Opozarjanje na policijske patrole

Začel/a garac, December 30, 2007, 10:30:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali opozarjate ostale udeležnece na policijske patrole?

A
14 (45.2%)
A, LE CITROËNE
1 (3.2%)
A, VÈASIH
9 (29%)
E
2 (6.5%)
E, BRIGA ME, NAJ PLAÈAJO
3 (9.7%)
RUGO
2 (6.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 1

deyo

Citat od: hadei;26535DEYO, kolega....meni se zdi, da tebi bolj malo blendajo. Brez zamere...hehe.:emot67:

E kolega Hadei, pa to je to. Norca ne ustavijo, ustavijo malo hitrej?ega voznika. Vidi?...to sem hotel ?e v postu prej povedat.

Sre?no 2008 :emot46:

janez

Mu poblenda?, oni drugi pa se vklopi - pogleda kolk se pelje,pogleda ?tekar za luči ,postane pozoren na cesto in okolico, skratka po moje pozitivno vpliva? na nasproti voze?ga. Vsaj za sebe pa vem da poleg Naštetega ?e pogledam ,?e ni kaj odpadlo z moje dyane...Radia ,da bi poslušal obvestila o radarjih pa v avtu nimam, mi igra melodija mojih dveh valjev in štirih ventilov.

lp Ke?a:BigThumbs:

gregor

Deyo, norcev ne ustavijo zato, ker se ravno takrat pripeljejo mimo, ko imajo policisti v delu tiste malo hitrej?e.

CitatZaradi mene mi lahko nasproti pelje 300km/h pa mu vseeno poblendam, ker mogoče bo ta isti enkrat poblendal meni ki vozim samo 21km/h čez omejitev.

Po mojem bolje, da takšen konkretno prileti na radar, kazen ga bo vsaj za nekaj časa streznila:emot100:, kot pa da prileti v nasprotivoze?e vozilo ali pe?ca.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

deyo

Citat od: gregor;26546Deyo, norcev ne ustavijo zato, ker se ravno takrat pripeljejo mimo, ko imajo policisti v delu tiste malo hitrej?e.

Po mojem bolje, da takšen konkretno prileti na radar, kazen ga bo vsaj za nekaj časa streznila:emot100:, kot pa da prileti v nasprotivoze?e vozilo ali pe?ca.

Ja saj ne da se s tem ne strinjam. Popolnoma je to res. Tistih 300 je bilo napisano malo hipoteti?no.

Ampak...Policisti imajo zmeraj v delu nas malo hitrej?e in tisti norci grejo mimo. Je ?e tako Naštimano, da jih ne ustavijo.

Primer : Sam sem bil v obdelavi policista, ko je mimo dobesedno priletel avtomobil, ki je imel ve? kot dvakrat čez omejitev. Vidi? pa mu ni nobeden poblendal. Pa tudi ustavili ga niso.
Zakaj ni drugi policist "urgiral".

Ne plačal sem jaz, oni je pa lepo odletel mimo.

To hočem ?e cel čas povedat, da NORCEV ne dobijo tako ali pa drugače !

In kot je napisal @janez da ko mu pobledNaš postane pozoren na okolico in tudi s tem ga malo strezne?.

izi

Po moje pa tako imenovani norci divjajo in vozijo v zgodnjih jutranjih urah, ko se vračajo z raznih popivanj in zabav.
Takrat pa Naši vrli policisti dremljejo v avtih nekje na stranskih cestah v gozdu.
Radarjev pa ponoči tako ne uporabljajo.

garac

po moje je postavlja?ev čez cel dan dovolj. Moram priznat da me motijo osebki ki namerno delajo prekrške, sam kaj ?e?, tak?na je dr?ava.
Recimo zavestno pelje skozi rdečo, prehiteva kolo, prekorači hitrost na semaforju smo pa skupaj. Včasih bi namesto blendanja raje komu storil kaj drugega.
No poblendam tudi komu z zadnje strani, pa tudi kakšen zvo?ni signal spustim.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Hydraulic

Mislim glede tega da nnorcev nikol ne dobijo. Jaz ko sem imel Alfo me je nekoč preko avtobusne v Sp. Idriji prineslo krepko čez 100! (mesto pa omejitev 50) mimo policaja sem šel dobesedno le po ventil?kih ker je avto dvignilo. Policaj me je samo kretensko gledal tud lopar?ka ni dvignil. Ali pa z predelanmi ?kodi sem tud postavljal rekorde od doma do Ljubljane da sm bil bol na po?rek v ovinku kot normalno in sem velikokrat šel mimo kontrole. Pa niso niti glihe dal kaj velik. Zdej ko pa imam navigacijo in opozorilnik v avtu ( beri: Svojo drago) Sem pa zašel normalno vozit me pa te mone butaste sta?no ustavljajo pa preverjajo opremo pa dajo gospoda alkotesterja za probat. Mislim kje so bili pa prej!? Zadnji? je mene pa ?e enga za menoj ustavil zarad prekratke varnostne razdalje, unga ka je pa na polno prišel mimo pa tud pogledav ni...mal čudno z vidika varnosti.
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

soncek

Glede policajev imam tudi jaz slabo mnenje. Ne prenesem ljudi, ki svoje frustracije spro??ajo name zato, ker imajo pa? uniformo... Prav danes ponoči, ?e ne uro po polnoči, se je v sosednji blok zaletelo mlado dekle in menda v ?oku, pobegnilo. Prišla sta dva z golfom, malo posvetla in ?e se je ustavil avto iz katerega sta izstopila dva "sumljive narave". šla sta k policajema in se z njima ROKOVALA!!!! Potem so kadili in se imeli fino... In tej policiji naj jaz zaupam? Rokuje se s tipi, ki ?e zgledajo narobe...

Ve?, @IZI, dobro bi bilo, ?e bi bili norci na cesti samo ponoči... Ne vem, kje se ti voziš, vendar jih je na cestah, kjer se vozim jaz, preveč tudi čez dan.
Nisem neki cestni dirka?, tudi vedno prilagodim vožnjo skozi naselja in sem v območju +20, kot večina. Ampak poblendam pa ne nikomur! Zanalašč. Ustavijo jih itak ne! Sploh onih z okroglimi znaki ne, saj se z njimi rokujejo...

Ufff, sem jezna!

michoBX

?e bi hteli bi tudi norce po?opali, sam kaj ?e je tko, kot pravi @deyo - je ?e tko narejeno...

Jaz blendam, sam ma bx dost blesavo narejeno za blendanje, lahk samo preklopi? med dolgimi in krakimi - nemoraš pa pome?iknit, ?e imaš pri?gane luči... Uglavnem, meni je ?e marsikdaj pri?o prav, da me niso slikal s +20km/h.
Hja, dougcajt mi je ja...

bojann

po moje ne poznate dobro policijskega dela in govorite kr neki v tri dni
Živi in pusti živeti...

Mike666

jaz pa vsakega opozorim! in do zdaj se mi je to tudi obrestovali da so tudi mene opozorili in ?e je bil kdo od vas se ?e mu ob tem zahvaljujem!
Potrebno si je med sabo pomagati!

peter skala

tole je mal hecna tema.jaz včasih poblendam včasih pa ne.?e bi lahko bi takoj pobral vse divjake s cest pa zgleda da to ne gre.pa mislim da niso samo policaji krivi da je toliko norcev na cesti.v zadnjih dneh sem videl nekaj časopisnih člankov o tem da imajo neke spiske večkratnih kr?iteljev.ljudje imajo tudi po 50 prekr?kov v letu pa so ?e kar na cesti.vzamejo mu avto pa kupi drugega za 200 e pa vozi naprej .tukaj nekaj ni v redu s sistemom da so taki ljudje ?e na cesti.pa zato niso krivi uni prometniki z radarji.
v decembru se je na cestah pobilo kar nekaj  res mladih ljudi,mislim da jim nobeno blendanje nebi pomagalo da ne bi tako pritiskali na gas.nekaj je narobe z Našo kulturo dojemanjem vožnje svobode na cesti.
zakaj se vsi ti Naši divjaki v italiji,avstriji,nem?iji držijo omejitev.a je res samo strah pred kaznijo.
mislim da je to spoštovanje neke dr?ave njene ureditve,nkihovih zakonov.mi pa svoje dr?ave ne cenimo/upraviženo/zato pa smo taki na cesti.
jeba je da velikokrat nadrsajo nedol?ni udele?enci nesre
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

michoBX

@peter_skala tole si pa dobro napisal napisal... se kr nekako strinjam...
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

Glede evidence večkratnih kr?iteljev, ki jih omenja PETER SKALA lahko preberete v spodnjem članku...
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

Koliko je pa ?e takih prekr?karjev,ki jih nikoli ne odkrijejo.
[SIGPIC][/SIGPIC]