Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

No pa še ena patetična...

" Cenjeni korisniče!
Postali ste vlasnik novog vozila 2CV .Zato Vam želimo dati nekoliko saveta, tako da čete moči vaše vozilo upotrebljavati sa največim zadovoljstvom.
  Ne mislite o nepotrebnom izboljšanju ili možda čak o prepravkama, jer vozilo koje dobijete iz fabrike, plod je dugogodišnjih studija i iskustva.
            Zato na vozilu ništa ne menjajte!"

Citat je prepisan iz navodil za uporabo Tomos 2cv AZU iz leta 1961, natisnjeno v Kopru.

garac

Očitno sem predolgo čakal, tudi sam sem sodeloval v tej temi, priznam kriv sem!

V prihodnje takšnih zadev ne bomo več dopuščali, namesto, da bi se veselili se v zadnjem dnevu leta prerekamo!

Logično je in prav v času demokracije, da imamo vsak svoje mnenje,vendar ni rečeno, da je pravilno, zato ga NE vsiljevat ostalim, oziroma jih nadvladovat!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Kdo ugane, kaj ima ta TV skupnega s Citroeni?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

men se pa zdi, da je tv pokvarjen, se pravi je nekak tko, ko novejši citroeni, ga je izdala elektronika? So pocrkale žarnice?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Nak, ni bilo to.

Omenjen televizor, slisi na ime Teleavia type P111, ki je bil "zvezda leta 1958" za nas poseben (in izjemno redek) zato, ker ga je oblikoval dizajner Citroëna DS - g. Flaminio Bertroni. Vse v casu, ko je Citroën veljal za pojem na podrocju oblikovanja ...

Spodaj se ena fotografija, ki razkriva se malce vec DS-ovih potez. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Včeraj na sankanju je bilo tudi nekaj posebniih vozil :take_picture:

Gox

Kako RTV preverja plačevanje RTV naročnine?

Pred nekaj dnevi, je na sosedovo dvorišče prilepljal RTV-jev kombi ... iz strehe je začela rasti visoka antena, ki je na vrhu potem malo zaokrožila naokoli ... in se počasi spustila nazaj v kombi ... takoj za tem je kombi obrnil in odpeljal ... nobenega ni bilo na spregled, ne soseda ne osebja iz kombija :take_picture:

Lenko

Tole pa ne preverjajo plačevanje naročnine ampak jakost RTV signala. Èeje je signal pod zakonsko določeno mejo ti ni treba plačevati naročnine za TV. Žal ti ostane še naročnina za radio.
LP

saxovts

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

saxovts

mhm.  Najprej je motor vodo zajel skozi zračni filter. Zdaj pa ko avto stoji par ur se nad batom nabere voda in se motor tudi obrne ne. če pa vzameš ogrevalne svečke vn ter zaverglaš vrže ven vodo.

Tiki

Skozi zračni filter? Mi lahko prosim malo bolj razložiš to? By the way o dizlih nimam blage veze... Drugače mi je pa takle oblak pare hudičevo dobro znan :breaking_pc:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005