok.si

GS Pallas, 1976 (obnovljen in registriran)
GS 1015, 1973 (čaka na boljše dneve)

deyo

Trenutno je najstarej?a DS-ka od CitroDS-ja (1969), sledi Garažev Mehari (1973), tretje mesto si delijo @Janezova Krem?nita, @rok.si-jeva GS-ka in @Klemzyeva Dyana z 32 leti (1976).

janko1

spaček 1974 (najboljši letnik, moj letnik)
2x dyane 1979 (čaka obnova), 1981 (glede nato da je bila nestrokovno porihtana- dno privarjeno na šasijo, jo čaka samo face lift, zamenjava motorja in gre na cesto, kot avto za vsak dan, da bom lažje zdržal čez zimo)

deyo

@janko1, spaček letnik 74 je na cesti?

janko1

Je na cesti, ko ni soli. Obnovljen 2005/2006, čez dobrih 14 dni po končani obnovi ?e na Vr?i?u (dopust Istra-Kobarid-Kranjska gora)

?e nekaj slikic:

sušo