Citroen in Zima

Začel/a garac, December 23, 2007, 08:58:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Ja madona ta klanc z ledom pa je hujši kot vršičev vzpon. Še dobro, da je sakso lahkek ker je če ne bi bila primorana ga pustit do spomladi na travniku  :emot15:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Citat od: andraž;147663Pa plin do konca pri neogretem avtu... Ja, je bila zahtevna akcija...

Fantje pa ne mi zdej hecat sosedo :) ... je pač zelo slabo voznik, ženska preko 50 let ... je bila v službi, ko je pripeljala domov do bajte ni upala (v križišču naravnost) pa je zavila levo navzdol, potem je ugotovila da se ne more ustavit, pa je zapeljala desno na njivo, na že preorani del, kjer se so se prva kolesa ugreznila cca 10cm v zemljo. (do felge) ... tako je pustila avto cel teden tam, ker ni upala vozit dalje ... gume ima letne, vprašanje kerega letnika ... vozi pa se samo služba-dom, 4km ... ponavadi do kakih 60km/h ... ni neki hud drajver ...

Ta klanček kjer je peljala dol pa je tak ...bi reku je in ni ..z zimskimi greš lepo ... z dobrimi letnimi nekako še prideš gor po snegu, če ne pretiravaš z gasom ...

Nam se zdi ta dogodek "brezvezen" ...sosedi pa je bila to cela življenska izkušnja ...

Xandrej

Take dol s ceste pa avtobus pa taxi... ;) Malo heca!

Škoda ker bi namesto življenskih stresov, stroškov z avtom in še čem živela lagodneje. Pa če imaš svojega taxista te tile na koncu okoli vozijo za mali denar.

dyfan

Citat od: Gox;147678...Nam se zdi ta dogodek "brezvezen" ...sosedi pa je bila to cela življenska izkušnja ...
He he, to pa verjamem.
Ravno zato je stvar komična :)
Drugače pa ne mislimo nič negativnega, saj žensko razumemo
in jo nimamo namena žaliti ali se iz nje norčevati.
Lep pozdrav!

gule

Kaj tisto je res sneg, ali je slana?

Gox

Ostanki snega :) Smo pa le imeli 10cm ta prvi dan..

Še en čar zime in snega ... usran avto do strehe :)

gule

Takole je pa pri nas bilo par dni nazaj...:bombs:

amipick

Kakorkoli gledaš je na CXu streha bela.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

gule

Danes smo pa na planinah smučali in sankali...očetova in moja xsara, pa so bile na testu m+s pnevmatik...veliko ih je z ketnami prišlo gor...mi pa ne...na srečo...das avto ih ima...

janez

Včeraj ko je začelo malo snežit mi na kraj pameti ni prišlo, da bo danes b 6°° zjutraj 40 centimetrov snega...

... kje je lopata, kej je metla, stragalo... ??

Lopato zlomil, metlo zgubil nekje v kupih snega... Ampak, Amija sem pa spravil na cesto in dalje.

Daka pa tudi ... potem pa ... klasika. Ves sneg, ki ga plug tišči na dvorišču od delavnice. Na srečo se je sosed z bagerjem mimo pripeljal in mi potegnil kupe snega ven z dvorišča. Lopato pa tudi kupil novo in malo prej sem jo še posodil enemu kamionðiji Ukrajincu da si je šleperja odmetal na parkirišču čez cesto.

Sej je reku..." Ukrajinc sem, pa brez lopate za sneg heheheh"

Vse dobro, sam kar je spet začelo sipat... Ma ja, naslednje kidanje snega pa ko neha... zvečer ali pa jutri.

Zdaj grem pa delat.

dvorjan

Ja, danes pa zimskih fotk res ne bi smelo manjkati. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

pubi2cv

Madona....tale sneg....spet bo križ bolel od kidanja. Še sreča, da se Xantia dvigne, pa lahko od bajte do ceste priplužim.....

Spaček se je pa včeraj še pred glavnino snega po koroških hribih potepal...lovski dom pod Kremžarico....občni zbor CE sekcije....fino. Nazajgrede pa že po snežnem metežu. Z letnimi mišelinkami kr gre:BigThumbs:

Xandrej

Ali pa jokanje folka ki že celi božji dan klicari na radijo pa jokajo pa to pa ono pa tretje.

- Me zanima kdo od teh je danes vzel v roko lopato pa 3 šaufle vrgel snega?
- Me zanima kdo od onih ki imajo letne gume so nataknili verige???
- Še avte majo tak ščiščene, da bi ga vun potegnu pa mu 3 focne stisnil!
- Jokajo pa itak v 90% samo mestjanari ker jim hišnik ni ščistil sami pa imajo zlate roke da bi malo pokidali!!!

Ker je njihova fixna ideja saj plačam boli me pimpek...

Kam gre ta svet!

:argue1::argue1::argue1:

janez

Res je...

Včeraj

Danes