Opozarjanje na policijske patrole

Začel/a garac, December 30, 2007, 10:30:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali opozarjate ostale udeležnece na policijske patrole?

A
14 (45.2%)
A, LE CITROËNE
1 (3.2%)
A, VÈASIH
9 (29%)
E
2 (6.5%)
E, BRIGA ME, NAJ PLAÈAJO
3 (9.7%)
RUGO
2 (6.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 1

garac

Zanima me ali ostale udeležence v prometu opozarjate na radarje, oz kontrolo prometa? Menda je to celo kaznivo.
Recimo s svetlobnimi signali, pošljete sms na radijsko postajo ipd?
Osebno moram priznat, da sem to početje precej opustil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Kaj pa vem, je to kaznivo al ne. Meni je to v krvi. Prleti ka norec naproti pa mu po?mrkam. Ve?inoma sem tud jaz dele?en opozoril ko priletim v dyani. Pa? nisem najbolj počasen voznik in mi to prav pride. Roka roko umije...

lp janez

deyo

Janez menda je kaznivo, ampak kot si ?e sam rekel roka roko umije in jaz tudi poblendam nasproti vozečim vozilom, ?e opazim da "ta plavi" stračijo z laserskim merilnikom ali pa merilnikom nameščenim v vozilu.

Xandrej

Zakaj bi bilo kaznivo? Saj bi ?e potem raije zrihtali... Halo.

Pokli?em vedno ko je kaj nepridipravega na cesti poleg pa blendam...

deyo

Citat od: Xandrej;26462Zakaj bi bilo kaznivo? Saj bi ?e potem raije zrihtali... Halo.

Pokli?em vedno ko je kaj nepridipravega na cesti poleg pa blendam...

Xandrej, blendanje je menda prepovedano (neupravižena uporaba svetlobnega signala). Bo pa Naš @Hadei to bolj podrobno povedal.

Xandrej

Poznal sem ga pa sva se pozdravila. :AngelPray:

dvorjan

Jaz tudi blendam. Kaznivo gor ali dol.

Poblendajte pa z meglenkami, je se bolj ucinkovito! =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gregor

Kaj kaznivo, opozoril sem ga na nevarnost-človeka, ki napol na cesti stoji.

Zaradi policistov blendam redko. Ve?krat blendam za prave nevarnosti, npr stoje?a kolona za ovinkom, kak okajen pe?ec, ki zavzema meter ceste..

Na radio pa res ne kli?em zaradi tega.
V trgovini tudi ne opozarjam ljudi, da jih varnostnik opazuje.

Aja, zadnji? mi je en histeri?no blendal, ker je ob cesti videl maketo policista-človeka. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Hydraulic

Opozarjam ?e vidim kakšen nasproti voze? avto. Kakšnega norca ko prileti kot concord nasproti pa ne. Opozarjam tiste ki vozijo normalno in morda zarad 20 ve? na uro malo upočasnijo in pri?parajo kakšen ?. ?e pa "prigoni" ve? kot 50 je pa itak brezveze ker mu ne bi nucal...
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

hadei

Namenoma do sedaj nisem komentiral v tej temi, razen sedaj, ko vidim en resnično pameten komentar, ki ga je navedel HYDRAULIC....bravo....:BigThumbs:.
Razlog za to pa je...."saj norce nikdar ne dobijo, ampak vedno samo tiste, ki ravno malo hitreje vozijo".
namreč, ko bi ga lahko, pa mu ta isti (Z ZGORAJ NAVEDENIM MI?LJENJEM), poblenda. Toliko o tem.
Zato se mi zdi komentar HYDRAULICA povsem na mestu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

nanipero

Kaj pa menite o radar detektorjih?
Ali se jih splaca kupit zdaj glede kaznič

janez

sej jaz tud vozim sam kakih 20 ve?. Ampak to v dyani zgleda ko 170.

lp Janez

deyo

Citat od: hadei;26505Namenoma do sedaj nisem komentiral v tej temi, razen sedaj, ko vidim en resnično pameten komentar, ki ga je navedel HYDRAULIC....bravo....:BigThumbs:.
Razlog za to pa je...."saj norce nikdar ne dobijo, ampak vedno samo tiste, ki ravno malo hitreje vozijo".
namreč, ko bi ga lahko, pa mu ta isti (Z ZGORAJ NAVEDENIM MI?LJENJEM), poblenda. Toliko o tem.
Zato se mi zdi komentar HYDRAULICA povsem na mestu.

?e enkrat se oglasim tu : Res je da norcev nikdar ne dobijo in tudi jih ne bojo, ker je ?e tako Naštimano da ji ne.
Blendanje ali ne, nadrsal ga bo tisti ki vozi 20km prehitro (jaz med drugimi).

Zaradi mene mi lahko nasproti pelje 300km/h pa mu vseeno poblendam, ker mogoče bo ta isti enkrat poblendal meni ki vozim samo 21km/h čez omejitev.

In takrat jih ni potrebno od?teti "norecu" ampak meni ! In mi je prav vseeno kdo mi poblenda :"NOREC" ali "MALO HITREJ?I VOZNIK".

hadei

DEYO, kolega....meni se zdi, da tebi bolj malo blendajo. Brez zamere...hehe.:emot67:
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Saj,?e blenda? nasproti voze?i ne vedo točno zakaj ali je policijska kontrola ali da nima pri?ganih luči.
[SIGPIC][/SIGPIC]