Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

soncek

Gox

Današnje jutro v Kopru :take_picture:

Naključni sprehajalec si je privoščil osvežujoč počitek :take_picture:

Gox

Ker imamo v Kopru zelo radi krožna križišča, smo sedaj dobili še kolesarji svojega :take_picture:

Pelje se super :BigThumbs:

+ en Berlingo kar tako na sliki :take_picture:

aygo

Naslednja možnost je še krožišče za pešce:Hammer3:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Normandija 1944 in danes.
http://www.izklop.com/link_enc.php?id=56302
Zanimivo kaj se je vse spremenilo od takrat.
No našel pa sem še eno nekoč in danes kjer so tri citrone gor.

sušo

Ja Mike666 tele prej potem slike so mi zelo fine. Je bila enkrat v knjižnici Bežigrad razstava takih dvojnih slik Ljubljane. Odlična zadeva.

soncek

Moj števec v petek, 23.10.09.  :take_picture:

Gox

Mislim da tegale vozi en znan Koprski posebnež.

Gox

V arhivu sem našel slikico ...

bilo je 26-ga aprila 2004 in bencin se je podražal :-)

aygo

Za rezervo:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Na Email sem dobil še eno predstavitev nerealističnih slik ... med njimi je tudi tale ... malenkost preveč odrezana za ugotovitev kateri avto je :-)

janez

Tega ax-a sem našel na netu...zanimiva slika...

Gox

Ta je pa dober...proda najboljšemu ponudniku :-)

Sam ni napisano, a moreš sam po avto v graben al ne :-)

2sv

ni slabo
prau lušten je

ta Bimer je mirchiju bil danes zelo všeč, najbrž, ker ima gume res u "0" nizke

Kakšne gume pa ima to ... višina 25?

ka ma to kr gumo (surovo  gumo) brez zraka polno gumo  he.he.he:

BMW - lojtrski voz za 21 stoletje

Koliko se pa taka guma pozna pri udobnosti?

Lovro, si kdaj poslušal muziko od D stroj benda? No nekak tak se sliši ko se bemfl pele...

Citat od: janez;64842Lovro, si kdaj poslušal muziko od D stroj benda? No nekak tak se sliši ko se bemfl pele...

Ne pa se ne. A ne vidis, da so zimske, torej so bistveno bolj mehke in posledicno udobnejse. :emot68:

Ce bi bile letne, bi pa amortizer res stalno delal nadure. =)

To je zgleda prav neka moda - na slikah iz ZDA npr. vidiš Hummerja s takimi gumami in posledično ogromnimi feltnami. Pri limuzini še nekako izgleda, pri tistih terencih pa meni deluje malce smešno, pa po mojem udobje že kar trpi - ampak vsak ima svoj okus.

To pa je ekstremno, meni osebno grdo.

Združitev ferrari in citroen. 2CV.
http://www.fayerwayer.com/2009/06/citroen-2cv-ferrari-citrorrari/:emot112:

No da pa nekdo reče, da je BMW slab avto pol tudi nima vse pošlihtano v podstrešju... Pa brez zamere. Mislim, da če kdo ve kako avte delat pol vejo to na bavarskem. Èeprav zadnje čase imajo nek samosvoj dizajn (ko citroen prej) ampak mislim, da je to tehnično dovršena stvar. Èe bi kdaj kakega nemca vozil je to BMW.

Èe pa ima nekdo premalo napumpane gume pa ni BMW kriv po moje no če malo logično pogledaš. Pa niti ni nujno, da je imel premalo napumpane je kot felne pa teža BMW 7 pa lahko tako zgleda.

@ Andrej, to je spet tista fora, sem hecal fotra, da bi malce zamenjali avto, seveda sem predlagal Citroen, pa pravi foter, ja veš sine, to ni za take šalabajzerje, kot sem jaz, da vsak dan samo ključ obrneš =)! BMW meni osebno totalno bv avto, več ali manj zaradi tega, ker ga ima tak al tak že vsak mulc lahko... :P!!

Ja citroena pa ne al kako? 3 lesta star C6 top ponudba citroenove hiše dobiš za 15 jurjev... Stal pa je 50 000...

Dober avto je bil in ostal golf mk2...

Zakaj...ker je zelo podoben A seriji, samo, da sploh ne rjavi !

Pol pa bo toti tukaj gor pisla kako sranje je C3 ker mu ne vžge pa vodo ma noter pa nevemkajvse... Saj včasih ko gledam kaki odnos imajo nekateri ljudje do avtomobilov mi je kar jasno da to vseskup pocrka pa naj bo to od A-Ž od znamk... Lamy daj malo napiši kake avte dobite nazaj od nekaterih ko nemorejo več plačevat avtov ki so si jih nabavili!

še dobro, da je tale debata kr neki, da ne smetimo drugih tem, tale bmw je pomoje na run on flat, je mislil, če ima take gume, da jih pupmat ni treba. Sicer kar se tiče bmw je vsaj meni zelo utesnjen voz to. Recimo serija 5 sedeš not, pa komaj dihaš. Pol pa reče tip kak je to fajn, da te avto objame!?
 Kar se pa golfa2 tiče gule, pa po moje, da nima smisla, da spljoh še kaj razpravljamo o njem. Ne gnije? Slikam kakega? Osebno bi prepovedal uvoz, oz šverc teh jajc iz italije in ostalih destinacij, saj drugače bi ta avto podobno kot jugo in podobna jajca že izginil z naših cest

Za mene tak vete da nimam pošlihtano v glavi in zato imam svoje mnenje o bemflnih. In veste da vozim kamjon - oziroma mojo zeleno dijano. Moj švoger pa BMW 5 tazadnjo serijo, sestra pa eno serijo prej. Lahko povem da mi moja dijana ni tolkrat crknla v zadnjih petih letih kot ta dva. Lani je tanov letu po dvorišču dol ,ker ročna ni prijela ko je bil parkiran, da ne govorim o vseh raznih "manjših napakah" ,ki jih švoger z veseljem plačuje. Nazadnje sta jim spprednja amortizerja na sestrinem vozu ven pogledla...OD RJE!!! Pa to govorim o avtih, ki sta v rokah prvih lastnikov... Ja luba duša jaz sem zmešan sam moji avti so pošlihtani.

Še vedno pa mislim ,da moraš bit prfu...en da daš take felge na en tako neudoben avto. Pa švabi nikol niso znali delat avtov. To je nastalo v glavah yugo gasterbajterjev in slovenceljnov...

Ja Jaz nimam pošlihtano v glavi...

...ne me jezit z bemflni...

Heheheh keža.
To mam rad da lahko napišemo svoje mnenje pa se noben ne jezi. Saj jaz nemških kol tudi ne morem.
Mam raje francosko romantiko.

Citat od: janez;64890Za mene tak vete da nimam pošlihtano v glavi in zato imam svoje mnenje o bemflnih. In veste da vozim kamjon - oziroma mojo zeleno dijano. Moj švoger pa BMW 5 tazadnjo serijo, sestra pa eno serijo prej. Lahko povem da mi moja dijana ni tolkrat crknla v zadnjih petih letih kot ta dva. Lani je tanov letu po dvorišču dol ,ker ročna ni prijela ko je bil parkiran, da ne govorim o vseh raznih "manjših napakah" ,ki jih švoger z veseljem plačuje. Nazadnje sta jim spprednja amortizerja na sestrinem vozu ven pogledla...OD RJE!!! Pa to govorim o avtih, ki sta v rokah prvih lastnikov... Ja luba duša jaz sem zmešan sam moji avti so pošlihtani.

Še vedno pa mislim ,da moraš bit prfu...en da daš take felge na en tako neudoben avto. Pa švabi nikol niso znali delat avtov. To je nastalo v glavah yugo gasterbajterjev in slovenceljnov...

Ja Jaz nimam pošlihtano v glavi...

@ Keža, kar se mene tiče sva že 2, kar tudi ostali zgleda že vejo, sem se že peljal tak s serijo 1, kot tudi 3 in 5. Za moje pojme je zadeva lojtrnik. Zakaj bi kupoval avto samo zato ker je lep? Ker imaš 0 IQ? Točno to, ko praviš, slovenceljni, samo da je drago, pa je super duper, potem pa se iskaže da temu ni čisto tako. Kot moj stric, ki veselo fura Audije odkar pomnim, ima novo verzijo A6, avto trese, v njem imam nekak leteč občutek, obtepen pa je prav grdo, in to je menda čisto vseeno, saj lahko kadarkoli popraviš. In potem divja po cesti, kot kak bedak, saj je to fajni stroj, 3.0 TDI in ga je treba izkoristit, in tako se pelje 100 čez naselje, na AC pa 90, saj je treba šparat nafto, in ga že cela žlahta zaj... da mu verjetno že nazaj ven s tanka teče ko tak malo porabi. Potem sem pa jaz tisti premaknjenec v žlahti, ki edini ni mahnjen na Audi, timveč "na ona Francozka jajca"!
Malo pa ste že patetični se mi zdi
ja nekateri so res bolani na nove in sodobne avte samo da je novejši dražji in nevem še kaj  pa magari na kredit sam da je boljši kod sosedov bolano se mi zdi to:Hammer3:

Ja načeloma nekateri kot moj stric ki delajo letno po 120 000 kilometrov jim je želaj po citroenu seriji A bi rad to s spačkom ali pa dijano... Pa za sosede si kupuje A8 pa S klaso pa Q7 pa to....

Pubeci dajte že enkrat ločit ljubiteljstvo pa realnost.

Citroeni(posebej A serija), so mi všeč med drugim, tudi zaradi svojih pomanjkljivosti...Samo bodite pametni in ne govoriti da so audiji, bmw ipd. slabi avti, saj gre za premium razred. Vsi smo lahko citropristrastni, samo malo realnosti je vseeno treba imeti...Še vedno trdim in bom vedno, da je golf mk2, zelo solidno vozilo, ter, da če ni imelo nikakršnih karambolov ne prerjavi, saj vsebuje toliko voska, kot ga ne premore 5 citroenov zx skupaj...

Da so pa tiste pnevmatike, na bmw-u perverzne in nepotrebne se pa strinjam. In so tudi neuporabne na slovenskih cestah.

Žal Xandrej, živim realno življenje. Ljubiteljstvo mi je samo izgovor da res ne bi preveč čudno izgledal.
In vzamem si čas, zato se lahko komot peljem tistih 200, 300 kilometrov. Pač si rečem , danes bom naredil samo to. In več mi ni treba. Zakaj mi ni treba? Ker sem se tako odločil in bom to o čem sanjam imel pač enkrat v prihodnosti. Ljudje pa hočejo imet vse danes ali pa že včeraj. Ja bravo , pol pa naj delajo za avte in kaj jaz vem kaj še. In naj delajo 300000 na leto če hočejo, in naj se vozijo brez gum , sam na felgah če je to za njih pot do orgazma.

OK, vem,da imam popolnoma drug pogled na življenje ,kar sem ugotovil že zdavnaj tudi v pogovorih z ljudmi, ki nimajo veze s citroeni. In na neki točki se umaknem , utihnem in razmišljam dalje po svoje.

Ponavadi rečem , ja sej imate prav in grem...

Srečno v 2010.

Strinjam se s teboj in hvala bogu, da je nekdo še kaj v tem smislu napisal. Edino ono z ZX-om se ne strinjam. Pokaži mi enega ZX-a ki rjavi! Pa da ni bil spolaman. Golf 2 pa rjavi ker smo jih doma imeli 4 komade. Golf 1, golf I facelift, golf II dizl in še enkrat golf II bencinar pa so bili vsi rjavi je pa res, da so bili iz TAS-a

Citat od: janez;64929Žal Xandrej, živim realno življenje. Ljubiteljstvo mi je samo izgovor da res ne bi preveč čudno izgledal.
In vzamem si čas, zato se lahko komot peljem tistih 200, 300 kilometrov. Pač si rečem , danes bom naredil samo to. In več mi ni treba. Zakaj mi ni treba? Ker sem se tako odločil in bom to o čem sanjam imel pač enkrat v prihodnosti. Ljudje pa hočejo imet vse danes ali pa že včeraj. Ja bravo , pol pa naj delajo za avte in kaj jaz vem kaj še. In naj delajo 300000 na leto če hočejo, in naj se vozijo brez gum , sam na felgah če je to za njih pot do orgazma.

OK, vem,da imam popolnoma drug pogled na življenje ,kar sem ugotovil že zdavnaj tudi v pogovorih z ljudmi, ki nimajo veze s citroeni. In na neki točki se umaknem , utihnem in razmišljam dalje po svoje.

Ponavadi rečem , ja sej imate prav in grem...

Ja seveda pol pa ne govorit da so drugi avti kante to pa ne bo mi rekel nihče!!! Èe pa misliš, da človek ki dela svojo službo in za svojo rit, ker dela pač prevozi določene kilometrin da je nor pol pa le... Mogoče pa dela za nekaj takih ki nočejo v službe it pa si raje doma z tistih 500€ drkajo kurac ker smo socijalana država... Èe pa misliš, da človek ki prevozi ogromno kilometrov delajo za avte da si lahko v udobnosti riti okoli vozijo pa si se zmotil. Nažalost zaenkrat citroen ni v tej brmaži, da bi si ga ljudje kupovali za drkanje po svetu in kilometrin v 3 letih po 400 000 jurjev... Aja pa mogoče bi si lahko pogledal da novejši avti imajo večina nizkoprofilne gume. Mogoče je bil ta BMW 740 ali pa 750 kaj bi si naj gor dal... Pa vrjemi ta avto še vedno plava pa če gum sploh gor nima...

Ne serijte s to serijo A to je za ljubiteljsto pa malo je takih spačkov pa dijan ko sem pri njih stal pa rekel pizda je lep večlina kar nekaj na silo brezveze... Nekateri spački pa so prava lapota pa dijane tudi.... Pa še kaj drugega. ni pa to avto za vsak dan pa da ga jebeš sploh pa kaj se varnosti tiče...

Ja prav imaš Andrej, OPROSTI MI IZ DNA MOJEGA SRCA!

Se bo poskusil popravit.

Dajmo nehat s tem, pravkar sem prejel tale zapis! Novo leto se bliža, ne se prerekat kdo ima boljšega, daljšega, kdo ga rabi in kdo ne!?
Začnimo novo leto z dobro voljo in nasmehom na ustih.

Pravkar sem prejel šokantno novico, glej priponko!

Zaj si bomo še začeli kurce merit
kam smo prišli z to temo
Uh, zadnja dva dneva ste pa res ostri. Do zdaj sem bil kar malo zmeden, kaj se dogaja.
Pa pogledam na koledar: seveeeeda, saj danes je polna luna. No, za sosede in za druge se nam pa sploh ne splača sekirat. Vsak je prepričan, da ima prav - in zase ima res vsak prav. Edino, kar nima nihče prav je to, če misli, da je njegov "prav" tudi za vse ostale prav. Ne vem, če sem dovolj razumljivo napisal, kar mislim. Kaj hočemo, tudi name ima polna luna vpliv.
Jutri je nov dan in novo leto. Malo se sprostimo in poveselimo.
Lepo praznujte!

Lepo praznujte, pa da vam naši in vaši lepotci lepo predejo v letu 2010,2011,2012,2013 itd itd...

Pa zdravje želim vsem!

Tega citroena sem pa zadnjič slikal, no tu se vsaj vidi, da je prazna guma! Ja citroen je zanič! Z bmw se še vedno lahko voziš, zato ga je tudi James Bond fural, on ve kaj je kul, ampak glej ga zlomka tudi spačka je on vozil.

Pa c5 je tudi vozil madona...

Janez, andrej, sta pa od hudiča. Srečno novo leto. Pa da bi se v prihodnjem letu čimveč amijev povrnilo na cesto! Zeko

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]