Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Majstor mičo zgleda, da bo propadel, nemški se sploh ne kvarijo, od menjave olja pa bo težko preživel mar ne? Itak skoraj vsi v Spar pa na net olje kupujejo, od cesa bo zivel bogi Mičo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Tole je danes letelo po AC.

Lenko

Citat od: andraž;253678Tole je danes letelo po AC.
Sezona se je odprla. 15.3. je mimo. Danes je srečanje na Boču.

1960

Citat od: antasi;253478Kak ga zastopiš? Ti popravljaš vozila do letnika, kateri ima obvezno opremo samo varnostne pasove, potem ti pa niso več dišali. Kaj si pozabil, da tastar berlingo ni bil za tebe in si ga rajši zamenjal za starejšega citroena. No, sedaj res voziš jumpya, ampak je itak skoz neki narobe. Èe bi bil to nemc, bi ga že itak mel na dinosu, kulkr je ta ubogi jumpy dal skozi. Fantje, ne si kupovat avte, če si jih ne morete privoščit. Pa to velja za vse znamke. Mimgrede, xandrej tud ve, pri nemcu košta v celju samo menjava zavornih ploščic-ne diskov! 1000eurov na uradnem servisu. Seveda z materijalom. Je neka akcija.

Nemc mi je dobro služu in dušo dal za obrt. Potem sem zamenjal za francoza, ker rabim manjši avto. Ime težave zaradi česar bi ga vsak normalen odstavil, sem bil dovolj vstrajen da zdaj že lep čas deluje kot nov. Za mojega drugega nemca stane na nemškem servisu original zavorni cilinder 10 € , kar se ne da primerjat niti z rezervnimi deli za francoske brez vzglavnikov...

S tem da ga zastopim sem imel v mislih eno drugo situacijo...

Imaš pa prav, kdor si ne more privoščit si naj ne kupi.

Lenko

V City centru Celje dva zanimiva primerka izdelana iz kartona. Preseneča Ami 6 z nekaterimi detajli (boki in pokrov motorja).
Izdelali otroci OŠ Radeče oziroma podružnične šole.

Gox

Pridni ... super narejeno :emot112:

Lenko

Sebek

Lepe Kojince:emot68::emot68::gimme_money:

JureA

....

JureA

Manj kot 1km od doma...
Priznam, da sploh nisem vedel za tole.
Sicer imam ta vikend službene obveznosti, ampak za kakšno minuto bi verjetno lahko prišel pogledat.

andraž

Citroenovc

O super, lepo je videt, da so tele "krače" še registrirane in po naših cestah lepšajo povprečni vozni park (CX je pač zame še vedno in kar ne neha bit "THE" one kar se oblike tiče).
OK

LP
Primož

Lovro

Oho in to obe verziji, stara in nova.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

JureA

O sveta pomagavka, kakšna CX-a!
Zdajle pa sem zelen od zavisti.

andraž

Oba diesla, le da je prvi v prostem deku zelo utrujeno ropotal. Bilo ju je pa res lepo pogledat.