Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Ne vem v katero tem naj prilepim pa sem kar tu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Tole se sicer zelo slabo vidi, je pa en grd (drugačni ne obstajajo) Opel z nalepko fanta, ki ščije na Citroenov znak...

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

ModelJT

Danes so se malo rože pospravljale pa smo tole v enem koritu našli. 6 jih je bilo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Citat od: andraž;112348Tole se sicer zelo slabo vidi, je pa en grd (drugačni ne obstajajo) Opel z nalepko fanta, ki ščije na Citroenov znak...
Me zanima kak bo gledo drugo leto pomladi na to, ko mu bo tu doli rob rjavel. Saj vete kak je pri oplih z tem.
Pol pa nebo vedo ali to od tega dečka ko ščije ali od soli ki se mu je nabrala skoz zimo.;):BigThumbs:

ModelJT

Citat od: Mike666;112547Me zanima kak bo gledo drugo leto pomladi na to, ko mu bo tu doli rob rjavel. Saj vete kak je pri oplih z tem.
Pol pa nebo vedo ali to od tega dečka ko ščije ali od soli ki se mu je nabrala skoz zimo.;):BigThumbs:

A zato stare Škode Felicije tako rjavijo nad plastično letvico na prtljažniku? Sem zadnič eno videl, je imela kar silver tape gor naliman.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Ja pa veš kak normalno škodo pa špotno škodo razločiš?   Športna ma tenis žogico zadaj na priklopu. ;P

ModelJT

Dam še jaz eno na Xantijo, bom imel športno Xantijo hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

alesz

Kaj mi lahko kdo pove,kako se lahko tole zapiči....................

Gox

Cestarji so že tam, samo voznik pa mislim da nima odsevnega jopiča.

Kolikor opažam po primorski AC, 2 od 3 primerov se ljudje sprehajajo po AC brez jopičev. Trikotnik pa postavljen cca 15metrov za avtom, verjetno zaradi straha če bo 200m prej, da ti ga kdo ukrade.

Gox

Da vidim če uganete ... od katerega avta je ta mašina? In letnik? (Ni Citroen, niti Pežo)

(če ste slučajno videli temo že na enem drugem forumu, ne povedat :))

Me je pa presenetilo ko sem videl odgovor.

garac

najbrž je td, postavljen pa je vzdolžno, lahko bi bil kak jeep
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Deluje mo ko kaki Land Rover. Daj malo pomagaj. Vsaj prvo črko, državo al neki povej.
[SIGPIC][/SIGPIC]