Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Da mi tak naredilo plin noter v avto grem tja pa dobesedno enemu glavo vtrgam. V avto za 100 000 jurjev... Z šraufi za les ej... :argue1:

janez

Itak če bi imel avto za sto jurjov se ne bi sekiral pa, če mi žere 50 litrov...

Xandrej

Ja to pa je druga skrajnost! :BigThumbs:

Gox

Danes ob 08.30h .. ko je morje še naraščalo.

A barke na parkingu rabijo tudi parkirni listek? :)

dyfan

Ob tej sliki sem se spomnil na vprašanje, ki me že kar nekaj časa muči:

kako imajo urejeno npr. v Piranu, če morje vsak mesec zalije stanovanja, lokale...?
Saj ne utegnejo sproti sanirati škodo? Pa tudi, če bi jo, bi bilo to nesmiselno - vsak mesec znova.

Morda se boste primorci nasmehnili vprašanju, vendar jaz pač ne vem, kako imate to rešeno.

LP
Lep pozdrav!

Gox

Kako točno je rešeno ne vem ... je pa ponavadi tako, da najprej poplavi v Piranu tartinijev trg, v Kopru parkirišče ... mislim da prav vasakič ne pride toliko vode, da poplavi še lokale, hiše ...

tako da o velikih škodah ni poročanja ...

Še par slik na drugo tematiko ...

Dobro opravljen posel :BigThumbs:

Xandrej

Saj je bogi ded... načeloma se pribljižno 300x pari s vsako v krdelu, da jo oplodi!:BigThumbs:

2sv

je pa res bogi   he.he  noja petelin je še bolj ker ima gužvo pri kokoškah  he,he

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Te pa so prav lepe za pogledat :)

Tiki

Jaz jih nebi prav dolgo gledal... ;)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Mike666

No tu pa bi blo da bi bil jezusek v peklu in bi se scmaril. Mater bi jih snedel, vse kralje pa jožeka pa Micko, pa štalco, pa kravco pa......

Zeko124

Citat od: Mike666;86915No tu pa bi blo da bi bil jezusek v peklu in bi se scmaril. Mater bi jih snedel, vse kralje pa jožeka pa Micko, pa štalco, pa kravco pa......

pa na koncu še protfan :BigThumbs: :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Foto 1:

Ne bi bil vesel, če bi mi vulkanizer tako lepo popisal gumo ... sam še številko šasije je mogu napisat gor, pa bi bila popolna :Hammer3:

Foto 2:

C4-ka .. ena izmed mnogih :)

garac

Presrečni ribič ujel Urško Èepin
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/