Najstarejši Citroenarjev avtomobil

Začel/a deyo, Januar 08, 2008, 11:47:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

najstarejši ta je v sloveniji, ampak žal ga ni videt v akciji. Gorazd K. lastnik ga ?uva v garaži.
Tisti s cimosa je bil najprej nekaj časa v lasti gospoda, ki je zaposlen na cimosu, nato ga je prodal na dolenjsko
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Klemzy

Citat od: garac;29016najstarejši ta je v sloveniji, ampak žal ga ni videt v akciji. Gorazd K. lastnik ga ?uva v garaži.
Tisti s cimosa je bil najprej nekaj časa v lasti gospoda, ki je zaposlen na cimosu, nato ga je prodal na dolenjsko

Na dolenjskem ga je pa kupil g. Lado Kastelec kateri si redno dopolnjuje zbirko starih in novih avtomobilov. Ko vidiš vse njegove oldije parkirane je res lep pogled.

janez

Citat od: break;28647Mal me ni blo. Smo se drižal po VelkiPlanini.

Torej, ja zgleda so '77 potegnl črto in ?tartal z bazo podatkov.
In tud ORGE se za?nejo kasneje kot '69 tko k je Visar napisu, žal.
Mi bo pa to nov izziv, da zvem R.D. Naše 6Tice.
Se posipam s pepelom ker tega ?e nism naredu pa vseeno.

ORGA špila na bazi številke podvozja kolkr jaz vem in Naše številke so drugačne.

Včasih male stvari pomagajo. Vzami ven sedež, ga obrni in spodaj na tekstilnem traku na katerega so pritrjene gumice se ?e mogoče nahaja papirnata nalepka - etiketa. Na njej je ?tempelj - datum izdelave sedeža. Delali so jih mislim da v postojni al nekje tam okoli. In ?e se ?e vidi je to datumtam nekje okoli... Na zadnji klopi ti bo mogoče lažje , jo samo vzdigne?.
Poglej.

lp Ke?a