Prodaja se XM

Začel/a zo, Februar 22, 2023, 07:22:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

to je bla najlepsa xm armatura
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Citat od: Èojko;283408Top klasa je TA, DS, CX, XM, C6 in ko greš po vrsti in skozi njihova leta, novejši kot je model dražje je. 70let star TA je cenejši za vzdrževanje od XM-a starega 30 let, kljub še 40 letni razliki med njima. Ko bo XM 70,.... To sem hotel povedat.

Da je C6 slab se ne strinjam, logično da se materiali s časom in obrabo iztrosijo, več kot je tega slabše je, pa še elektronika,... jaz sem se zavedal starosti, očuvanosti in velikosti avta in kaj me približno čaka glede vzdrževanje. Tu je bil problem za kakšnega inžinirja javno obesit pred Slavolokom zmage. Na že vse predpripravljeno niso montirali senzorja količine vode v hladilnem sistemu, ki je vreden morda 10€. In seveda pri starem avtu to počasi na vseh koncih začne silit v puščanje (hladilnik, cevi, termostatsko ohišje,...) in na to temo je večina motorjev v C6 šla po gobe. Èe bi meni takrat zapiskalo in napisalo da manjka hladilna bi se takoj ustavil, tako pa je najprej šel menjlanik v varnostni položej ker se je pregrel ker ni bilo vode, nato pa še motor proti rdečem, jaz pa poskušal vse skupaj hladit v ler vožnji, ker je bilo zunaj super vroče in avto prej na obratih. Ej, zaradi ene take banalne zadeve da uničiš avto,... da nabijem koga nekam.
Ja, so pa tudi tu že nedobavljivi vitalni kosi. Recimo ne dobiš več cevi za servo volan, pa nek lonček za 10eur na cevi od hladilne, ki skozi čas prepušča, itd. Ja, imam kar veselo.

Še bolj pa bo imel ta, ki bo XM-a kupil.

SM si pozabil.

Veloce

Citat od: garac;283419to je bla najlepsa xm armatura

Itak. To sploh ni dvoma. Pol so jo čisto zgrešili v drugi seriji.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Tiki

Citat od: Veloce;283417Meni je tako žal, da sem mojega prodal, da se ne morem sprijazniti.

Potem pa ni kaj gruntat! Svojo V6ko nazaj, pa veš kaj imaš...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Čojko

SM sem zanalašč izpustil, ker podre koncept kar sem hotel povedat, ker se gre za neke vrste športni avto.

Jaz tudi navijam za bivšo V6. V6 je V6, turbo je, vendar ni to to. Jaz sem z mojo 2 leti iskal tako strm klanec, da bi se brez gasa navzgor v drugi ugasnila in bi moral dat  prvo. Naposled mi je le uspelo.
Tej tvoji manjka le še original avtoradio s tipkami na volanu.

ZX16V

ZX16V

Kaj bom z njim pa je se veliko vprasanje

Čojko

Kakšna mašina?

Meni je žamet bistveno boljši od usnja v teh foteljih narejenih tudi za dirkat če hočeš.  In ima celo park senzorje,...

ZX16V

Sem ze par strani prej opisal pa ocitno noben ni opazil
2.5td, l.94, 159tkm

antasi

jaz bom pa tegale XMa V6 kupil, ko bom velik in bom imel denar..
Drugače pa gre za odličen avto z znano zgodovino redno in skrbno servisiran itd, ampak Veloce, tega ne boš kupil.
 Mensezdi da je okoli 6 jurjev, ampak s tem bi se vozil, ostale boš pa imel na dvigalu..
pozor na napis na garaži-citroen park only..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Veloce

Ta je un V6 brez klima a ne?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Veloce

Citat od: ZX16V;283427Kaj bom z njim pa je se veliko vprasanje

Klima avtomatska al ročna? Dela? Stanje podvozja. Prosim slike.

Hvala. Pa ceno, da vem, al se pogovarjam naprej. Lahko tudi na ZS.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Čojko

Ali je imela dvojka še hupo na levem obvolanskem stikalu?  Verjetno ne zaradi klasičnega volana, a ne? To mi je bilo tako dobro.

Veloce

Tak volan v Evasionu po moje ni mel hupe na volanu, ampak na ročici na levi. Vsaj dozdeva se mi. Dolgo je že tega.

A ima kdo za prodat kakšne originalne felge za XM-a?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ZX16V

XM in Evasion imata se vedno hupo v obvolanski rocici.
XM doma, 156tkm, pri 194tkm na Citroen servisu zamenjanih 6 krogel, opravljen veliki servis in se nekaj malenkosti, dva kompleta Exclusive platisc