Platišča (alu) za Xantio

Začel/a deyo, December 09, 2007, 01:48:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Zanima me ?e pri tej "znanosti" o alu plati??ih :

Katerega proizvajalca priporočate? Ali naj izberem palti??a OZ, RIAL, AEZ, MOMO, ALESSIO ali katero drugo blagovno znamko?

dvorjan

@deyo:
To je pa cisto odvisno od tvojega okusa, tako da ... kar sam izberi katere bi rad videl na Xsantii.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Mike666

tiste moje ko si videl na sliki so nemškega proizvajalca DMS!
Ampak so za forda in niso orig. za citroena ker ET ne paše pa notranja ddistan?na luknja je manjša! Zato pa mam tudi 20 mm distan?nike!

Joj zaj bo me Andrej fental! ;)

deyo

Citat od: deyo;25642Zanima me ?e pri tej "znanosti" o alu plati??ih :

Katerega proizvajalca priporočate? Ali naj izberem palti??a OZ, RIAL, AEZ, MOMO, ALESSIO ali katero drugo blagovno znamko?

Citat od: dvorjan;25653@deyo:
To je pa cisto odvisno od tvojega okusa, tako da ... kar sam izberi katere bi rad videl na Xsantii.

@dvorjan, verjetno si napa?no razumel. Model bom ?e izbral sam, ker vem kaj mi odgovarja. Zanimalo me je od katerega proizvajalca so platišča bolj kakovostna.
namreč sližal sem, da od enega so premehka, etc..

Xandrej

ET do 20 ne 25 je preveč noter... Idealka ET 10-18

Si poklical onega iz avto neta?

Jaz sem sicer proti distan?nikom sploh ?e greš v trgovino po?teno pla?a? potem pa moraš dat distan?nike... Bedarija. Drugo je nahbau varijanta pa ?e dobiš poceni pa? nabavi? kaj ?e?.

dvorjan

@deyo:
Od nastetih mi potem se najboljse/lepse/kvalitetnejse deluje OZ. Seveda pa ima tudi svojo ceno ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

deyo

Citat od: Xandrej;25686ET do 20 ne 25 je preveč noter... Idealka ET 10-18

Si poklical onega iz avto neta?

Jaz sem sicer proti distan?nikom sploh ?e greš v trgovino po?teno pla?a? potem pa moraš dat distan?nike... Bedarija. Drugo je nahbau varijanta pa ?e dobiš poceni pa? nabavi? kaj ?e?.

Citat od: dvorjan;25687@deyo:
Od nastetih mi potem se najboljse/lepse/kvalitetnejse deluje OZ. Seveda pa ima tudi svojo ceno ...

@Xandrej, nisem ga poklical, ker mi nekako bolj leži dizajn od Klemzyja in Mike666, čeprav pa jih tam na avto.netu gledam vsak dan in se mi zmeraj bolj dopadejo tudi tiste. mogoče pa ga tudi pokli?em.

@Dvorjan, O.Z. pa je verjetno res O.Z. :)

Gox

@Deyo ... nekaj primerov da bo izbira te?ja :-) Testirano na simulcar-ju :-)

Gox

garac

glasujem za bele OZ! itak najlepše za citrota, zlate pa so povsem subaru look
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Bele OZ pa res niso za Xantio to je za Xsaro VTS ali pa C2 VTS pa te scene ne pa za xantio...

http://www.citroen-tuning-slo.eu/viewtopic.php?t=1033

Pri nas en prodaja OZ felne z gumami staro eno sezono kot novo. ET 16 itd itd..

?e nebo linka poglej pod Oglase in nickom ''and''.

deyo

Ja fantje hvala lepa, spet bo pol noči ?lo mimo ob izbiranju plati?

Mike666

OZ V sivi barvi ali pa Toora T570 Zakon zgledajo

deyo

Fantje, izbira plati?? je zame cela znanost. Sem mislil da bom to re?il 1,2,3 in bo, ampak kot kaže temu ne bo tako.

Jih je preveč. Najprej sem bil 100% prepričan v dizajn kot ga imata Klemzy in Mike666, ampak tudi tista od Xandreja iz avtoneta niso slaba.

@Xandrej, sem tipu poslal mejl. Bomo videli kaj bo.

deyo

@Xandrej poznaš mogoče ti prodajalca tistih plati???

Dobil sem njegov odgovor, sam bi jih bilo potrebno "strokovno" pregledat.