Xsara Picasso-sistem za čiščenje stekla

Začel/a hadei, December 08, 2007, 12:55:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

XP ima iste ?obe. Postopek pa je takšen kot ga je opisal GOX.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Verjeli ali ne....:emot113:.....sistem je zašel sam od sebe spet delovat. Kar nekaj.....hmmm. vprašanje samo kako dolgo dokler ne bo spet mrknil. Ampak zaenkrat je gut....:BigThumbs:.
očitno bo nekaj na tistem sloganu...."niti predstavljate si ne, kaj vse lahko Citroen stori.....". Izgleda, da se zna kar sam popravit....nice......:emot83:.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

hadei mogoče pa je prišla voda kam kamor ne bi smela pa ti je kontakte zapacal ali a stik naredil.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

močno, saj zato sem pa napisal, da vprašanje kako dolgo bo sedaj delalo. Lahko, da ima sistem samo preblisk in bo delovalo par dni, potem pa spet "mrk". Bom videl. Dokler ne bo spet crknilo, ne bom nič šlatal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

A z temperaturo pa ni povezano? Recimo, dela ko se otopli, ko je po 0 ne dela?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Ne ni, ker sem en dan, ko je bilo cca. 4 stopinje probal in ni delalo. Potem sem pa eno ve?er probal, ko je bilo cca. -2, in glej ga hudiča....dela. In od takrat dela normalno, brez kakr?nih koli občasnih zastojev.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Tudi meni ni hotelo ?picat po zadnjem steklu en dan. Danes pa spet deluje.
Sumim na kakšno smetko v ?obi.

peter skala

?e jaz imam vprašanje.na prednji šipi ?obe lepo razpr?ijo vodo,zadaj pa se kar zlije po šipi.a je to obi?ajno ali je zadnja ?oba hin.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

deyo

@peter skala pri meni je enako. Sva ?e vsaj dva.

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

tomko030

Morebiti se smešno sliši ampak ali ni to malo odvisno tudi od tekočine, ker sem enkrat imel petrolov vitrex, je lepo razpr?ilo, zdej imam pa Obi -jev vitrex se pa kr ulije gor.

Jerry

Citat od: peter skala;25879?e jaz imam vprašanje.na prednji šipi ?obe lepo razpr?ijo vodo,zadaj pa se kar zlije po šipi.a je to obi?ajno ali je zadnja ?oba hin.

meni isto

p.s. vedno imam petrolov vitrex...vedno isto tudi z letnim poleti je isto
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Picdriver

?e vam kaj pomaga pri diagnozi. Fotka ?rpalke z ventilom za spredaj/zadaj:

zmagovalec

Pozdravljeni;
Zanima me ?e ima sistem za brizganje čistilne tekočine kak filter?
namreč tudi jaz se trenutno ukvarjam z nedelovanjem sistema začiščenje steke.
Meni motorček deluje, vendar mi ne da od sebe dovol tlaka-pretoka.

garac

si poizkusil snet cev z ?obe, ?e tekočina pride do tja? Imaš v sistemu tekočino za pranje ali vodo, da se ni kje v cevi naredil leden ?ep?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/