DAK v delu

Začel/a amipick, Oktober 25, 2007, 09:47:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Èojko,hvala ma ni enaka cev,od GS je na koncu bolj zavita...
To,z cevjo sem se bolj hecal,itak jih ni več njiker novih,ali pa:AngelPray:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

mirchi

Da das pa kakemu auspuh majstru da ti ukrivi in naredi nove? Mamo  a nasem koncu enga ki se mu da ukvarjat s takimi stvarmi.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

amipick

Cev popravljena,dobi se tudi nova,ma za sedaj ne mislim dat za eno cev 120 eur.:Hammer3:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

En post na leto...sej zdaj bo bolj pogosto.Zakaj?Ker se osem zim na cesti zelozelo dobro pozna na cimosovem plehu...
Ja,je prišel čas,da osvežim zverino.
Danes delno olupil notranjost,odvil vijake karoserije,demontiral izpuh,prednji del-stoji samo še na dveh vijakih,demontiral vetrobransko steklo...in se zgražal nad RJO!Gnil okvir prednje šipe,gnil sredinski nosilec karoserije,počen pleh na spoju kabina/kason na treh mestih-posledica gnilega nosilca-posedena karoserija na sredini,delno gnili podi-zadnji del-na spoju z nosilcem.Naj povem,da sem vse to menjal z novimi deli ob obnovi!In bil 2x na zaščiti Krown,kvaliteten pleh,res,ni kaj!!!
Ko bo že vse razdrto,bom pregledal menjalnik,je začel spuščat čudne zvoke v vzvratni vožnji,pa vplinjač se bo končno obnovil,pa....slike sledijo.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Se bojim primit "flex" v roke,ker ne vem koliko avta bo ostalo....

Ker bom že menjaval sredinski nosilec,sem se odločil menjat še pode,so malo načeti,pa že ko se dela...da bo mir!
Boke sem se tudi naveličal flikat in jih bom menjal v celoti,oba,levega in desnega.
Pa bojo šle finance za CXa,spet bo čakal na milost,smrk.
Sam kaj čem,pa ko je DAK tako zelo uporaben,CX pa niti malo...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyane

Ja jih je kr fasu revcek, ta cimos plocevina je res boga. Kaj pa stena pod pedali, tak sumljivo je zakrita...da ni not kaksnega peesenecenja..
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

Podpedale bom preveril ob demontaži karoserije,takrat se bo bolje videlo kaj in kako...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Evo,se je delalo...
Najhujše je mimo!Menjat pode je p***** dim...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lovro

Samo, da je najhujše mimo! Fino.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyane

Joj toti cimos...pa res ne rjavi...bravo Vojko, zelo lepo in eksaktno narejeno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

se nadaljuje...sem rekel,da me je strah vzet "flex" v roke...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyane

Neeeeeee!!!!...saj ne morem verjet lastnim ocem...pa to je razpadlo..klasika pri elektrolitsko cinkani plocevini. Dokler je gor cink drzi...ko gre dol rjavi ko kuga...potem boljse navadni pleh...ma je pa orginal...ko cimos;)...glede rjavenja mislim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

xantos

A je že kdo razmišljal (naredil), da bi dal celotno školjko vroče cinkat?
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

amipick

vroče cinkanje...lahko jo daš,in zelo močno upaš,da jo boš lahko privil nazaj na šasijo...pleh je tanek in vroče cinkanje ga zvije,lahko zvije tudi celo karoserijo,kot se dogaja pri šasijah...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

sicer to počnejo Nizozemci, vprašanje pa je, kako paše na šasijo, kot pravi amipick
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/