BX GTi

Začel/a michoBX, November 15, 2007, 11:54:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

AvtocitMS da je fantastičen, pa kaj ti se hecaš? hehe
lp

P.S.kar nekaj avtov so zajebal pri njih, tudi sam slabe izkušnje z njimi tak da mene redko kdaj pot tja zanese.

michoBX

Citat od: psihopat100posto;36578AvtocitMS da je fantastičen, pa kaj ti se hecaš? hehe
lp
P.S.kar nekaj avtov so zajebal pri njih, tudi sam slabe izkušnje z njimi tak da mene redko kdaj pot tja zanese.

Saj nisem mislil avta tja na servis vozit.... Všeč mi je njihova odzivnost, saj sem podatke, glede na šasijo avtomobila dobil takoj, za servis torej nevem.
Hja, dougcajt mi je ja...

Mike666

Tak kot si reko psihopat100posto!
Moja "tašča" je tam kupila novo C3 pa ma same probleme z njimi od 1. servisa dalje skoz nekaj zajebejo pravi nesposobneži!
Saj ko pa vozijo stare golfe in škode favoritke na tehniko pa se ne razumejo!

michoBX

No pa sem le prišel do kuplunge - so jo imeli na zalogi v kopru. Cena je kr, kaj več pa ko jo dobim v roke in ko zmontiramo.

Gox

A na piknik prideš z Gti-jem?

:BigThumbs:

Lp
Goran

michoBX

Težka, računal sem, pa sm s to kuplongo vleku. Pridem s xantijo... Škoda, pa jeseni, oziroma prej, če bo kaj ...

Citroenovc

Ti - a od TurboD kuplunga pa ne paše?

Ker to mi je več ljudi reklo - če imaš bencinarja BX - ko prva kuplunga crkne - daš noter od TD - in ni teoroje, da bo še kdaj crklnila (TurboD je imel daleč največ navora od vseh BX, bistveno več od GTi)
OK

LP
Primož

michoBX

Glede na podatke na kuplungi in valeo www katalogom sem pravkar prišel prav do tega zaključka! Ma*onca pa tolk jebanja s temi katalogi.

Ekola, prou mogu sm poslikat! Sicer pa @Citroenovc, škoda ko si šele zdaj prišel na dan s to idejo ;))

saxovts

no pa je le uspel dobit kuplungo

Gox

@Micho

Sem pogledal v Autodato za Repair times okrog BX-ove sklopke.

Mašine 1.9 ... druga je XU9J2 (89kW (123))
                   prva je XU9JA/L (88kW (122)) Cat

Èasi pa so v bistvu enaki ...

Lp
Goran

michoBX

Sm računal da bo nekaj takega, drugi teden se menja sklopka, ta teden pa peljem izpušni sistem porihtat...

Gox

Citat od: michoBX;38327Sm računal da bo nekaj takega, drugi teden se menja sklopka, ta teden pa peljem izpušni sistem porihtat...

Kako kaj napreduje delo?

Sklopka menjana?

Lp
Goran

michoBX

Veš kako je, nisem računal na te dopuste, pa se je spet zavleklo. Auspuh sem kar sam porihtal, sklopka pa še čaka...

saxovts

no sklopka je tudi dočakala.

michoBX

Ja kumplunga je bila končno zamenjana, nemorm verjet da je lahko tok mehka.

"Have to be done" lista je še kar dolga tk de poročam, ko bo kaj novega...