Citroen in Zima

Začel/a garac, December 23, 2007, 08:58:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Gox-zvlekli so me ven z traktorjem,ni hotelo ne naprej ne nazaj,je šasijo dvignilo na sneg in se kolesa niso več tikala tal.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Gox

Citat od: amipick;147315Gox-zvlekli so me ven z traktorjem,ni hotelo ne naprej ne nazaj,je šasijo dvignilo na sneg in se kolesa niso več tikala tal.

Sem pa že mislu kako hudo gre to po snegu :)

gule

Saj gre po snegu, dokler kolesa primejo, če so pa v luftu, pa ništa he-he...

Lovro

Včasih pomaga, če so v bližini kake debele veje ali deske... Z dvigalko dvigneš avto, podložiš pod pogonska kolesa in spelješ - jaz sem se tako enkrat rešil (ni bilo traktorjev v bližini).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

vinotoc

Citat od: amipick;147315Gox-zvlekli so me ven z traktorjem,ni hotelo ne naprej ne nazaj,je šasijo dvignilo na sneg in se kolesa niso več tikala tal.

ja kaj delate z avti!!!! tako to ne gre, boš kaj zlomil :funny34d:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: janez;147275hehhehe... Ma sem raje razložil situacijo, da ne bi kdo reku, da mam premal olja v motorju pa lučka sveti :)

Premalo olja nimaš v motorju, maš ga pa premalo v ročni bremzi, če ti ta lučka sveti. Ne ti meni :argue1:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

Osebno bi dodal samo eno, tale serija a je po domače povedana, kar se zimskih razmer tiče za en dr*k! Pogledam koledar citroenar 2013 guletov ami zletel s ceste se zabil v jelko, vinotočev mehari se zaril v sneg, pogledam forum amipickov dak zabit v sneg... edino na fb sem videl, da se je kranjčan z amijem normalno peljal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

To ti mene namerno ven spustu ... da ne kvarim povprečja al ka ?

garac

kje sem te ven spustu? a si se kam zabil?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Aja... ne, to pa res ne. Pa upam, da bo tak ostalo... :)

Gox

Včeraj je bil peti dan po sneženju na Obali ... soseda se je odločila da Saxo-ja spravi ven z njive ... pomagal je sosed z Berlingom :take_picture:

Soseda pravi ,da jo je na snegu zaneslo na njivo (rahel klanček), pol pa ni mogla več nikamor ... (Letne gume, pa zelo previdna ženska za volanom, ko po ravnem ne gre več kot 60km/h)

frodo1

Tudi na obali si je treba kdaj omislit zimske gume, sicer boste preveč prišparali.:Red-Wink:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gule

A to je sneg? Pri nas je takšen mraz!

dyfan

Citat od: gule;147646A to je sneg? Pri nas je takšen mraz!
Gule, pa kaj ne vidiš, kakšna zahtevna akcija je to bila -
polna adrenalina, v ekstremnih vremenskih razmerah, na izredno nevarnem terenu, potrebne kaskaderske spretnosti... :emot15:
No, malo heca za dobro voljo v neprijaznih zimskih razmerah :)
Lep pozdrav!

andraž

Pa plin do konca pri neogretem avtu... Ja, je bila zahtevna akcija...